#ThrowBackThursday

I brist på inpiration så gör jag ännu en nostalgisk torsdag. 
2010, jag hade precis börjat jobba innanför säkerhetskontrollen på Sturan och lärde känna bästa arbetsteamet. Jag saknar inte att jobba på Sturup, men jag saknar mina fina kollegor! 
 
 Bilderna är stulna från Sandra btw. 

I don't like you, I just thought you were cool enough to kick it

 

Goodbye

En sak man vänjer sig vid när man bor i London är att folk kommer och folk går. Jag har sagt hejdå till så många vänner, och träffat så många nya samtdigt. Men det gör alltid lika ont när de åker. Sen jag kom hit för snart 14 månader sedan och under den tiden har jag gått igenom det här kanske 3-4 gånger. Man skaffar vänner, blir supertajta och sen åker dem, skaffar nya vänner, har svinkul och sen åker dem. Man börjar liksom på ruta ett om och om igen. Det går, såklart, annars hade jag ju inte varit kvar, men fan vad jobbigt det är. Och idag stack Mathieu, en av mina närmaste vänner och lite som min storebror. Jag vet ju att Frankrike bara ligger två timmar bort med tåg, och han kommer snart och hälsar på - men just nu känns det lite sorlgt, som det gör när man tvingas säga hejdå. Så, här kommer en video jag gjorde till Mathieu i födelsedagspresent, enjoy!
 
 

Die Antwoord!

Seriöst bästa konserten jag varit på, någonsin! Det varade i typ en kanske till och med en och en halv timme, men kändes som en kvart. Jag var helt genomsvettig efteråt, kanske för jag hade feber men framförallt för att jag dansade så sjukt mycket. Baah, finns inte ord tillräkligt för att kunna förklara det! Så jääävla bra!
 
The 'Knife konserten kan slänga sig i väggen, inte ens i närheten av hur bra det här var!
 

Midsummer

I lördags firade vi midsommar här i Englandet, var väl sådär. Jag har lyckas med att dra på mig en förkylning och hade förmodligen feber under vårt midsommarfirande. Men men. Det var var det var och våra icke svenska vänner blev chockade över våra knäppa midsommar-traditoner... Tss.
 
Jag, Chelsea och Julia aka Carrot and Swede
 

Pink!

Jag kände att det var dags att gå tillbaka till mitt gamla pop-jag, så jag beställde hem lite rosa hårfärg. Woopwoop! Dock ska den, enligt beskrivningen, tvättas ur efter 3-4 tvättar. Tänkte att jag skulle vara extra fin och rosa till midsommarfesten på lördag (jag vet att det är på fredag i Sverige, men här firas Swedish Midsummer på lördag). Sjukt pepp!
 
 

13 - 06 - 2013

Dålig uppdatering, jag vet. Det är för att Oscar varit här sen i onsdags, men han åkte tillbaka till Stockholm imorse.
I vilket fall - i torsdags var vi på ett event på Boxpark, och sen efterfest på Queen of Hoxton. Sen drog vi och dansade på The Albi till klockan tre. Jag sov två timmar och gick sen upp och jobbade min 11 dag i sträck... #YOLO! Tss. Livet är ganska bra.
 
 

Dream

Jobbar man för mycket om man drömmer att ens kollegor håller på att flytta in i ens rum...?
 

GO KINDERGARTEN

Ha, så bra. Och hur snygg är inte Robyn? 

2013-06-11

Jag är så trött, vill typ dö. Lite grann i alla fall. Men snart är det över. 
Imorgon kommer Oscar till London, han flyttade härifrån för lite mindre än ett år sedan och nu är det dags att komma tillbaka, om än bara för 5 dagar. Jag har inte träffat honom sen mars, så ska bli kul att se honom igen!
Här en bild från första gången vi träffades för snart ett år sedan:
Vi är båda så sjukt snygga på den här bilden, tss. 
(Om inte annat så ser vi väldigt svenska ut...)
 

2013-06-10

Puh, sjunde arbetsdagen i rad idag - bara fyra kvar. Woopwoop! Love my life. 
Men jag har börjat lessna på det, så nu sitter jag och kollar kurser till hösten. Det lutar mot en makeup-kurs på 4 veckor i september, ska höra lite med nära och kära och se vad de tycker. För nu har det trots allt gått tre år sedan studenten, dags att ta tag i mitt liv. Jag vill ju inte stå och göra kaffe för resten av mitt liv... 
 
I alla fall, jobbar som sagt fyra dagar till, sen är jag ledig tre och Oscar kommer på onsdag också.Så längtar till helgen so bad! (fan att det bara är måndag...)
 
Puss på er! Xx
 

Summer, BBQ and beerpong

Alltså gårdagen, hjärta!
Jag var sjukt speedad hela dagen på jobb, mina kollegor har nog aldrig sett mig på så gott humör. Vet inte vad det var med mig, kanske har något och göra med min frukost bestående av mudcake och kaffe. Tss. I alla fall, efter jobb knackade jag på Noras dörr och bad henne hänga med på BBQ i min gamla flat. Vi stack dit, grillade, spelade beerpong och njöt av det fina vädret. Slutade med att jag stannade där hela kvällen, däckade med Jade till roliga youtube-klipp, som Charlie the unicorn osv. Bara en sån bra dag, ni vet? Mindre kul var det när jag vaknade imorse av ett sms om att jag var tvungen att komma in och jobba... 
 

1 Juni

Jag tänkte inte gå ut i lördags, men. Det sket sig. Typ. Hehe. Jag och Chelsea gick först till broadway market och drack lite öl, sen vet jag inte riktigt vad som hände. Vi slutade i alla fall på någon fest i Peckham, var där i 5 minuter och sen åkte vi hem, lyckat! Ha. Men men, vi hade ganska roligt ändå. 
 

RSS 2.0