I feel pretty and witty and bright


Instagram

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Weekend i Liverpool

Jag spenderade den här helgen hos Jason, ganska skönt efter att ha jobbat så mycket som jag gjort den sista tiden. Även om planet dit var försenat med tre timmar så hade vi en bra helg tillsammans. Bio, god mat, shopping (massor av shopping) och sist men absolut inte minst att träffa familjen Mcdonald... Det gick bättre än väntat och jag åker nog snart tillbaka. Väldigt snart förhoppningsvis!


Personalfest

Som vi tjatat på bossen där borta på Sturan! Men vi blev det äntligen av, en välförtjänt personalfest! Jag var uppklädd från topp till tå, med prinsesskor med sammetrosett och håret i glamiga lockar.

<


Rosett

Jag gillar det här med olika frisyrer, framförallt såna här som jag kan på jobb - det får vår lite tråkiga arbetsuniform att se lite finare ut.


Jasons första besök i Sverige


Inflyttningsfest

Jag vet att det går upp och ner här. Ibland massa nya inlägg och sen inga alls... Nu kommer det nog snart en rad med massa nya eftersom jag har gjort en del senaste tiden och mobilkameran har hängt med! Här är från Helens inflyttningsfest:


RSS 2.0