I'll come back when you call me


Tigerkaka


Tigerhjärta


Rhodesian ridgebacks

Finaste!
Vi har ju två rhodesian själv, men i förra veckan fick vi besök av två till. Jag har inte lagt in bilderna förrän nu, det är därför de inte dykt upp tidigare.

Fyra höstar

Nu är det verkligen höst igen, det är grått och kallt. Dags att ta fram halsduken och säga hej till herr höst!

Hösten -09

Vi firade Hanna som fyllde 18 årar.


Det allra sista klassfotot på esxD togs. Det skulle vara spex, vi hade väl planerat sisådär bra - men det visar bara hur vi var som klass, himla fint!


Jag, Gurkan och Filip tog en roadtrip till Hultsfred för att hälsa på Sandra. Väl där gick vi på maskerad. Gurkan var Luke Skywalker, jag var Coco Chanel, Sandra var skolflicka och Filip var kung. Vi spelade ölspel och skrattade väldans mycket.


Mina föräldrar for iväg till Italien i en vecka och jag fick ansvar för både huset och djuren. Då passade jag på att ha en middag för mina kära vänner. Vi pratade, drack bag-in-box vin och åt god mat samt efterrätt.


Jag och mor åkte till Stockholm för att hälsa på min morbror och moster. Och framförallt för att träffa mina busfrön till kusiner.


Novemeber var ingen vidare bra månad och ingen anade vilken lång vinter som låg framför oss.


Hösten -08

Vi satte upp vår första pjäs, Den Giriga. Vi repade och repade, vi svettades och svettades under lager av kläder och massor av teatersmink.


Jag var högt över öronen förälskad och umgicks mest med min pojkvän, Robin.
Den här hösten firade vi ett år.


Jag gick från långt platinablont hår till en kort brun page.


Jag for upp till Stockholm för att träffa mina släktingar. De var så glada över att jag klippt av allt mitt slitna hår och ville gärna ha en bild på min ofixade frisyr bredvid en Wilmer med en chokladmun.


Jag kämpade mig igenom en jobbig November månad efter att jag och Robin gjort slut. Sömnlösa nätter och tappad matlust ledde till att jag förlorade några kilon och jag hade några månader med massor av festande framför mig.


Hösten -07

Jag missade min inspark för att åka upp till Göteborg och gå på Håkan konsert tillsammans med finaste Tobias.


Vi gick första året i gymnasiet och hade vår första friluftsdag, redan då visade sig våra athletiska sidor när vi hellre ville äta matsäcken än att vara med och sporta. Jag hade sockervaddshår och Josefin var liten och söt.


För första gången på många, många år tyckte man att det faktiskt var roligt att gå till skolan. Jag hade gärna stjärnor under ögonen och Hanna hade väl också aningen anorlunda stil.


Jag blev kär.


Vi festade ganska ordentligt. Men det skrattades, spelades in telefonsvarare och skapade fina minnen.


Vi påbörjade vår allra första och allra bästa teaterperiod. Aldrig någonsin har skolan varit så himla rolig.


Hela hösten tvåtusensju var så bra, jag mådde bra och var glad!


Hösten -06

Vi gick i nian och vi kallades för emo-gänget. Man fotograferade gärna varje minut som gick, många bilder blev det om inte annat.


Vi började festa på mölle varje fredag, hur vädret än var!


Förutom musiklektionerna så var skolan pest. Väldigt ofta var man "sjuk".


Jag och Sunniva praoade en vecka på kyrkskolan.


Jag klippte av mitt långa hår till en page, som jag gärna turperade upp i en panda. Mormor fyllde 70 år och vi åkte till ett spa i Ystad över en helg.


Jag hade en bästa vän från Lidköping, Linda, som var nere och hälsade på mig.


Frisyren och hårfärgen ändrades allt som oftast. Hösten tvåtusensex var kall och lång vad jag minns. Jag trivdes inte alls på min högstadieskola och jag stack in till Malmö så fort jag fick chansen.

Kom, vi visar dem att det är vi - men det visste alla redan.

Josefins iphone-bilder från i lördags:


Vi var sjukt snygga om inte annat, tack och hej!

Växjö

I fredags efter jobb åkte jag iväg till Växjö för att umgås med Sandra. Vi hade en mysig kväll med middag, idol-tittande och färgning av Sandras hår. På lördagen åt vi frukost på ett mysigt fik och sen gick och shoppade tills det var dags för mig att dra mig tillbaka till Malmö.


Höst


Igår klippte jag mig, inte för att det är så mycket skillnad från förut. Jag hade också en jätte mysig dag för mig själv - jag gick på stan och shoppade in lite inför hösten och sen gick jag hem till mormor, åt soppa och läste en bok.

Jag köpte:
Ett par höstskor/gubbskor, dinsko 399:-
En svart mönstrad kjol, H&M 249:-
En hudfärgad spetströja, H&M 149:-
Hudfärgade spetsstrumpbyxor, H&M 79,50:-
Svarta trosor med volang, H&M 29,50:-
(sen köpte jag även lite smink)


LördagDenna helgen är en jobbhelg, men det är ganska skönt att få sömn och ändå inte bara sova bort hela helgen. Och imorgon är det dags att rösta, spännande! Jag har varit säker på min röst ganska länge. Jag får rösta innan jag åker till jobb eftersom jag jobbar kväll imorgon. Efter jobb imorgon ska jag våldgästa Adam, ta ett glas vin eller två och sen ha en dag ledigt. Jajajaa, jag är trött och skriver helt osammanhängade. Det är fint.
OCH, jag har gjort en ny låtlista. Lyssna här!

I got some troubles but they won't last, I'm gonna lay right down here in the grass and pretty soon all my troubles will pass


Jenny Wilson - Like a fading rainbow


Life is like riding roller coaster

Det är ibland svårt att inse hur mycket man förändrats på så kort tid.

2007-2010


Vi känner ingen sorg i Göteborg


Outfit


- Kavaj från H&M
- Tröja från JC
Glasögon-halsband från Nelly.com
- Kjol från H&M
- Strumpbyxor från Lindex
- Skor från Nelly.com


Nya smycken

Ah, häromdagen fick jag dessa ursnygga smycken levererat till min brevlåda. De är inte bara snygga utan de var billiga också, nelly.com är super!

- Glasögon som halsband, leopardfärg
- Stor ring med svart bricka
- Stelt armband, silver


Promenad i solskenet

Solen sken när jag cyklade hem från jobb idag, så jag tog mig en snabb dusch och gjorde mig sedan redo för att gå på promenad i solen tillsammans med hundarna. Jag passade på att ta lite bilder. :)


RSS 2.0