iPhone

Nu har jag också skaffat mig en iPhone så att jag är lika cool som alla andra kids. Jag testar nu att blogga från den, det går bra verkar det som! Tss.


Söthund

Nu har Fingo blivit opererad och han mår bra under omständigheterna. Fortfarande lite groggy och han har givetvis ont, men han läker förhoppningsvis fort så han slipper ha krage särskilt länge - för den tycker han är lite pinsam, men jag tycker mest att han är söt i den!


pink and sparkly


Nyfixade naglar, det blev rosa och glittriga den här gången.
Jag går och fixar mina naglar hos min vän och föredetta arbetskamrat, Manuela. Hon är jätte duktig och nu har hon börjat arbeta på samma salong som min frisör, ni borde gå dit! Nyanc på Spångatan 7, i Malmö.


Josefin

Josefin kom till Malmö över helgen och vi bestämde oss för att träffas och ta en öl, fast vi drack ingen öl - bara cider och drinkar - men man säger ju att man ska ta en öl, fast man ska dricka något annat. I alla fall, vi var på lite olika ställen på Lilla Torg, bland annat TGI fridays. Dyrt, men gud så goda drinkar! Nu är Josefin tillbaka i huvudstaden och vi kommer inte ses på superlänge, dumt och tråkigt... Men men, vi hade i alla fall en lugn och trevlig affon tycker jag.


Fingo

Fingo har blivit sjuk, och snart ska han operas.
Vetrinären säger att han blir bra efter, så fingers crossed!


Tony Bennett and Lady Gaga - The lady is a tramp

Jag älskar den här videon, jag älskar Gaga nerdonad men ändå så Gaga, jag älskar't!

Tiden flyger iväg!

Tss, alla pratar om att de har googlat sig själva - så jag tänkte att jag också skulle testa. Det dök mest upp en massa låtlistor som jag gjort på spotify och min facebook och så. Men bläddrade man ner lite så hittade man den här artiklen från Malmö stads hemsida.


Det känns helt sjukt att det har gått ett och ett halvt år. Ibland saknar jag skolan, mest klassen och teaterperioderna förstås. Men livet har förändras så himla mycket på så kort tid. Knäppt!

Oktoberfeeest

Japp, massa festbilder som kommer in nu! Här är bilderna från Matildas och Mi's inflyttningsfest med Oktberfest tema. Väldans skojigt!

Halloween

Det firades på ice och jag var utklädd till pumpa, det tyckte jag själv var en fantastisk utklädnad.Peruken är från Maskeradkammaren
Klänningen är från H&M
Strumpbyxorna är från en superbillig affär i Liverpool
Skorna är från Nelly 


Hanna, 20 höstar

Så, nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera! Och här är lite bilder från Hannas galna 20 års fest, jag drack kanske lite för mycket champange - för jag skrattade åt allt, nästan så jag trillade omkull. Men så får man bli ibland. Det var supertrevligt i vilket fall - förfest hos Catha, limosin till hipp och sen dans till klockan slog tre. Sen insåg jag att jag skulle upp och jobba dagen efter, så det var dags att ta en taxi hem.


RSS 2.0