Dagens outfit


Solglasögon, kavaj och kjol från H&M
Skor från Bianco

Puh, det är inte lite varmt idag. 24 grader i skuggan. Det blir nog att ha håret i en knut på huvudet sen, tjockt och långt hår är himla varmt att ha hängade över ryggen en dag som denna. Fast, kanske är det bara att vänja sig... Om tretton dagar flyttar jag ju till en ännu varmare stad, Rhodos stad.

Sommarväder, sommarkläder


Klänningen och skärpet är från Nelly.com
Solglasögonen är från H&M

Pictures
Midsommardagen

Midsommarafton firades i Kivik med Josefin, Calle, Hany och massa föredetta heleneholmare. Dock var både jag och Josefin nyktra och jag hade glömt min kamera hemma, så inga bilder blev det heller. 
Midsommardagen åkte vi i alla fall till torpet i hästveda och då fick kameran följa med, lite i alla fall.
 

På besök hos Ella och Pelle


Såhär smutsig blir man om händerna när man kelat med ett x antal unghästar som går på lösdrift, men det är okej. I alla fall när de inte springer alla mot en samtidigt.

tjugonde juni tvåtusenelva


Håruppdatering


Mitt hår är i en sån bra längd nu... Jag behöver nästan inte göra mer än att borsta igenom det när det är nyduschat, så lägger det sig så här bra. Jag vaknar på morgonen och allt jag behöver göra är att klä på mig, kanske sätta på  lite smink, sen är jag färdig. Döskönt! Imorgon ska jag klippa av lite slitna toppar och göra lite nya slingor. Jag kan ju inte ha fula utväxter när jag flyttar till ett annat land, eller hur? Ni vet, det är bara tre veckor kvar, iiihk!


6 juni

Den sjätte juni är inte bara Svergies nationaldag, det är även Moas, min kusins, födelsedag. Och just idag, den sjätte juni tvåtusenelva fyller Moa arton år. Inte dåligt det inte! Så, vi åker och firar henne. Jag med långklänning, rosenröda läppar och rosett i håret, fint ska det va när man firar arton årar.


Klänningen är från H&M, rosetten från glitter och ringen är från have2have.se


Ny dator och sista schemadagen


Hej från min nya dator!

I fredags åkte jag och far in tilll mediamarkt för att inhandla en bärbar dator till mig. Vi hittade en på extrapris och den är superfin, jag är nöjd. Och vet ni? Idag var min sista dag på schema på Sturup, nu är jag bara timanställd och hoppar bara in och jobbar några pass i veckan. De flesta i baren, vilket gör mig lycklig! Skit, nu börjar allt bli klart inför Rhodos... Lite mer än en månad tills vi flyttar, Sandra och jag. Sjukt, men jätte, jätte, jätte roligt!

Ett år sedanJag kan inte riktigt inse att det redan gått ett helt år sedan den bästa dagen i mitt liv.

RSS 2.0