two weeks

Om två veckor börjar jag en språkkurs i London Hampstead, ska plugga i två månader sen hoppas jag verkligen på att få ett jobb så jag kan stanna så länge jag vill. Problemet just nu är ju dock att jag inte någonstans att bo (nej, ingen panik alls). Jag bestämde med en tjej att vi skulle dela lägenhet innan jag anmälde mig till skolan, sen slutade hon svara mig... Så nu är skriver jag till varenda annos jag hittar som ligger i rätt pris typ. Det löser sig säkert, hoppas jag! Aaah.


Quito


Hur ska jag kunna flytta ifrån min beebis?


Storstädning

Nu har det blivit ordning på stökmaya, eller lite kanske... I alla fall, igår var det städning på mitt rum. Rensade bland kläder och skor, vilket jag inte gjort på år och dar! En del åkte i soporna, en del åker till emmaus och resten ska jag sälja. Känns onödigt att ge bort oanvända plagg tycker jag. Det mest chockerande är kanske att man kan se min soffa... WHAT?! tänker ni, men jovisst det är sant!
Här har ni bildbevis:

image description

Somebody that I used to know


Stranden

I lördags efter jobb åkte jag och Sandra till mossbystrand med Quito, gick längst stranden medan solen värmde. Super mysigt!

image descriptionimage description

so let's set the world on fire, we can burn brighter then the sun

jag är fullkomligt förälskad i den här låten, orginalet är fantastiskt.
Men jag gillar ju glee skarpt, så deras version är ändå liiite bättre. Puss!


i love u


RSS 2.0