tss


hjärta


27 Augusti

Mor fyllde 49 år i lördags och det firades med mors väninnor inkl. hundar, skaldjur och vin.
(Jag äter ju dock inte skaldjur, så jag åt fläskfilé istället)


Malmöfestival

I veckan har Malmöfestivalen hållt igång, jag var faktiskt bara inne två dagar och blev ganska besviken. Det var så mycket roligare för några år sedan, nu är det mest dött. Här kommer i alla fall bilder från de dagar jag var där, tisdag och fredag:

Miss Li på stortorget.


Vad är Malmöfestival utan langos?


Öltältet på Gustav Adolf Torg


The Ark! Sista konserten i Malmö, någonsin.


Oskar och jag.
Jag fick lite av ett lyckorus av The Ark konserten, kändes som jag var 15 år igen. Tänk så många timmar jag har köat för att stå längst fram för att se Ola Salo och resten av gänget på nära håll. Ack, och nu är det över för evigt.

24


Kom alla mina kycklingar!


Stockholm

I helgen åkte jag upp till huvudstaden för att träffa Josefin.
Vi festade, såg zombiewalk, vandrade runt på Stockholms gator, såg på bio och pratade en massa goja.


tolfte augusti, en fredagsnatt

Jag hade en väldigt känslig dag i fredags - jag var dödstrött på att sitta hemma, jag saknade Jason lite mer än vanligt, jag var arg och otrevlig mot mina föräldrar, fast de inte förtjänade det. Sen bjöd Oskar med mig på en utekväll med start på Golden på möllan och sen dans på KB. Då blev allt bättre, dessutom ringde Jason mig när jag var inne på rökmaskinsrökiga KB - även om jag inte hörde vad han sa så värmde det lite extra i hjärtat när jag såg hans namn som inkomande samtal på mobilen. Stort tack till bästa Oskar som bjöd mig till en sådan rolig kväll! Det var fantastiskt och galet!
Här kommer bilderna:


Regn, Harry Potter, Mando och lite mer regn

Usch, vilket väder va? Det har regnat non stop he-ela dagen. Trist! Dock är det ett perfekt bioväder, inte sant? Jag var väl den ända som ännu inte hade sett den nya och allra sista Harry Potter filmen, men ikväll var det dags. Jag fick med lite tjat med mig både mor och far till bion. Filmen är ju så bra att jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag skrattade, grät och tuggade på naglarna av spänning. Efter filmen gick vi och åt plankstek på Mando, kan det bli bättre? I don't think so!


Jag klär mig i alla fall som om hösten redan vore här, vilket den är inprincip. Trist, som sagt.

Systrarna Saarnak

Jag gick en runda på stan med Hanna och Emilia igår, roligt! Vi fikade, shoppade och snackade skit. Så som det ska vara.

Girlielicious

För en vecka sen var jag på middag hos Elin med Sandra och Anna, mina vänner som jag lärde känna på Sturup. Supermysigt med god mat, Sturupskvaller och spel.


Som tack för att vi fick komma och för att vi fick sån god mat, så gick jag och Sandra in på Build-a-bear och skapade Girlielicious som luktade jordgubb och var supermjuk. Hon ska vara Elins maskot och är minst lika tjejig som Elin är!


Elin och Anna.

Tack för en underbar afton!


Nya kläder

Jag hade lite abstinens när jag inte hade shoppat på tre veckor, så jag gick all in på H&M's höstkollektion, som förövrigt är helt underbar! Jag har till och med beställt hem ett par jeans från deras hemsida. Ja, ni hörde rätt - ett par Jeans! Jag minns inte när jag köpte ett par jeans sist, det var något år sedan. Jag har tyckt att det varit obekvämt, men när jag tog på mig mina stentvättade jeans från cheap monday häromdagen insåg jag att det var helt okej. I alla fall, här ska ni få se: 

Puh!


Hemma efter en heldag med mor i Ystad, köpte en ny kjol och en ny klänning. Ingenting svart, så blir Jason glad. Det var en väldig trevlig dag förutom att vi fick springa i ösregn tillbaka till bilen. Iiiinte så mysigt kanske. Så skönt att vara tillbaka i Svergie, eller?

five summers

This summer, 2011:


Last summer, 2010:


Two summers ago, 2009:


Three summers ago, 2008:


Four summers ago, 2007:


Five summers ago, 2006:


Brodda och Svaneholm


Bästa sängen någonsin


Skönt att slippa sova i en stenhård säng, med en stenhård kudde!


Sista bilder från Rhodos

De sista bilderna är ifrän när jag var vid poolen på Grand hotel med Jason, medan Sandra låg hemma och var sjuk. Herregud vad jag saknar honom!

Tillbaka i Svergie

Japp! Då var man på svensk mark igen efter tre veckor på Rhodos gator. Jag känner redan hur min redan påbörjade förkylning förvärras, hostar, snorar och fryser. Jag och Sandra sitter på arlanda (där vi suttit sen 00.55 btw) och väntar på att få ta planet till Sturan och sen bara hem och kasta mig kring halsen på boys! Mor och framförallt far, som fyllde 54 år igår, ska få sina presenter och sen ska jag lägga mig under mitt duntäcke och stanna där i några timmar tror jag.

Det var lite tårfyllt farväl av Jason på flygplatsen, döjobbigt att lämna honom. Tack och lov för internet though, eller hur? It's goooood.

Ni ska få se de sista bilderna någon dag, men just nu är jag alldeles för trött för att orka lägga in dem. De kommer när de kommer. Vi hörs när jag är tillbaka i älskade Malmö (ni förstår inte hur fin skånskan blir när man bara hört snobbig stockholmska i tre veckor). POSS!

RSS 2.0