Purple

Usch så hemskt dålig jag blivit på att uppdatera, sorry fan. Men livet är som det brukar - jobbar, simmar, festar, etc. Ni vet. Det är höst igen och jag saknar redan bara ben och solbrillor, men kan ju i alla fall gå klädd i helsvart igen utan att någon säger något. Det är bra! OCH en annan bra sak med höst är sminket. Älskar denna säsongens trender, mums. Jag försökte mig på lite när jag var uttråkad häromdagen, här ska ni få se:
 
 

Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min

Alltså Håkan. Det går typ inte att lyssna i söder den här låten. 
  

18

Vi firade Veronika, för hon fyllde myndig! Hurra hurra!
 
 

Swimming

Vi fick våra dricks från häromdagen, för dem gick jag och handlade simglasögon och en baddräkt. Ska fan gå all in med simingen nu. Var och testade allt igår när jag var och simmade med Joppe. Det funkade superbra! Jag försöker gå och simma tre gånger i veckan nu, så jag kan bli lite fit och snygg. Hehe. 
 
 

love at first sight

Alltså. Dör. På. Riktigt. 
Beställde precis hem den här klänningen för pengar jag kanske inte riktigt har, men den var på rea så jag kunde inte inte klicka hem den. Jag kan låta bli att handla mat, vem behöver äta när man kan vara iklädd en sådan här vacker skapelse? (skämt-o-sido) Hoppas den passar, så himla snygg. Jag tog givetvis den i svart. För att jag går jämt klädd i svart. 
Igen. Dör!

Happy Birthday!

Storasyster fyller 24 år. Grattis grattis grattis! 
My sister turning 24, happy happy birthday!
 

RSS 2.0