Bejbi


Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig - jag kommer göra dig besviken


Regn, regn och regnJag tycker inte om hösten, inte alls. Det bara regnar, blåser och regnar lite till. Idag tänkte jag att jag skulle njuta av min lediga dag, så jag åkte in till stan och fönstershoppade lite (eftersom jag tänkt att jag ska spara undan så mycket pengar som möjligt), hittade en jätte fin klocka som jag ska köpa när jag får min nästa lön. Sen tog jag bussen hem till farmor och farfar, där Moa kusinvitamin väntade med te och kakor. Mysigt att sitta med en stor kopp te och lyssna på regnet som smattrar mot fönsterrutan.


Suppose I never ever saw you


Hur mår Marcel egentligen?

Vi började kvällen där vi så många gånger har påbörjat kvällen förut, i Lägenheten med stort L.


Marcel visar mer än gärna hur försupen han egentligen är.


Vattenpipan kom fram.


Nom har alltid såna fina, blommiga klänningar - vi ville gärna se den på Mikael.


Vi drog iväg till kb, drack öl och dansade. När vi vandrade hem i ösregn genom ett skjutgalet Malmö gick det upp för mig att jag inte hade sovit på nästan ett dygn och jag somnade så fort jag la huvudet på huvudkudden.

Redo!

Jaopp, jag är i ordning och redo för att dra hem till Mikael och Marcel - för att sedan fortsätta ut någonstans i Malmö. Kan man peppa bättre än med en nygjort förfest-playlist? Tveksamt! Peppa med mig, klicka här!

Kvällens outfit:
Randig tröja
Svart, hög, utsvängd kjol
Svarta strumpbyxor
Vita tygskor

Matchas med långa ögonfransar, rosörhängen och rött nagellack.
Fina fisken, puss!

Sommarkusinvitamin

Idag bad mor mig att lägga in lite bilder på ett USB som vi kunde ge Fredrik och Stina (dvs min morbror och ingifta moster). Bilder är på mina kusiner från utflykter de var på i sommras när jag jobbade. Jag passade på att redigera lite med mitt inte allt för bra redigeringsprogram. Men de är så söta mina fina kusinvitaminer!


En dag

En ledig dag - en dag på stan, en timme eller två hos Mikael och Marcel.
Fint som snus!


Ny jacka


Idag tog jag tag i mitt liv och köpte en höstjacka, en sådan fin i sextiotalsmodell.
Jag är supernöjd, den är så fin att jag nästan blir tårögd. Puss.


Please Mr. Jailor

Jag sitter hemma en fredagkväll och tänker att jag gärna skulle varit ute och dansat nu... Men jag ska ju upp och jobba imorgonbitti, så jag får vänta till nästa helg. Jag har i alla fall haft en ganska mysig eftermiddag med kopp efter kopp med te, duntäcket upp över öronen och crybaby på tv'n. Mjau, underbart!


Höstsol

Fingo, min fina!


Konsert och höstmys

Jag hade några lediga dagar i veckan, sjukt skönt! Jag tog med mig kameran in till Malmö och fotograferade när Calle och hans musikteaterklass hade konsert med Queen-tema och sen tog jag, Josefin och Calle oss en kvällsfika på Espresso House - trots kylan så var det faktiskt väldigt skönt att sitta ute och mysa sådär på kvällen.


Suvig näsa, färger och allt annat som sammanfattar hösten.RSS 2.0