makeup

 
 

 
 
 
 

You're dreaming of someone and it's not me

jag kommer inte på något att blogga om, så jag tackar istället syster för ännu en låt som jag inte kan sluta lyssna på. 
  

Sweden

Här kommer en lite bilder från min vecka i Malmö, Sweden. Ha. Inte så många, men jag har ju mest slappat - det får man faktiskt när man har semester. Imorgon far jag hem till London igen, och tillbaka till jobb på torsdag och på lördag har jag mitt första supervisorshift, woopwoop!
 
 

Todays

 

#ThrowBackThursday

Hemma och på mina föräldras dator, som jag spenderade mycket tid vid innan jag hade råd att skaffa en egen. Så här finns lite throw back bilder. Så, dagens är när jag precis tagit av min tandställning.Var så jävla glad att den var borta efter lite mer än två år. Tro mig, inte kul att ha tandställning mellan 17 - 19 års ålder.
 
Före:
 
Efter:
 
 
 

Tankar i natten

Hemma. Ligger i mitt flickrum och läser samma bok som jag läste efter att det tagit slut med min första stora kärlek, får plötsligt hjärtklappning och tårar i ögonen. Det här hände för fyra och ett halvt år sedan, hur kan en bok få mig att känna så igen? Knäppt... Jag är lite chockad över min egen reaktion, framförallt eftersom jag mådde så bra innan jag började läsa. Va fan? Vill läsa, fast ändå inte. Vill aldrig må sådär igen. #tankarinatten

Bye London

Tills vidare. För nu tar jag mitt pick och pack och beger mig till Malmö i en vecka. Förutom att syster inte är hemma så ska det bli kul att komma hem ett tag, mysa med djuren, åka till stranden, äta god mat, äta svensk mat framförallt, hänga med bästis, träffa kusinerna, andas frisk luft, utflykter osv. Kommer bli toppen! Woopwoop. 
 
Passar på att ha nagellack när jag är på semester, just nu ser de ut såhär.
 

Last few days

Vädret alltså, dör! Har varit 25+ hela förra veckan och jag har varit ute och gjort saker konstant, mest med Chelsea. Dock har jag varit jätte dålig på att ta bilder, vet inte riktigt varför... men men, sammanfattning och liiite bilder/video:
 
Torsdag - Åkte hem till Chelsea och chillade på hennes balkong tills den hamnade i skugga, vi drog till Victoria Park och solade i någon timme. Sen gick vi till vår gamla flat och hängde med Pascal. Chelsea skulle hem så jag och Pascal köpte burgare, satt på takterrassen och snackade om livet innan jag också tog mig hem.
 
Fredag - Vi gick till London Fields utomhuspool på dagen. På kvällen gjorde vi faijtas till middag och sen drog vi ut i Dalston. Galet kul! Gick hem i morgonsolen, runt halv sex på morgonkvisten. 
 
 
Lördag - 30 grader och vi drog till Victoria Park, träffade upp spanska gänget och njöt av solen. Bestämde oss för att dra till en klubb i Peckham, när det var för äckligt jävla varmt att dansa satt vi utomhus och pratade med människor till klockan slog sex och åkte sedan på 'efterfest' (var mer chill än fest).
 
 
Söndag - Kom hem klockan nio på morgon, tänkte att jag skulle strunta i att sova så jag inte vände på dygnet. Skypade lite med Oscar, men somnade direkt efter och vaknade klockan fyra. Tog mig inte ur sängen förrän klockan slog sju, städade flaten, lagade mat och somnade sedan om igen.
 
Måndag - Vi skulle till poolen igen, men kön var helt sjuk (inte så konstigt när det var 31 grader). Så vi låg bara och solade i några timmar. Bestämde att vi ville gå och pierca oss, sagt och gjort, gick till en piercing studio och fick det gjort. Jag tog bara hål i öronen (för tredje gången i mitt liv, lyckas förhoppnings den här gången), Chelsea tog inne i örat om det makes sense och i nipple. Drog hem till henne, njöt av kvällsolen på hennes balkong och sen drog jag hem till mig. Möttes av en lägenhet utan el, så när datorn och mobilen var slut på batteri, läste jag tills jag inte kunde se något längre, hade då inte så mycket annat val än att gå och lägga mig.
 
 
Puss på att ha semester! 

2013-07-10

Dålig uppdatering, I know. Men vädret har varit helt underbart de senaste dagarna, så har varit ute varje dag efter jobb. Brände min rygg när jag somnade i solen i lördags, pilutta mig som hade varit uppe och festat hela natten... (sjukt värt ändå, Jade och Chelsea hade en svinkul inflyttningsfest) Och igår brände jag magen, jag la mig i Regents Park efter min sista arbetsdag på två veckor (YES SEMESTER!) lyssnade på sommar i P1 och märkte inte hur mycket solen tog, woops. Snart ska jag bege mig tillbaka till Regents för att träffa Harri, men den här gången ska jag vara noga med solkrämen! Puss!
 
 

Q&A

Den här frågegrejen gjorde jag för nästan exakt ett år sedan, tänkte det vore kul att göra den igen.

 

Vad har du på dig? 
Pjamas

 

Hur mår du? 
Helt okej, har en envis förkylning som vägrar ge med sig. Rethosta och en rinnig näsa. Men annars är det toppen!

 

Vad önskar du just nu? 
Att sommaren aldrig tar slut!

 

Vad har du ätit idag? 
En ordentlig frukost med skinkmackor, yoghurt, tomater och te.

 

Vad ska du göra idag?
Jobba fyra timmar, sen blir det paarty hos Jade och Chelsea. Woopwoop!

 

Och imorgon? 
Njuta av solen och min lediga dag.

 

Vem saknar du? 
Tror inte jag vill vara ärlig på den frågan, för min egen skull.

 

Senaste köp? 
Glass och snacks. För igårkväll hade jag och Joppe filmkväll.

 

Vad grät du senast åt?

 

Vad hatar du mest just nu?
Ärligt. Att snyta mig, för min näsa gör ont!

 

Vem sov du senast med? 
Oscar.

 

Senast sedda film? 
The bling ring.

 

Vilken svordom använder du mest? 
Fuck

 

Vilket språk pratar du i dina drömmar?
Lite blandat beroende på vilket språk jag pratat mest under dagen tror jag.

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Matilda

 

Vad stod de i ditt senaste skickade sms? 
'Min buss kommer om 3, vi försöker!'

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? 
Teater och foto
(samma som förra året)

 

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Som jag sa förra gången, när jag var yngre var det Micha Barton eller Maja i The Sounds. 
Nu för tiden liknar jag nog ingen kändis.

 

Vilket är ditt favoritcitat?
Just nu, 'I just thought you were cute, that's why I kissed you'
Passar bra in på mitt liv för tillfället, tss.

 

Vad är du rädd för? 
Spindlar!!!!!

 

En person du tycker är snygg? 
Hm, kan inte sätta fingret på bara en person just nu.

 

Blir du lätt svartsjuk? 
Nja, inte särskilt. Och blir jag det så skulle jag aldrig erkänna det, hehe.

 

Din favoritkaraktär ur en serie? 
Eftersom jag håller på att kolla på den sista säsongen av True Blood skulle jag säga, Eric!

 

Vad spelas hos dig just nu?
Boiling - Disclosure

 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten? 
Josefin <3

 

Vilket språk hade du velat lära dig? 
Jag håller kvar i franskan. 

 

Vart vill du åka just nu?
Ingenstans, för det är sommar och det är London, kan inte bli bättre.

 

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Oj, min födelsedag är inte förrän i januari... Så, har inte börjat tänka på det ännu.


Beauty bootcamp!

Är det här bra eller är det här bra?!
Jag är ju en liten you-tube nörd när det gäller beauty, tittar på tusen tutorials på makeup, hair, nails, allt sånt! Och två av mina många favorit kanaler, Daily mix och Pixiwoo, gör nu något som heter Beauty Bootcamp. Alltså, kan det va annat än bra? Svar nej! Hehe. Check it out, de är nu inne på andra dagen av fem.
  

Life

En vecka till min semester börjar. Längtar helt sjukt mycket, två veckors ledighet ska bli asskönt. Jag ska spendera min första vecka i London, jag har inte varit ledig i London sen jag flyttade hit och sen ska jag åka hem till Malmö i en vecka. Mina föräldrar har semester då också, så jag hoppas på att vi ska hitta på lite utflykter och annat. Mm, can't wait! Happyface.
 
 

Pride!

I lördags var det Pride i London, helt fantastisk dag! 
Vi började i Hyde Park efter jobb, och drog sedan till Soho's gator. Jag hade så sjukt kul med alla mina fina kollegor och fd kollegor. Puss på dem!
 
 

RSS 2.0