damnit!

Okej, jag vet att jag igår sa att jag skulle sluta klaga på min tandställing... men efter i natt insåg jag att jag kommer inte sluta klaga förrän den slutar göra så jävla ont! Igår gjorde det inte så ont i tänderna, det spände mest så jag fick huvudvärk, men i natt så vaknade jag typ tre gånger av att det gjorde så sjukt ont i tänderna att jag tillslut fick släpa mig upp ur sängen för att ta en alvedon. Äntligen kunde jag sova igen, men när jag vaknade hade jag lika ont igen och jag kan ju inte äta... Det är inte bra att ta alvedon när man inte har ätit, jag får helt enkelt lida. Stackars mig!
Buhu, varför upptäckte inte de jävla tandläkarna i Svedala att jag behövde tandställning för ett år sen? När de drog ut min jävla mjölktand - som lika bra kunnat sitta kvar - då hade jag i alla fall hunnit ta av min tandställning till min student. Nejdå, de är sega i huvudet så inte nog med att jag skulle springa runt med en jävla glugg som en sju åring, jag ska även ha en tandställning på min student. Bah, jag vill slå någon.
hejdå.

aj aj aj, stackars lilla mig.

Tandställning

Aaaah, jag är ful!
Min tandställning kom på idag mellan 12.40 - 13.20, den spänner, ger mig huvudvärk och ger mig sår på insidan av läppen. YES, precis vad jag önskade mig... eller kanske inte. Nu ska jag stå ut med den här stålgrejen i munnen i två jävla år - Hej singellivet två år framöver! Okej, kanske överdriver jag en aning... Men va fan, det är inte särskilt vackert precis. Det är nog bäst att jag tänker framåt och på hur fina tänder jag kommer få i framtiden, om två år kommer jag ha shit snygga, raka tänder utan någon glugg!

Jag har kommit på fördelar och nackdelar medan jag har legat och beklagat mig denna eftermiddag.
Fördelar:
- Jag kommer förmodligen sluta bita på mina naglar, för om jag gör det förstör jag tandställningen.
- Mitt sockerberoende kommer nog försvinna eftersom jag inte får äta typ de godis som jag gillar mest.
- Jag kommer som sagt få superfina tänder.
Nackdelar:
- Jag är ful med tandställing.
- Jag kan inte äta vad jag vill.
- Jag kommer ha tandställning på min student.

Ack, nu ska jag sluta klaga och stå ut med det här.
hejs!
 


sov lilla klumpeduns

det bultar, det känns och det smärtar.
mitt huvud har fått sig ett ordentligt slag, därav också en ordentlig bula.

I måndags fyllde Emilia 20 år och igår var det dags att fira det med ett sprakande kalas. Med rätt musik och rätt människor så funkar det utmärkt och det var precis vad det var, u t m ä r k t ! Jag kom dit med humöret på topp och började snutta på min päroncider, efter lite tid kom mer och mer folk och partajet var igång. Mycket sång, dans och skratt. Även för mycket alkohol för vissa, men det fick de ju sota för idag (pilutta dem). Min alldeles egna partypingla, Gurkan och jag var framförallt på topp, men ack... Det kan bli för mycket för även oss, för när vi skulle göra någon snurrade kram och jag gick baklänges såg inte Gurkan upp för en stenvägg som var lagom för mig att dunsa in i... med huvudet. Pang och mitt huvud slog hårt i den där attans stenväggskanten, Gurkan stannade förstås genast upp för att han hade, som han uttryckte det, hört att det smällde - men jag reagerade knappt, fick någon sorts chock och bara stannade upp och kände inte någonting. Idag har dock huvudvärken bara trängt sig på mer och mer och nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen... Det var en bra kväll igår om man bortser från att Gurkan och jag nog är de klumpigaste som finns på denna jord.

Tack och hej!

Sandra och jag  Bonnie, Gurkan och jag  det är sånt här man ägnar sig åt en dag som den här...

RSS 2.0