Work work work

Jag sitter just nu på min lunchbreak och njuter av solen som dyker upp titt som tätt. Nu börjar jag jobba heltid och kommer spendera större delen av min tid på Nordic Bakery, men jag klagar inte - det är skönt att jobba igen faktiskt! Puss!


The Lion King

Jason har varit här i veckan, och igår gick vi och såg musikalen The Lion King. Helt fantastisk var den! Om ni har möjlighet att se den så gör det, jag är fortfarande alldeles varm i kroppen efter att ha sett den. Och scenografen(erna) som gjorde scenen, rekvistian och kostym till den här föreställningen är ett geni!
 
 

Last Saturday

Vi har haft det finaste vädret här de senaste dagarna. I lördags hade vi runt 30 grader, så jag och Julia bestämde att vi skulle grilla i Camden Park. Superhärligt! Och varmt! Jag brände mina läppar som alltid...


hemlängtan

Usch, de senaste dagarna så har jag längtat hem så sjukt mycket. Jag saknar att trängas i soffan med Quito, att bli väckt av att Tummelisa stångar en för att man ska kela med henne, att Selma jamar för att man ska lyfta upp henne till matskålen. Bläbläblä, har ingen möjlighet att åka hem heller. Så jag får nöja mig med att titta på den här lilla videon som jag gjorde i trean på gymnasiet. Minns inte riktigt vad uppgiften var, men det var i svenska och jag fick MVG för den...
 
 

:)

Jag har varit hemskt dålig på att uppdatera här den senaste veckan. Jag har haft fullt upp - jobbat, hängt med vänner och nu i helgen så hade jag Sandra här på besök. Här kommer lite bilder från i helgen i alla fall:

 
 
 

Instagram Juli

Utsikt från mitt fönster och Oxford street by night.
 
Lockar och en ropebraid
 
Svenskt!
 
Pastell nagellack och en 'dagens frisyr'
 
 
Fika på ett franskt café och Brick Lane
 
Converse-solbränna och den efterlängtade solen
 
Köttbullar och makaroner. Och babybell.
 
Fredagkväll på Playboy club och Maddox
 
Lördag med parkhäng och pubhäng.
 
Skype med syster och bästa häst-appen. Och så avslutar vi med en egobild.

Grillfest

Igår var vi hemma hos Jinho och grillade och drack lite öl. Gottgottigottgott!


2005

Ha, var inne på min gamla bilddagbok där jag var sjukt aktiv när jag var yngre. Och jag hittade lite bilder från -05. En liten och smal Maya med vänner. Och ett mode som var sådär. Här ska ni få se:
 
J, jag och Milena.
 
Jag och Milena när vi åkte till tyskland någon gång.
 
Milena, Sandra och jag. De här bilderna som vi tog den här gången kan vara de fulaste någonsin.
 
Maya, 13 år. Lång, smal och blek.
 

Mm

Igår firade jag att jag fått jobb med lite pubnight, idag botar jag baksmällan med redbull och babybell.


RSS 2.0