Tisdag

Gud vad jag är dålig på det här. Det händer inte mycket i mitt liv. Jag kan sammanfatta med tre ord:
    1) Lov
    2) Läxor
    3) Förkylning

Jag lovar att uppdatera när något intressant händer, eller okej... När något händer.
En sak är säker, intressant och superbra i alla fall, 100 DAGAR TILL STUDENTEN!

Lördag, festligheter

Lördag. Lördagkväll.
Jag och Sandra kände för att vara galna och ha sjukt kul denna lördag afton och passande nog bestämde sig Tripp för att ha fest just denna lördag afton. Jag bjöd med Gurkan och vi begav oss med vår pepphet till Tripps lägenhet. Men som vi brukar säga, en bild är mer än tusen ord - även om några ord till måste nämnas, de är: Min röst bestämde sig för att åka iväg på semester igen och tack, tack, tack för en riktigt rolig hemmafest och kväll, det behövdes verkligen - så här får ni bilder från denna hemmafest:Bilderna är tagna av Sandra Aulin

28 Januari 2010

För några veckor sedan fotograferade vi i studio på fotolektionen, men jag har faktiskt inte riktigt tagit tag i att redigera och sånt förrän nu... Så här kommer några bilder som vi tog och som jag nu redigerat lite:


Sonia Rykiel pour H&M

Nu har Sonia Rykiel även gett ut en klädkollektion till H&M, jag gillar't! 


Måndag igen

Det har varit dålig uppdatering här på sista tiden, jag vet. Men jag har en lysande ursäkt till det! Och den lyder: Jag har så frukstansvärt mycket i skolan just nu, därför gör jag aldrig något speciellt som jag tycker är värt att uppdatera här på bloggen. Men, i helgen gjorde jag och Hanna faktiskt en liten resa till norra skåne det vill säga till Klippan och Helsingborg eftersom vår vän, Mattias aka Matti, hade fyllt 21 årar samma vecka och vi kom dit för att fira honom. Dock blev vi lite besvikna eftersom vi förväntade oss en galen kväll på något nice dansställe, men istället satt vi på en pub på helsingborgs central... Vi gjorde det bästa av det i alla fall! Det blev i vilket fall som helst en ganska händelsefull afton som jag inte riktigt orkar förklara just här, just nu.I lördags låg vi hemma hos Matti ända tills klockan slog tre och sen en lång tågresa tillbaka till Malmö. Resten av lördagen tillbringades med Gurkan och melodifestivalen.
Nu är en ny vecka här och det är bara att ta i med nya handtag och nästa vecka är det lov, ett lov som kommer att gå åt att plugga plugga plugga inför helvetesveckorna 9 och 10.

Puss och kram

 


hundratjugotre, etta tvåa trea, 123

Så många dagar är det, så många dagar är det tills vi bli utsparkade från Heleneholms gymnasium, så många dagar är det till vi står där på scenen och sjunger 'här kommer teateraporna' så högt vi kan, så många dagar är det till vi dansar på flaket till cara mia, så många dagar är det kvar tills vi i ESxD tar studenten!

Alla dagar bli en, allt flyter ihop. Helvetesveckorna - vecka 9 och 10 - närmar sig med stora steg, jag ägnar de flesta av mina dagar med att plugga inför prov, skriva rapporter och arbeten, göra uppgifter och läsa en massa. Men när man tänker framåt, tänker på studenten som bara ligger 123 dagar bort, då är det fullkomligt värt det! Ibland måste man ta sig en paus i allt kaos och tänka framåt, det var vad jag behövde just nu efter att ha suttit i flera timmar och läst om efterkrigstiden, men nu är det tillbaka till att kolla igenom det en gång till och sen sätta igång och göra nästa läxa. Dagarna flyter samman, alla dagar blir en... Men det är det värt, så värt det!


Jag ger er det legendariska klippen, Cara Mia - Bästa Sorten
Klippet som har över 5000 visningar på youtube
Ett klipp som ser ut som en vanlig lektion i vår klass


Onsdag, pictures


Förändring, JATACK!

Jag har kommit fram till att jag är trött på allt gammalt. Jag är trött på mina kläder, jag är trött på mitt hår - jag är trött på mitt eget utseende helt enkelt. Därför har jag bestämt mig att inom snar framtid så ska jag göra något med mitt hår, jag ska absolut klippa det, möjligen färga det i en mörkare nyans eller kanske lägga ljusa slingor i det och så ska jag köpa en ny plattång eftersom Matilda tog med vår (eller egentligen hennes) plattång tillbaka till italien. Men nu, upp till er mina kära läsare... Jag gillade att ha ganska mörkt hår, som jag hade för ett år sedan. Jag gillade också mitt blonda hår, som ni flesta nog redan vet hade jag det i ganska många år. Så, mörkt eller ljusa slingor?

Ni ska få lite bilder så ni vet hur jag såg ut i det;

Mörkt


Ljust

(med ljust menar jag inte att det ska bli platinablont som jag hade förut, utan bara mot en blondare nyans)

Så, vad tycker ni att jag ska göra med mitt tråkiga hår nu då?!
Puss och kram

Longing for summer

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren, därför har jag satt ihop ett litet summerset.
Summertime

Summertime by Luftbil featuring Miu Miu shoes


Söndag, kan saker och ting bli värre?

Kräk, snor och smärta.
Underbart slut på en underbar vecka!

Pushing daisies muntrar upp.

Torsdag, förklaring?

Att bryta ihop på en lektion, inför hela klassen, inför läraren - det är för mycket.
Att jag började gråta inför hela klassen, inför läraren - det är inte okej.
Att hålla inne såna här grejer är inte bra, det leder till en sådan här situation. Men dumma saker händer, nu gäller det att se fram emot helgens festligheter och glömma bort allt dåligt. Man kanske borde börja med att meditera, få bort all dum energi, alla dumma minnen och tankar - värt att tänka på!

hide it with a smile

RSS 2.0