New family member

Därhemma har en ny familjemedlem kommit till världen, säg hej till Slartibartfast aka Bertil!
 
Far skickade den här bilden till mig, den är tagen med en kamera som de har uppsatt i boxen - så fin. Ligger och sover medan mamma Lobbi vakar över honom.
 
 
 

BySju

I fredags gjorde jag sminket för en photoshoot med BySju som gör superfina hattar, jag tycker ni ska kolla in hennes hemsida och klicka hem en hatt eller två.
 
Supersnygga modell paret - Maja och Leebo.
 

New Flat

Yay, äntligen flyttat in i vår nya lägenhet. Känns döbra att bo med mina London BFF's och mitt rum är stort och fint. Det blev lite missförstånd mellan vår estate agent and landlord dock, så vi har ingen kyl och frys för tillfället - men det är beställt så ska komma om typ en vecka. Jag lever på nudlar anyway så det är ok. Haha.
 
En del av mitt rum
 

16-04-2007

Den här bilden är tagen för exakt sju år sedan, den 16 april 2007. Rödhårig, femton och mästare på selfies. (I still am though, haha) Tänk vad tiden går snabbt när man har roligt.
 
Btw, idag ska vi äääntligen flytta in i vår nya lägenhet! Woopwoop.
 
 

Moving

Tänka sig att flytta ska va en sån pain in the ass. Stackars agency har fått stå ut med så jävla mycker krångel, fast det är både från vår och deras sida to be fair. Jag ska ju flytta ihop med mina London bästisar Lauren och Collie, vi har hittat en 3 bedroom flat med vardagsrum och liten liten trädgård i Clapton. Så ja, hoppas ju bara att alla saker kan bli klara så vi kan skriva på kontraktet och flytta in, gärna idag eller i alla fall i helgen. Håller tummarna!
 
 

TBT

Ännu en throw back thursday!
Jag hittade de här tre korten när jag höll på att packa ihop mitt rum i Limehouse, haha.
Fint med olika hårfärger och frisyrer.
 

Quote in London Underground

 

RSS 2.0