Weekend

Vi gick verkigen all in den här helgen, känns som vi började festen i fredags och avslutade den i söndags. Skulle egentligen köra igår också, men min kropp sa nej. Gick ut på middag istället, det var trevligt. (Och ja, igår var det bank holiday här i Englandet - därför det räknas som helg)
 
 
 
 

TGIF

Woopwoop, äntligen fredag och jag är ledig hela helgen. Jag gick och simmade efter jobb idag, för tredje gången där här veckan - känns asbra att vara igång igen. Nu ska jag typ chilla lite medan jag väntar på att mina tvätt ska bli klar, sen så smått börja göra mig i ordning för kvällens festligheter, som verkar bli i Brixton. Mm, den här veckan har varit bra.
Kära vänner, nya vänner och fjärilar i magen för att London är så himla bra.
 
Bjuder på en gladbild från förra årets Brick Lane music festival
 

I love you!

Quito, mammas lilla bebis. Idag fyller han tolv år. Han är en gammal man nu, men han har lovat att leva för evigt. Så det så. Jag älskar dig bebisbebis, happy birthday! Jag hoppas mor och far har köpt märgben till dig idag. <3
 
 

Staff Party

I lördags hade vi personalfest på Nordic Bakery, det var väldigt kul. Som alltid. Puss på fina kollegor!
 
 

Haircut

Juste, jag har ju varit och klippt mig också. Det känns okej nu, men precis efter - jag satt med gråten i halsen och kände mig som en av tjejerna i top model. En decimeter av mitt långa hår, borta - klipp, så var det väck! Men nu i efterhand, klart att jag är lite deppig över att det inte är lika långt längre, men det är ganska skönt att kunna dra fingrarna genom håret utan att fastna och trassla in mig. Och va fan, det är ju bara hår, eller hur? Det växer ut igen. Har köpt hem lite vitaminer för att hjälpa det på traven. Hehe. Så att, eh, ja nu vet ni. Puss!
 
 

After Work

Jag och Pascal var trötta efter utgång i torsdags, så vi bestämde oss för att ta en after work, äta burgare och snacka denna fredag kväll. En allmänt chill och bra kväll! 
 
 

Swim swim

Ööh, helt utmattad.! Igårnatt vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om förrän typ 5, då ska det också tilläggas att mitt alarm stod på 05.15. Så var svintrött och hade träningsvärk i hela kroppen efter att ha simmat två dagar i streck. Men jag tog mig igenom jobbdagen och åkte sedan för ännu en simtur på 45 minuter - så ja, lite matt. Men på ett bra sätt! Skönt att jag kommit igång ordentligt med simmningen igen. 
 
 

Good day

Bra dag idag, Vaknade glad och utvilad vid tio tiden, åt frukost, promernerade till badhuset för för att simma i en timme, gick sedan hem, åt lite grönsaks-snacks, tog det lugnt och åkte sedan för att äta pizza med Chelsea och Pascal (får man när man varit nyttig och aktiv hela dagen) och promenerade sedan hem igen. Nu sitter jag här i sängen och tittar på youtube-tutorials, ska nog borsta tänderna och gå och lägga mig snart. Men som sagt, bra dag. Puss.
 
 

Sunday

Tillbringat dagen med Chelsea , gått på Brick Lane market, ätit crêpes och tagit det lungt. Nu äter jag flingor och tänkte titta lite på Glee. (Ja, jag ser om alla avsnitt för typ hundrade gången) 
Det här är vad jag kallar en bra söndag. 

#ThrowBackThursday

Idag är det exakt fem år sedan jag var uppe i Göteborg med Hedvig och såg BD's allra sista konsert. Jag var helpank den sommaren, tömde det sista ur sparbössan för att kunna åka och se dem. Och så värt det var.
Kommer nog alltid ha en liten BD-poppare inom mig, tss.
 
 
 

ShoreBitch!


Igår var det dags igen, lika bra som alltid. Lyckades dessutom vinna den här mössan i en "sten, sax, påse"-omgång.
Sjukt nöjd!

RSS 2.0