BFF

I helgen hade jag bästis på besök. Superkul. Vi var ute i fredags, gick till Visions med Lauren och gänget (suprise typ, måste sluta hänga där varje helg... haha). Sen gick vi på bio i lördags och såg den nya hungergames filmen, sååå bra. Alltså, finns inga ord, den var bara så bra. Se den! Och på söndagen var det mest chill och vietnamesiskt mat till middag. Mums. Inte alls långt till vi ses igen, kommer ju till Malmö en vecka över jul. Woop.
 
Bild från i fredags. 
Sandra hatar den, men jag tycker den är kul. Så det så.
 

Makeup course

Japp, nu är det bokat och betalt! Jag slutar jobba på Nordic Bakery i slutet av året och börjar en fyra veckors makeup-kurs den 6 januari. Sen ska jag försöka hitta jobb i någon sminkaffär eller så, här i London såklart. Plötsligt blev det väldans nervöst, men det är verkligen på tiden att jag börjar ta tag i mitt liv. Kan ju inte göra kaffe resten av mitt liv även om jag gillar mitt jobb och älskar mina kollegor. Iiih! Kuuul.
 
 
 

Quito

I lördags kollapsade Quitos lunga och nu är han borta. Jag fattar inte riktigt att det är sant, att jag inte var där, att jag inte fick pussa honom hejdå. Det gör ont, men han hade ett långt bra liv, nästan 13 år gammal blev han min bebis.Nu tror jag han hoppar runt bland molnen, äter köttbullar, busar med lillebror Fingo och försöker impa på Winnie. Så som bara bästa storehund kan.
 
Jag saknar dig, jag älskar dig. Vila i Frid finaste Quito.

Halloween

Åh, sämst med uppdateringen. Ha. Förlåt. 
 
I alla fall, i fredags gick jag ut med mina fina vänner fråb jobb och från min gamla flat. Festade till klockan slog 8 eller 9 på morgonkvisten, kul, Sämsta outfiten dock, några tjejer från jobb skulle vara spice girls (jag skulle vara sporty spice av någon anledning) men vi lyckades inte så bra. Förutom en väldigt hög hästsvans såg jag ungefär ut som jag brukar, haha. Meeeeen, tanken som räknas.
Anyways, Bilder!
 
 

RSS 2.0