When I look at you, you looks so bored


Freeedag!

Det är fredag och jag sitter och lyssnar på favoriter från italien och längtar lite tillbaka till mitt och Matildas dunkande av de här låtarna i bilen. Jag skulle vilja säga att vi är superbra på att sälja potatis, jaopp.

Jag ska snart ge mig av till jobb och ikväll blir det förmodligen myskväll med Sandra. Det ska allt bli riktigt skönt med helg och sen har jag bara tre veckor kvar att jobba på husmans, men sen blir det fortsätta jobba innanför säkerhetskontrollen, toppensnoppen!
Nej, om man skulle föna håret... Hejs!


Mest för att han är så söt, min bebis. Galenpotta!

Bank dance


28 Juli

Jag har inget intressant att skriva om.
Men i alla fall. Jag jobbar och jobbar, men om nio dagar åker jag och Karolina till Stockholm. Det ska jätte mysigt och jag kommer att njuta till fullo.
Puss!

Dröm

Här ligger jag i soffan, mitt i natten trots att jag ska upp tidigt imorgon, och tittar på sex and the city. Jag har kommit fram till att jag vill ha en walkin - jag menar, tänk att vakna på morgonen (och självklart se väldigt fabulous ut i kanske ett par Sonya Rykel underkläder, en fin genomskinlig morgonrock och självklart helt perfekt hår) och kliva in i ett rum som har hyllor med skor och stora gaderober fyllda med snygga kläder. Ah, vilken dröm! Jag ska nog bli superrik och skaffa mig en riktigt stor walkin... Bra framtidsplan. Faktiskt. Ack. Kanske, bara kanske, borde jag sova. Godnatt.


Rösta!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Torsdag

Jag får väl skriva ett inlägg för en gångs skull.
Jag har precis kommit hem från jobb, tagit mig en dusch och tagit på mig pjamas trots att klockan bara är 18.45. Så ser mitt liv ut just nu, skoj. Imorgon är det fredag och sen några lediga dagar. Fast, den här veckan har inte varit så lång eftersom jag låg hemma i maginfluensa måndag och tisdag. Jag skulle gärna hänga på stranden och chilla hela dagarna och njuta av den varma sommaren, men jag tjänar in pengar istället. Ack. Nästa vecka har jag jobbat där i en månad och då är det bara en månad kvar. Jag blir ledig lagom till Malmöfestivalen och då jääävlar! för det kommer så sjukt bra band också, my god. Okej, hela det här inlägget är totalt osammanhängade och tråkigt... Men livet är inte lätt.
Hejs!


Robyn - Konichiwa Bitches


Jag ber om ursäkt!

Ja, faktiskt. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag är så fruktansvärt tråkig när det gäller uppdateringen av min blogg. Och självfallet så har jag en anledning till att jag är så dålig med det och det är för att jag jobbar  09.00-18.00 måndag till fredag. Jag har fått jobb på en resturangkedja på Sturup flygplats, jag jobbar i cafeét på husman. Det kanske inte jätte roligt, men jag tjänar in pengar i alla fall. Så förhoppningsvis drar jag ifrån Sverige i höst. Idag i alla fall, idag kom Petter rapparN (ni vet 'det går bra nu kompis, det går bra nu') och köpte öl av mig. Fett. Så nu ska ni få se en Petter-video. Blir ni inte glada?!


Fyra år

Juli 2006Juli 2007Juli 2008


Juli 2009Juli 2010


3 Juli


RSS 2.0