punkt

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva denna dag, men ändå skriver jag förmodligen för att jag är störd i huvudet. Men jag är dock inte ensam om detta, för Sandra är också störd i huvudet har vi kommit fram till, för vi drömmer lika störda drömmar och de vill aldrig sluta. Varje natt drömmer vi minst tre helt olika men lika störda drömmar... kanske är det bara menningen, vi kanske är utomjordingar eller något... Nja, kanske inte men det är något fel på oss i alla fall.

Jag håller på att göra mig iordning för en härlig biokväll med Sandra och Gurkan, det kommer bli riktigt nice faktiskt. För jag har ju inte gjort sådär jätte mycket på mitt lov, dessutom vill jag umgås så mycket som möjligt med Sandra innan hon åker hem till dumma fucking hultsfred! Jag hatar att hon ska åka hem, jag behöver min störda vän här hemma i malmö.
Och så känner jag för att festa hela helgen, men jag vet inte... Det kanske inte är det bästa eftersom de senaste månaderna har jag festat så gott som varje helg, jag kommer helt seriöst dö i förtid och det är inget jag ser framemot... ack ack, vad ska det bli av mig?  

Ännu en gång får ni höra om mitt mycket ointressanta liv, fast jag tror dock ni gillar det. Goodbye goodbye!


ännu en dag i mitt händelserika liv

visst, det är skönt med lov... men det skulle vara skönare om jag slapp drömma så jävla mycket hela tiden, jag måste verkligen sluta att hålla inne mina känslor och sluta låtsas som om allt är bra jämt. dock känns det ju bättre när jag gör det, men det slutar väl inte bra antar jag, vete fan... pallar inte riktigt tänka på det heller.

Ännu en morgon då jag vaknar upp hemma hos Adam, dock fick jag ligga kvar i sängen denna gång. I alla fall en stund längre än sist, sen ringde min kära mor och jag mötte upp henne, vi tog en fika och sen fick hon köra mig hem så jag kunde ta hand om mina små bebisar och hästarna. Dock rymde Fingo när jag vände ryggen till i två sekunder och jag sprang in för att hämta kopplet då min granne kom och knackade på min dörr och sa att de hade sett honom springa förbi och dags var det att leta, det tog en timme innan vi hittade honom... utanför dörren. Han hade sprungit sin runda och sen bestämt sig för att springa hem igen, ack jag blev inte glad och han fick gå och lägga sig i korgen och skämmas. Då bestämde jag mig att jag ville dränka mina sorger i kladdkaka, sagt och gjort, jag bakade en jätte mumsig kladdkaka som jag sedan bara orkade äta en liten bit av...
Nu har jag som vanligt ätit för "mycket" och jag sitter här och mår illa, men njuter dock av att den nya säsongen av Grey's Anatomy har börjat igen. Imorgon ska jag, Gurkan och Sandra på bio för att se mammut. Det ska ändå blir roligt känner jag faktiskt, jag känner för att tänka på annat än mina dumma drömmar nu.

Jaja, nu ska ni inte behöva läsa mer om mitt ointressanta liv. Hejsvej!

FingoQuito och FingoQuito

fascination


Ack, ack, ack lovet är på G och det känns för jävla skönt måste jag säga. Även om jag kanske inte har gjort något intressant ännu. Idag gick jag nämligen upp klockan sju för att ta en dusch och sedan åka iväg till Friskis och Svettis vid ön för att jobba i barnrummet i tre timmar, jag såg på barbie filmen ännu en gång och nu funderar jag på att göra en pakt med Henny om att gömma eller slänga den. Men dock, jag klarade mig igenom den ännu en gång och när mina tre timmar var över tog jag bussen in till stan för att träffa Sandra och sedan ta en fika med Johan. Jag fann ett par jeans för endast hundra kronor och känner mig riktigt nöjd, därav mina fina poserbilder. Fast det slutade som vanligt med att något kom upp och jag och Johan kunde inte ta våran fika som vi ombokat så många gånger nu, men som alltid vi ses nästa vecka!  Well, det var min mycket intressant dag mycket, mycket kortfattat för att jag inte orkar något annat.
Åååh, juste... Hundra dagar till Siesta! Tid gå fort, för jag vill ha sommar och sol!

Alla hjärtans dag!


Igår blev inte så lyckat som önskat, men livet går vidare.

Jag och Johanna sov hemma hos Bonnie och självaste Bonnie kom denna morgon upp med en gullig lapp, tända ljus och choklad till oss. Vi orkade oss upp ur sängen och åt lite frukost, sen gick jag och Bonnie hem till hennes bror för att sitta barnvakt åt två små söta flickor. Barnes mormor kom ganska snart, men vi stannde kvar och pratade med henne en stund ändå. Vi mötte upp Johanna igen och gick till svedalas stolthet, ica karlsson (skämtosido), för att köpa chips men det slutade med att vi även köpte tårta och grädde. Hemma hos Bonnie igen satte vi på lite 50tals samt 60tals musik och åt tårta med grädde och drack jordgubbsaft, för att sedan börja rocka som riktiga stjärnor gör. Det måste jag dock säga att det är det minsann inte många som kan rocka som stjärnor, men ack måste jag och säga att det är nog det vi är bäst på.
 Det har varit en härlig, lat och tjock dag, precis så det ska vara och jag kan inte vara nöjdare. 


fredagen den trettonde

Sista dagen på sista teaterperioden i tvåan, känns bra faktiskt.
Jag fick dock bara VG i betyg i sceniskgestaltning B, men jag får väl nöja mig med det helt enkelt.

Imorse vaknade jag upp hemma hos Adam, kände att denna dag kanske inte va menad för mig och ville helst stanna i sängen hela dagen utan att göra något annat än att sova - fast så kan man ju inte heller ha det, så jag var tvungen att ta tag i mitt liv och stiga upp från sängen... fast det dock sådär en halvtimme innan jag kom till skott, men bättre något än inget. Jag drog mig väldigt seg till skolan och jag kom väl sådär tio minuter försent, men ack vi skulle ju bara städa så mig spelade det ingen större roll, jag fick reda på mitt betyg och sedan bestämde jag att jag inte ville stanna i skolan längre. Jag ringde min käre farfar som körde mig hem och jag tog en runda med hundarna i det fina vädret. Våfflor bestämde jag mig för att laga och det kanske inte blev så värst lyckat på grund av att mor min hade slängt vårt våffelkärn, men det gick att äta och nu står min mage ut som om jag vore gravid. En tupplur känner jag skulle sitta fint innan kvällens festligheter då vi ska ut och dansa på KB.
Nu har jag förklarat min väldigt muntra och intressanta dag för er, be happy.


efter en lång, lång tid.

Ja-a, det har gått drygt ett halvår sedan jag skrev sist och det har hänt massor med saker. Kortfattat tänkte jag berätta ungefär vad som hänt i mitt kanske inte roligaste liv.

¤ Jag går nu andra året på gymnasiet.
¤ Vi har satt upp två pjäser med skolan, 'Den Giriga' och 'David & Lisa'
¤ Robin inte bara dumpade mig utan hann vara otrogen före också, vi var tillsammans i lite mer än ett år.
¤ Jag har hittat nya och fina vänner.
¤ Jag har fått en systemkamra
¤ Det är mycket party.
(ja, det var väl det... väääldigt kortfattat)

Ja, idag är det allra sista föreställningen för David & Lisa och jag ska hålla skärmar. Det känns på ett sätt ganska skönt att det är över och veta att vi har en veckas lov framför oss, men samtidigt vet jag att läsperioden kommer efter det härliga lovet och det är inget som jag ser fram emot precis, fast jag antar att det bara är att kämpa på nu...
And that's all I got to say about that.
(or all I got to say at all right now, goodbye!)


RSS 2.0