siesta imorgon!

Vet ni vad en dum tandläkare gjorde på mig igår?! Hon skar upp mitt tandkött, jätte äckligt! Visst hon bedövade, men det hindrade inte från attt kännas obehagligt. Jag var bedövad i halva ansiktet och jag började lesba ännu mer än vanligt, heja heja! Jag får inte heller borsta mina tänder ordentligt, så jag känner mig sådär lagom fräsch, mhm...

Ja och imorgon far jag iväg till Hässleholm för att jag ska gå på siesta, det kommer bli ruligt!


Friluftsdag

Hejhej! :]
Dagens händelse var att vi var på friluftsdag med skolan, vi skulle gå från falsterbo camping till skanörs hamn - och för er som inte vet är det ungefär en mil - det började med glatta steg, men efter ett tag måste jag säga att jag blev väldigt varm och trött, vi gick nämligen på stranden och som ni förmodligen vet så är det jobbigt att gå i sand, speciellt när man har skor. Dock var jag smart och gick nästan precis vid vattnet, för det var plattare och därav blev mycket enklare att gå där.
Smarta lilla maya tänkte på morgonen - 'men vi ska nog äta ganska snart efter vi har kommit fram så jag struntar i att äta frukost'
Vad finns det att säga mer än - fan vad jag är korkad! När vi kom fram började vi gå direkt och min mage kurrade med jämna mellanrum, efter ungefär en och en halv timme gick hungern över till illamående och jag ville egentligen inte ta ett steg till, men när jag tänkte på min fruktansvärt goda matsäck var jag ju bara tvungen att komma fram till platsen där vi skulle sätta oss och fika. När vi såg vårt fikställe korsade vi över en golfbana, medan alla andra gick runt om - fy på oss - men jag var faktiskt jätte hungrig! (stackars mig) Efter att ha tagit det lung i kanske fyrtio minuter var det dags att fortsätta gå, det gick faktiskt hyfsat snabbt. När vi var framma satte vi oss uttröttade och väntade på att bussen som skulle ta oss tillbaka till skolan skulle komma.
Och jag måste nämna att min matsäck var det näst bästa på hela dagen, det bästa var såklart klassen.
En härlig dag måste jag medge.
Hejdå!
image6
Sunniva och Josefin

image7
Karolina


sju månader

Wiiieho, idag firar jag och Robin sju månader tillsammans. Okej, detta kanske inte låter så orginellt, men jag måste ändå nämna att Robin är det bästaste bästa!

image4

Jag blev extra glad idag för att jag slutade skolan redan 11.45 (oh happy day) så jag kunde skynda mig hem till Robin så vi skulle ha mer tid ihop på vår månadsdag. När jag kom hem till Robin hade han precis gått upp, latmask! Vi gjorde varm choklad och gick ner till willys för att handla riskakor och pepsi, sedan gick vi ner till småbåtshamnen, la ut får filt och satte oss och myste. Det var helt kalasbra!

image5

efter den mysiga picknicken gick vi hem till Robin och tittade på film - I am legend.
Det var minst sagt en bra dag.

Robin, jag älskar dig!


Många känslor, minsann...

AAAAAAH, jag är irriterad, glad, aningen stressad och har ont i huvudet på samma gång. 

  

           1) Jag ska såklart till tandläkaren när vi ska ha friluftsdag med skolan och jag kan inte ställa in det för att det har jag gjort tusen gånger förut - för att de lyckas ställa in sånna tider som där jag antingen har prov, någon viktig redovisning eller typ friluftsdag. Jag vet inte vad jag ska göra, för att jag vill verkligen med - hello?! MAN SKA HA MATSÄCK, bästa med allt - men samtidigt måste jag till tandläkaren.

          2) Jag är glad för att imorgon firar jag och Robin sju månader och vi trodde först att vi inte kunde göra något då, för att jag skulle egentligen gå i skolan till 16.15, vilket betyder att jag knappt hunnit hem till Robin innan jag skulle hem igen - det skulle ju bli en rolig sju månadersdag - men nu så fick jag reda på att min sista lektion är inställd och jag slutar nu 13.10, är det nice eller är det nice?! Så imorgon ska jag och Robin ha det så bra som man kan ha det, puuuusss!

          3) Jag har tuuuusen läxor den här veckan och betygen sätts den andra juni, perfekt... Så jag är stressad, jag har suttit och jobbat med mitt regi och analysarbete, somnade för kanske en timme (inte bra), satte mig och jobbade med powerpoint och så har jag läst på till kulturhistorian. Vi har även engelska glosor, skriva en bokrecention, skriva ett teaterstycke samt ta tre bilder som sammanfattar det och lämna in labrationsraport. Wiho!

          4) Jag tror att mitt huvud snart sprängs, jag har börjat använda mina glasögon igen, så det går nog snart över. Dock tänker jag inte använda dem i skolan förrän jag har fått nya bågar, för jag skaffade dem när jag gick i sexan och då kanske ni kan tänka er hur fula de är, jätte bra!

Nu ska jag laga en kopp te, skriva ut mina 'extremt bra' uppgifter som jag gjort och tänka på älskling.
    - tänk att det redan har gått sju månader, jag har extremt happy face! 

image3Lärorik helg?

Hela min helg har varit slapp, väldigt slapp!
Igår var jag hemma och städade mitt rum hela dagen, hade trevligt med mor och far på kvällen då vi tillsammans tittade på sommarkrysset, Jason Mraz var där och uppträde med I'm yours - uppskattat!

Idag vaknade jag tidigt, jag gick och gosade med hundarna och gick sedan upp till sofforna för att tittade på Eva & Adam, heja heja! Sedan tvingade jag far att sätta upp min spegel och även klockan som jag fick av Matilda i julklapp. Jag och mor åkte iväg till IKEA vid ett tiden för att köpa en ny byrå till mig, jag gillar IKEA så det var roligt - jag fick även en ny sänglampa. Resten av dagen gick åt för att titta på Gossip Girl och sätta ihop byrån - vilket jag måste meddela jag var vääääldigt duktig och gjorde helt själv!
Nu sitter jag och väntar på att min kära pojkvän kanske ska tänka på mig och kanske höra av sig i och med att vi inte har pratat sen igår, vilket inte heller var så lyckat samtal...

Åh, skola imorgon också.... Jag måste träna på engelskan och dessutom har vi prov på tisdag i kulturhistoria, jag måste få bra betyg! Men men, snart är det siesta och då lyckas man minsann hålla humöret uppe, woooe.

Hejdå!                                                         


Hejhej!

Ja, nu försöker jag igen och den här gången ska det nog lyckas. För er som inte vet, jag har försökt ha många bloggar som jag skulle hålla aktiva, men jag har antingen glömt bort dem eller tagit bort dem för att jag inte skrev, dåligt! Nu ska jag bli bättre, här på min sjömanblogg.
Tack och hej!

image2

RSS 2.0