Ponyo på klippan vid havet


Så himla fin, se den!


Inte en helt vanlig tisdag



Igår hade jag en heldag med Sandra från jobb. Först jobbade vi ihop i nio timmar (dreamteam), sen besiktade vi hennes bil, sen åt vi glass i solen tillsammans med Ullis, sen åkte vi till Ikea och åt köttbullar och potatismos för 25 riksdalar. Härligt!

Outfit:
Kavajen är Mari Philippe som jag budade hem från seconds.se
Tröjan är från JC
Kjolen är från H&M och strumpbyxorna också
Halsbandet är från cocoo.se

Bara ben och sommarfräknar


Påskafton i hästveda

Jag och mor tog bilen upp till torpet, i hästveda, för att fira påsk med morbror, moster och mina små kusiner från Stockholm. Och vi hade det finaste vädret hela dagen.


Skiboard.


Ludwig skulle försöka dra storebror, Willy. Han tog i för kung och fosterland, ändå rörde sig brädan bara sig någon meter. Komiskt.


Hundarna var också med, Quito njöt av solen.


Hopphopp.


SötLuddi.


Här har vi torpet! Eller, en del.


Fotbollsmatch.


Jag var hundvakt, så att hundarna inte skulle ut i planen och störa.


Sen kom påskkärringen med påskägg till oss under 20, vi åt påskmat och godis så att min mage nästan sprack. När klockan slog halv sex körde jag, mor och vovs hem igen. Väldigt härlig dag, behövdes! Tack!

Så mycket det blev, så mycket bättre allt kommer bli.

Ojojoj, så mycket som ska fixas och donas. Igår bokade jag in en internsivkurs hos körskolan och imorgon ska jag dit och betala samt få mina teoriböcker. Idag ringde jag vaccinationmottagningen och imorgon ska jag dit och ta den första av tre sprutorna mot hepatit A och B. Jag måste köpa en dator, ta körkort och ta ur min tandställning innan jag åker samtidigt som jag ska jobba heltid. Jo, det blir tre stressiga månader, men det är det värt! Tjohej! (men jag tar i alla fall tid att njuta av solen)

 

 


Goda nyheter!



Tack och hej, vi drar till Grekland!

Japp, nu är det bestämt!
Den 12 Juli flyttar jag och Sandra, min bästis sen sju år, till Rhodos. Igår bokade vi både boende och flyg och nu ska man bara fixa allt sånt viktigt som man måste ha klart innan vi åker. Jag har inte riktigt förstått att det är sant ännu, men faaaan vad roligt det ska bli!
Bästis och Bundis tillsammans på Rhodos!  

Supercalifragilisticexpialidocious


The biggest word I ever heard, supercalifragilisticexpialidocious.


Majsan & Lohffan

Jag vaknade när klockan slog tio, tittade ut genom mormors gästrumsfönster och upptäckte vilket stålande väder det var där ute i det fria. Då bestämde jag mig för att väcka Sandra, numera Lohffan, och fråga om hon ville med till västra hamnen och äta glass - det ville hon självfallet, så mot västra hamnen!



Italiensk glass, mums!



Vi hittade en plats där det var lä och där låg vi i någon timme och pratade och livet, kärlek och om den kommande sommaren.


Vi åkte hem till Sandra aka Lohffan och hade lite picknick, då fick vi besök av TjockisLohff som var väldigt social och busig. Sen somnade i båda två i solen och vaknade när vinden tog till och solen var påväg ner. Tack för en fantastisk dag!

Lördagsnöje


Vi drack rum och cola hos Saibou, gick på studentfest på Rönnen och pratade om framtiden, vinfläckar och allt annat sånt där viktigt. Trevlig afton givetvis!

Sömnlöshet

Klockan är nu tjugo i sex, jag har varit uppe sen klockan var tre. Jag vaknade av att jag mådde illa och sen har jag bara inte kunnat somna om, så jag har kollat på Big Brother och OC fram till typ nu. Jag hatar såna här nätter, alltså verkligen!

Dessutom var gårdagen en riktig skitdag - förseningar hela dagen leder till sura kunder, framförallt när det stockholm, då räcker inte det med sura utan de är riktigt dryga också. Och på allt det här lyckades jag bryta en nagel och slå i sönder både en glasflaska och ett ölglas. Lyckat!

Blä. Nej, jag ska nog ta en dusch och sen försöka somna om. Godnatt, eller ja... Godmorgon.


Munter


Lala, dagens jobbfrilla.
Tyvärr är lite förstörd eftersom det stormar ute och jag var tvungen att gå en runda med hundarna. 
Men det gör ingenting - jag är glad ändå, för att det är sista dagen innan min lediga helg och jag ska jobba med SnyggeSandra. Det kan man kalla för dreamteam. Godmiddag!

Men lilla rosen hon saknade färg



Nu drar jag till jobb, hej!


Mästare på att baka scones


Ja, jag är nog världsmästare på det där med scones - jag menar, kolla på dem!
De är perfekta!


Vårblommor och en rosa hink

Bilder från förra helgen:

Leva livet, nu ska vi leva livet!

Dålig uppdatering, igen. Förlåt.
Men men, förutom hosta och lite snuva så är allt bra igen!

Jag var tillbaka på jobb i fredags - dök upp som vanligt klockan fem på morgonen, men då visade det sig att de hade ändrat mitt schema utan att berätta det för mig. Så jag skulle inte börja jobba förrän halv ett på eftermiddagen, lite surt sådär. När jag kom hem på kvällen var jag dödstrött och somnade i soffan direkt. 

Nu! Till lite roligare saker, i lördags hade jag tagit ledigt från jobb och då passade jag på att ha en heldag med Sandra. Vi körde in till soliga Malmö och gick på stan i några timmar, sen begav vi oss till Lilla Torg och Mando steakhouse för att äta plankstek, supergott! Sen gick vi till filmstaden och såg "I am number four", den var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara - se den! 
Åh, en så himla bra dag! 


Och vet ni? Nu är det 99% säkert att det blir Rhodos som vi drar till i sommar.
Iih, det går bra nu!


RSS 2.0