Ljusterapi

VEM HAR GÖMT SOLEN?
seriöst, det är inte kul.
jag fryser...


Jag tror minsann att mitt humör går efter vädret.
~ När det är soligt och varm är jag glad som en lärka
~ När det är soligt med lite blåst är jag nöjd.
~ När det är molnigt och kallt så är jag lite småledsen.
~ När det är mörk och iskallt är jag jätte ledsen.
 
Är det här ens normalt? Jag antar det, för det finns ju ljusterapi, right?  Jag skulle verkligen behöva gå det det...
Nu efter mallorca är det nästan värre än vanligt, jag trotsar naturlagarna och går i kjol utan strumpbyxor och har bara en kofta över ett linne fast det är regn och kallt bara för att jag vill att det ska vara så varmt och skönt här som det var där. Det är inte kul att komma hem från ungefär 25 grader till 10 grader.
Snälla sol, kom fram och ge mig hemmagjord ljusterapi?
Jag vill kunna ta på mig min nya bikini och gå ut och jobba i trädgården eller ställa mig i slita shorts och en gammal tröja och måla garaget och lekstugan eller helt enkelt bara åka till bo01 för att bada och äta pizza, är det för mycket begärt?!
GE MIG VÄRME NU, TACK!


dethär kallar jag ljusterapi!En midsommarnattsdröm

'det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu
för du var solskenet, jag var ensam'


igår firade jag och Robin att vi har varit tillsammans i åtta månader.
åh, jag är så glad - vad finns det mer att säga än JAG ÄLSKAR DIG!

fast egentligen så var det ju inte bara vår åtta månadersdag vi firade utan även midsommar (utan midsommarstång, dåligt!). Vi var först med Robins mamma hos hennes vänner och åt lite och sådant, de försökte tvinga i mig snaps (vilket min mor inte blev så glad över), dock lyckades de inte så bra. Efter att vi varit där i några timmar så mötte vi upp Charlie och Jonas för att åka vidare till Hildas fest i sibbarp, jag kollade dock fel på busstiderna så vi fick stå och vänta i en halvtimme på bussen, heja mig!
Men väl där blev vi mottagna av Hanna och Sandra som visade oss vägen till festen. Det var riktigt trevligt, även om jag fick ett helt glas colavodka över min kjol och jag råkade ta i spya - jag lovar det är bara min vanliga otur. 
Vi åkte hem vid halv två och jag sov hemma hos min darling, mysigt! 
 


Väkommen hem Maya lilla!

Ja minsann, nu är jag hemma igen efter en varm och skön semester i Mallorca! Förutom att jag inte klarar av min mormor 24/7 i en vecka och att jag lyckades få en nedrans förkylning så var det en himla trevlig semester. Vi bodde i Santa Ponca där det var väldigt turistaktit, många nattklubbar och pubar (jag gick såklart inte på något).

De första dagarna var varma, men dock molniga... ingen mening att ligga på plajan - som vi så fint kallade det - och sola precis. Men vi träffade min mors kusin, Katarina och även en av mina nästkusiner (som dock bara kan prata spanska), David. Vi åkte också in till Palma och tittade på katedralen och gick runt och shoppade lite. Jag köpte en fin tröja på Zara (där det fanns så mycket mer pga att det Zara är just spansk!), där hittade vi även en fin tröja till min lilla kusin Wilmer och jag köpte en ny bikini - ÄNTLIGEN - okej, den är väldigt enkel.... men jag gillarT!

Efter två dagar med moln så kom solen fram och vi spenderade mycket tid på stranden, dock tycker jag inte att jag blivit så brun, men men... det är sånt man får leva med ibland. Vi kollade även runt i affärer i Santa Ponca, men där fanns mest turistaffärer. Jag hittade dock lite presenter och lite si och så till mig själv med, trevlans.

Nätterna var kanske lite stökiga, första natten kunde inte mormor sova för att det var så mycket liv utanför hennes fönster där det fanns ett stort discotek. Andra natten vaknade jag av högljuda stönaden - helt rätt! det var någon som hade sex rakt ovanför vårt sovrum och det lät som de faktiskt låg inne i vårt rum, jag låtsades sova för att min mor låg i samma rum - pinsamt! - men när hon gick så satte jag musik i öronen och somnade om för kanske en halvtimme, dock när jag tog ut musiken höll de fortfarande på, då orkade jag inte lyssna mer (hoppas ni har medlidande) så jag fick släpa mig upp ur sängen. Tredje natten var det massa 'hejarop' runt omkring, så det var också lite jobbigt att sova och resten av nätterna likande de andra - dock kunde jag faktiskt sova ganska bra, heja mig!

Ja, det var väl sammanfattningen av min semester ungefär, fast jag ska också nämna att jag saknade min far och syster samt boys mycket mycket! Och såklart saknade jag robin! Eller nä, jag saknar Robin - för honom har jag ännu i träffat, buhu.


sommar och bajs

Ojojoj, jag är verkligen dålig på det här - jag glömmer alltid bort att skriva, men jag ska skriva nu i alla fall.

Lite kortfattat om vad som har hänt
   siesta, riktigt roligt!
   träffat vår nya teaterlärare, dock ska jag inte ha honom i höst.
   fått manus inför hösten, jag ska spela Elise i den Giriga.
   sommarlov!

Häromdagen blev Robin nerslagen för att han 'tittade snett' på en kille, jag var dock inte där. Han försökte få tag på mig under tiden det hände, men jag som är så korkad hade inte mobilen på mig så jag hörde inte. Han ringde mig senare på kvällen och berättade vad som hade hänt, jag blev såklart så orolig att jag inte kunde sova och när jag väl kunde det så drömde jag mardrömmar. Dagen efter hade jag ingen skola så jag åkte till limhamn för att följa med Robin till doktorn, som tur var så var det inget brutet och han hade inte hjärnskakning. Stackars min älskling!
Jag hatar sånna personer, vad är grejen?! Slå inte på folk, framförallt inte på min Lobin.

Jaja, imorgon åker jag till Mallorca med mor och mormor. Häääärligt att komma ifrån svergie ett tag faktiskt! Fast of course kommer jag att sakna Robin som attans, men vi ses igen den 20 Juni då vi dessutom firar åtta månader tillsammans, puss.


RSS 2.0