hejsvej!

Idag, klockan 11.28 tar vi tåget mot Hässleholm, där siesta ligger och väntar på oss!
smsa eller ring om ni vill, annars kommer jag hem på Söndag!
SO LOOONG SUCKERS!

girls just wanna have fun!
cipigänget åker till siesta! Hanna, Maya och Bonnie FTW! <3

Spelschema...

.. på band jag vill/kan tänka mig att se:

Torsdag:
22.45 - Anna Maria Espenosa, Casa-scenen.

Fredag:
17.30 - Markus Krunegård, Fiesta-scenen.
20.45 - The Luxe, Casa-scenen.
21.30 - Mando Diao, Fiesta-scenen.
00.15 - Placebo, Fiesta-scenen.

Lördag:
16.30 - Dead by April, Fiesta-scenen.
18.30 - Anna Ternheim, Fiesta-scenen.
18.30 - Parken, Playa-scenen.
23.45 - Kleerup, Playa-scenen.

(Jag lär inte se alla, men vi får se hur det blir - jag har i alla fall allt uppskrivet nu.)


Peppa Siesta + långhelgen

ihk, fatta att vi sitter på siesta och knäpper vår första om tre fucking dagar?
det kommer bli fasligt roligt, ni förstår inte liksom.
jag tror att allt är fixat och klart nu också.
Saker som skulle köpas;
Biljett CHECKCHECK!
Tält CHECK!
Bikini CHECK!
Dricka check?
Stormkök CHECK! 
Solstol CHECK!

Annars har jag tillbringat helgen med min kära vän, Mattias Javermark. Han har tvingats att vara med mig från torsdag till söndag (poor guy), men jag åker ju som sagt till siesta nästa vecka och då slipper han mig för några dagar anyways. Fast jag har i alla fall haft en mycket trevlig helg måste jag erkännna.
Torsdag: Gurkan var hos mig för första gången och vi festade hos Alex.
Fredag: Jag vaknade hos Gurkan, stack till svågertorp och åkte tillbaka för att sola och vara bakfull med både Gurkan och Alex.
Lördag: Tvingade jag Gurkan att komma hem till mig för att spela monopol, men slutade med att vi tittade på film istället.
Söndag: Gurkan hämtade (obs frivilligt) vid jobb och körde mig hem.


Lördag

I stan har jag varit idag, med mina kära mor och far.


Jacka från Monki, 600 kronor.
beige och sommrig

Klänning från MQ, 499 kronor
ljusgul/grön/rosa/vit randig att ha på systers student.
kommer nog även användas på midsommar, kanske...


words

jag ska sluta med starksprit för fy fan vad illa jag mår.
jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig helt konstig.
"jag känner mig konstig, mest för att jag är."
som Kristian Anttila skulle ha sagt.

rött läppstift är något man borde använda oftare egentligen.


Torsdag

Denna dag kom Gurkan hem till mig för första gången för att se hur jag egentligen bor (deep on the country) och för att se lilla Ella som vi döpt fölet till (eller egentligen heter hon jämnlikhet på franska, men jag kommer aldrig ihåg vad det är... men vi kallar henne kort och gott för Ella). Han upptäckte att han är rädd för hästar och att vi har coola höns innan vi gick in för att titta på en film. När filmen var klart klädde jag mig lite snyggare och vi åkte in till malmö, hem till Alex där kvällen skulle tillbringas.
Kvällen blev ett trevligt party med sina sämre stunder, ack ack.

jag orkar inte skriva mer, hejdå!

Vi är dock så snygga, jag och han där.
Maya & Mattias aka M&M

Välkommen till livet!

Igår när jag skulle lägga mig ner och kolla lite på tv kom min syster inrusandes och säger att Jussan (vår häst) håller på att föla, snabbt drar jag åt mig kamran och springer ut tillsammans med resten av familjen. Och där i stallet ligger Jussan och krystar, när jag kommit hade redan frambenen kommit fram - sakta med säkert kom även mulen och sedan resten av kroppen. Ett sött litet sto har kommit till världen, med samma färg och öron som sin mamma. 
  Åh, hon är sådär superduper söt och precis som sin mamma även stor, därav väldigt långa ben som var aningen svåra att balansera med i början. Vi har inte kommit på något namn ännu som vi känner sådär hundra för, men det kommer, det kommer.
Det här fölet var det fjärde som föddes här på Nötesjö farm - först var det Om som var vår gamla häst Lollans föl, sen kom Sunny som också var Lollans föl och efter det kom Jussan själv som också har Lollan som mamma och nu kom det lilla stoet med Jussan som mamma, gulligt indeed!

lite bilder på det nyfödda fölet:
här har hon nästan precis kommit ut.

sol och längtan

waaaaah, bara så ni vet är det bara åtta dagar till vi åker iväg till siesta!
vi har pratat så mycket om det nu i två dagar i rad så peppen är på topp och jag är nog inte den ända som längtar, right?

sol och fika i trädgården med syster och voffs, här kommer bilder:


Söndag

idag är det nästsista gången jag åker in till friskis och svettis barnrum på ön för att jobba innan sommaren.
snart snart snart - sommar sommar sommar!


Min fredag!

Jag åkte till skolan för att ha en svensklektion, där vi diskuterade lite och sånt. 11.30 var det slut för dagen och jag tog bussen hem till Gurkan, vi gick ut med Troja och åkte sedan till entré eftersom jag inte hade varit där förut - det var väääldigt stor och fint måste jag säga! Vi tog en fika på waynes coffee då Bonnie kom och satte sig med oss. Iste och kladdkaka är förstås favoriten på fika, eller vad säger du Gurkan? Hööö...
Vi tog en runda i det enorma köpcentrumet innan vi begav oss hem till Gurkan igen. vi körde för att köpa lite gott till filmkvällen vi hade framför oss. Alex ringde när vi kommit hem till Gurkan igen och var arg, då tvingade vi förstås honom att tillbringa kvällen med oss coolingar och eftersom han var ensam hemma åkte vi hem till honom för att se yesman. Färgen ville inte fungera så vi såg den i svart/vitt, snyggt! Den var faktiskt ganska bra måste jag säga. Resten av kvällen lyssnade vi på musik och de gjorde allt för att jag skulle bli rädd och det lyckades kan jag ju säga, jag blev asrädd! Svin. (men jag gillar er ändå) När klockan var runt 00.00 körde Gurkan mig hem till mormor och jag tvättade av sminket, borstade tänderna och tog på mig pjamas och gick och la mig.
Trevlans dag i have to say!
POSS :*

snygga killar, indeed!
Gurkan och Alex!

min stora kärlek, SKOR!

jag bestämde mig för att ta lite bilder på mina älskade skor, fast här bara några...
jag upptäckte nämligen att min syster hade tagit med sig fyra par till Paris och jag fotograferade även några av hennes skor, snyggt!

skor från H&M, 300 kronor. Jag fick dem av Robin när vi firade ett år. Ack, de är ju så fina - fast väldigt obekväma, rekomenderar inte att gå ut och dansa en hel natt med dem. (done that!)fina ballerina, köpta på i en affär vid davidshall som jag glömt namnet på, endast 50 kronor, ett riktigt fynd!ett par söta pumps som jag köpte på ellos för 199 kronor. De är perfekta eftersom de passar till allt, till fest som till vardags.ett par av mina converse, jag har även vita (som är mina favoriter), rosa, rosa och skottrutiga. kostar väl mellan 600-800 kronor, men håller i evigheter!snygga och sommriga, köpta på din sko för 99 kronor - ännu ett fynd!här kommer ett par av min systers skor, fast som jag använder ganska ofta. Gladiatorskor från bianco, tror de kostade 800 kronor.skor som köptes inför nians bal, funkar fortfarande. De köptes på håkanssons för 400 kronor. (tror jag) De här är mitt senaste inköp från Monki, 400 kronor. De här och ett par liknade utan kilklack som Gurkan köpte till mig (som var ett av paren som min syster tagit med till Paris) är mina favoriter bland de högklackade.ett par gula lackskor, köpta av min syster i danmark, jag vet varken var eller för hur mycket dock.ett par enkla ballerinaskor från canada, vet ej vad de kostade.Rosa lackskor från bianco, 800 kronor.ett par vita, enkla tygskor från din skor, 199 kronor.


Tisdag


Måndag

Mmm, kallsvett!
Oh, I do love it!

I natt runt klockan 03.00 vaknade jag upp av att jag drömde att jag hade helt enorma löss i mitt hår (jätte äckligt!), jag reste mig förskräckt och var tvungen att gå in i badrummet för att kolla så jag inte hade några löss -  vilket jag inte hade som tur var - sen kommer jag på mig själv med att jag var alldeles kallsvettig och anfådd för att ha gått till badrummet som ligger inte alls långt ifrån min sovplats, jag känner mig aningen kräkfärdig när jag sätter mig ner på toalettstolen för att försöka lugna ner mig, sedan letar jag tempen och lägger den under tungan för att se om jag har någon feber... Se där, 39 graders feber - kul, roligt och framförallt underhållande, sug mig?! Anyways gick jag och la mig igen och somnade om efter si sådär en halvtimme.
Imorse vaknade av min vanliga väckningssignal,'Let it be', klockan 06.15 och jag mådde fortfarande för jävligt så jag snoozade till klockan var sju då jag tvingade mig upp från den bekväma sängen, klädde på mig ett svart linne utan rygg, en hög jeanskjol, svarta strumpbyxor, en grå kofta samt en grön sjal, satte sedan upp håret i en slarvig toffs och gick sedan för att sminka mig. Sedan var det dags att ta tempen igen och febern hade som förväntat sjunkit en aningen, stod nu på 38,3 grader. Eftersom jag inte hade gått upp i tid hann jag inte äta frukost, så jag borstade mina tänder och sedan skjutsade som vanligt mor mig till skolan. Resten av skoldagen var seg och dryg, började med bild där jag inte gjorde ett piss eftersom jag redan gjort klart allting, sen var det matte då vi tränade inför provet imorgon, lunch (äckligt), samhällskunskap då vi satt i datorsalen och till sist hade vi musik då vi gjorde några rytmövningar och tittade på Mamma Mia.
Nu sitter jag här och tror att feber antagligen är borta igen och ska snart plugga det sista på matten trots att jag känner mig helt utkörd... Jag önskar att jag vore min syster, för att hon är i Paris just för tillfället  - jag vill också vara i paris.
hejdåhejdåhejdå!


Söndag

min dag har bestått av jobb, matematik och tricks i trädgården med mina bebisar.

sjutton dagar till siesta suuuuckers!



Jatack till att få tillbaka mitt blonda hår!

Onsdag

regn, moln, bajsregn, bajsmoln.
moget hörru, moget!

Jag hade bara en timmes lektion idag i foto och för en gångs skull tänkte jag vara duktig och cykla för att komma till skolan, men när jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret kände jag att jag hellre stannade hemma och pluggade. Jag känner att solen mer än gääärna får komma tillbaka, jävla regn. Ack, ska göra klart mitt svenskarbete och välja bilder som jag vill lämna in till fotoläraren och sen är det nationella i engelska B (reading and listening) på fredag och i matte B på tisdag, nervös? JA! damn... Min helg kommer nog bli att vara hemma och plugga matte, roligt!
Möjligtvis blir det filmkväll med massa godis på fredag eller lördag med min kära partypingla, Gurkan, eller jag hoppas på det i alla fall, för jag är för jävla skoltrött just nu...
Håll ut Maya! Det är ju endast tjugoen dagar till det är dags att dra till siesta och ha förjävla roligt!
Camp Guldtrosa ftw!

hejsvej!

Lördag

Jag åkte till svedala igår i alla fall för att träffa Sandra. Vi köpte godis för 46 kronor och satte oss i deras trädgård med ljus och musik och pratade, riktigt härligt faktiskt. Det är så himla skönt när Sandra är i Skåne för hon är den ända som jag känner så pass bra och har känt så pass länge att jag kan berätta allt, verkligen allt för. Vi gick in efter en timme eller något för att titta på film, men som vanligt så somnade vi båda två direkt.
Idag gick vi upp runt halv elva för att göra oss iordning för att åka till stan, vi tog mopeden för att vi inte orkade betala för bussen, snåla som vi är. Men det känns alltid som 06 när vi kör moped in till Malmö och det gillar vi!
Jag hade mina fin fina skor på mig och fick som väntat ont i fötterna, men det är fint i alla fall och så köpte jag en ny bikini som jag inte är hundra på om jag ska behålla, mest för att jag är planka. (obs, inget fel med att ha små bröst!)
Sandra skulle köpa nytt löshår och jag väntade utanför med mopeden och då kommer det en ful snubbe fram till mig och frågade vad klockan var - lat som jag är orkade jag inte ta upp mobilen - så jag sa att jag inte visste, då gick han vidare men vände efter ett par steg och frågade om jag var singel, jag svarade kanske lite för snabbt att jag inte var det. Gud vet vad som hade hänt om jag talat om sanningen liksom, läskigt. "Vad är klockan? Är du singel?" är by the way världens sämsta raggningsreplik. Jag dör lite grann.
Jag och Sandra åkte sedan hem och jag tog min cykel och cyklade hem till mig.
TREVLIG DAG!

Fredagen efter valborg

Det som börjar bra slutar sämre.
Nya stilen?

Igår var det dags att fira valborg igen, mina erfarenheter av valborg är inte så himla bra om jag får säga det själv. Men som vanligt peppade man för att få till det där året när valborg äntligen var något som var värt att fira och minsann, det blev lyckat! Ja, i alla fall större delen av kvällen.
Vi träffades bakom casinot, rökte lite vattenpipa, grillade och förfestade - det var riktigt trevligt faktiskt - sen tog vi en trevlig promenad till pildammarna, tallriken för att titta på majbålet och fortsätta festa. Det var riktigt lyckat och jag hade så sjukt roligt, men sen vid elva blev vi utkörda från tallriken och jag skulle till casinot igen för att träffa Rustan och hans vän, Henrik. Då hände det värsta, jag började bråka med Gurkan, min bästa vän och idag mår jag inte så jälva bra om jag ska vara ärlig. Jag orkar inte sånt här och jag är så jävla glad över att Sandra är i Skåne, annars hade jag inte gjort något annat än att sitta hemma i helgen och det gör ju inte ens humör så mycket bättre precis.

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan äta och sen tänkte jag kanske cykla in till Svedala och hitta på något med Sandra, om hon orkar, att gå en runda och bara prata och ha roligt som old times hade varit riktigt nice. Vi får se hur det blir denna afton.

Godkväll!

Några bilder från gårdagen:
     

RSS 2.0