crazy bananas

Ord kan inte beskriva gårdagen. Det känns som att pubnights blir galnare och galnare för varje tisdag, haha. Helt fanastiskt!
 

Modell

Iih, här kommer några bilder från när jag stod modell.
Sminkningen är att dö för!
 
 
 
 

Besök från Sverige

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft finbesök här sen i torsdags. Det var nämligen systeryster och Sara kom till London över helgen. Superkul! Och det var också Philipp's sista dag i fredags, så. Ja, här ska ni få se lite bilder:
 

Pubnight

Varje tisdag är det pubnight, och igår var inget undantag. Och eftersom England vann i fotbollen så var stämningen på topp. Jag kom hem halv sex imorse, efter en sjukt rolig natt. Tack fan!
 

Ny design

Idag har jag spenderat dagen med att fixa till min blogg, tog flera timmar för en nybörjare som mig. Men jag är ganska nöjd faktiskt! Sandra gjorde ju min förra header, och när var det? 2009? Så ja, det var minst sagt dags för lite förnying här. Vad tycks? Hiss eller diss?


Makeup

Förra onsdagen stod jag modell för min klasskamrats flickvän som är makeup artist. Det var galet roligt! Jag hoppas att jag får bilderna snart så jag kan visa er, sjukt spännande att se hur de blev. Och som tack för att jag ställde upp så fick jag en present, jag hade lätt gjort det gratis bara för att det var så roligt, men supersnällt att jag fick det ändå.


Korean food

Idag åkte jag och några klasskamrater för att äta koreansk mat. Det var väldigt gott faktiskt! Jag är ju lite feg när det gäller att prova nya saker, men jag har lärt mig sen jag flyttade hit. Och det är bra, för all den maten jag testat har faktiskt varit väldigt god!


iPhone

Som jag skrev för några inlägg sen så blev min iPhone stulen. Jag stod inte ut, så idag gick jag och köpte en ny. Värt var ända krona, eller pund. Snälla tjuvar, låt mig behålla den här!


Sweden - England

Jag bryr mig inte ett piss om fotboll, men nu bor jag i London och då kan man inte riktigt undvika det. Ikväll möter Sverige England, så det blir ju spännade. Eller inte, men jag ska i alla fall se matchen. Då passar ju bra med den här låten:


Farväl Svergie

Nej, en helg är nog. Nu åker jag tillbaka hem till London.
Tack Svergie, Skåne, Malmö, Nötesjö för en fin helg.
PUSS!


Nelly levererar

Mm, jag har suttit och kollat på skor på nelly.com, så sjukt mycket snygga skor. Jag önskar att jag var 20 cm kortare så jag hade kunnat gå i 16 cm klackar! Gör jag det nu så blir jag nästan 2 meter lång, lite väl kanske. Men dregla lite kan man alltid göra!


I'm a 90'ies bitch!


Moas student!

Igår åkte jag hem till Sverige, men bara över helgen.
Mest för att min kusin, Moa, tog studenten och det kan man ju absolut inte missa! Grattis!


Igår vs idagvs


Mitt rum blev förvandlat till ett torkrum

Jag har försökt att tvätta i flera dagar nu, men tvättmaskinen har varit upptagen jämt. Sen idag, äääntligen, var den ledig. Tror ni att tvättstället där vi torkar kläderna är ledigt då? Nej, givetvis inte. Så nu får min gardinstång samt element agera torkställ. Och min lilla stol, där får jeansen hänga och torka. Man får jobba med det man har. Tss.


Biljard och öl

Häromdagen var jag duktig och tog med min kamera ut, vi drack öl och spelade biljard på en lokal pub. Eller, jag spelade inte - jag försökte, men jag var så dålig och vi vet ju alla vad jag tycker om att förlora. Tss. Marcus och Pierre var duktiga i vilket fall, typ.


Liten uppdatering från London

Jag vet, jag vet! Jätte dålig uppdatering. Jag lever livet här i London och har inte tänkt på att uppdatera här, sorry. Men men, kort sammanfattning: Jag mår bra, trivs jätte bra, vill aldrig hem! Dock har min lilla iphone blivit stulen, inte så kul. Men för övrigt så är allt supahdupah!
Men jag har massa dagens outfit bilder eftersom jag inte äger en helkroppsspegel så måste jag fotografera för att de om det blir bra. Så här har ni tre stycken, PUSS!


RSS 2.0