Fucking Åmål


Onsdag, mest för att känns så bra att säga det!

Min pojkvän är sjukt snygg!

(ja-a, det är han till vänster)


Måndag



Jag skulle ta bilder till min fotomara, men det blev inget vidare.


Fredag, våren är här!

Äntligen! Dagarna då man kan äta glass vid kanalen i snygga solbrillor är äntligen tillbaka. Både igår och idag har jag suttit med vänner och njutit av solen som både värmer och glädjer enormt.

Igår: Vi hade bara en kort lektion, sen åkte jag, Hanna och Bonnie in till stan. Jag köpte nya solbrillor och sen köpte vi glass och satte oss vid kanalen. Underbart!

Idag: Studiedag och lov. Jag åkte in till stan och träffade Hanna. Jag köpte äntligen min kavaj. Vi mötte Emilia och satt vid kanalen och åt glass. Sen drog jag, Hanna, Catha och Jonna till stapel för att möta upp några göteborgare, som inte var så värst pratglada, men jag gjorde vad jag kunde för att muntra upp dem. Jag tror dock att de blev rädda för mig... Sablar! Aftonen tillbringas hemma eftersom jag ska övningsköra tidigt imorgonbitti och sen åka till Kristoffer i Karlshamn.

Hanne och Maye njuter av solen.

(snygga brillor, visst?)

Onsdag

Idag efter skolan tog jag bussen till Falsterbo för att få massage av mors bästa vän, Helene. Efter all stress i skolan och annat hade jag fått massor med knutor i hela ryggen, men nu är de borttryckta. Underbart! Dessutom upptäckte hon att jag har en muskel som är sönder eller något, sen jag trillade av Namnam när jag gick i åttan, kul. Men, det är inget som stör mig ändå. Haha.

Puss och kram

Tisdag

En av de onödigaste dagarna den här veckan.
Nu ska jag snart börja fotografera till mittt fotoarbete så jag kan få mitt MVG i slutbetyg.



Rosett - Vet ej.
Kofta - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Weekday
Skor - Stadium


Beyoncé feat Lady Gaga - Videophone


Söndag

Jag vet inte om det finns så mycket att berätta egentligen, men en sak ska ni veta.
Den här helgen har varit underbar!


Låten som spelas om och om igen i mitt huvud.
Låten som gör mig varm inuti. 
Låten som får mig att le.
Jonathan Johansson - Aldrig ensam

Lady Gaga feat Beyoncé - Telephone


Torsdag

Solen skiner, det är +8 grader ute, fåglarna kvittrar.
Jag skulle vilja hälsa våren välkommen, du har varit väldigt saknad!
Eftersom mitt humör oftast går efter vädret så borde jag vara glad nu, men det är alldeles för mycket drama i mitt liv för tillfället för att jag ska orka ens bry mig om vädret. Jag går teater och jag får nog av allt drama, det är illa.

Idag har jag inte haft någon skola, men eftersom jag inte sovit många timmar i natt så har jag bara tagit det lugnt, pratat med Sandra och provat nästan alla mina skor - jag tror mina skor har känt sig mindre älskade under vintern eftersom jag bara har använt mina vinterskor under flera månader - det ska bli så skönt att kunna använda mina högklackade skor igen. Nu ska jag faktiskt gå ut och ge hästarna mat, sen packa ihop mina saker för att åka och jobba, vilket jag inte alls är sugen på idag... Jag vill bädda ner mig i min säng med massa grönt te och ligga där så länge som möjligt.

Anyways, det blir lite sommarbilder idag. För det gör mig glad.

Turen till skanör


Ella var liten och busig


Vi åkte till torpet och lekte med våra kusiner


Jag, Matilda och hundarna tillbringade mycket tid i trädgården


Festival och värme


Onsdag

Onsdag ja, idag är det onsdag. Bara onsdag, dagarna går väldigt långsamt den här veckan. Jag vill ha helg nu helst. Meeen, igår! Igår hämtade jag ut mina student 2010 saker, awesome! Jag är nöjd med min studentmössa och nu får studenten gärna närma sig snabbare än någonsin.
Jag säger det igen, BLI HELG!

Tröja från H&M
Kjol från Monki
 Strumpbycor från Lindex


Lördag, fotografier

Idag vaknade jag upp och upptäckte att vädret var jätte fint, så jag tog min kamera och gick med hundarna ut i trädgården. Här kommer några bilder:

Onsdag

Religionsarbetet är över för evigt och för alltid, det känns som en klump lossnat från min bröstkrog. Jag firar med att titta på skor jag som jag vill köpa i framtiden. Mmm, skor...

Frankfurt SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COMEsther SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Gotty SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

 


Tisdag

Jag har laddat upp med massor av te och brieost, nu ska jag ägna resten av dagen åt att skriva det sista i det där jävla religionsarbetet. Önska mig lycka till!

Måndag



Så var helvetesveckan igång, på och ska jag minsann kämpa mig igenom det!
På fredag har jag, Karolina och Josefin bestämt oss för att efter skolan sätta oss och ta en öl på någon pub, för det kommer vi verkligen att ha förtjänat! Låt allt gå bra och snabbt så blir jag glad.

 


Lördagens festligheter

Igår var faktiskt en riktigt lyckad afton, jag hade riktigt roligt och var på gott humör hela kvällen.
Jag har dock riktigt ont i mitt högra ben, vid knät ungefär, och jag har faktiskt inte en aning om varför det är på detta vis. Sjukaste. Ja-a, juste - jag lovade er bilder sist, right? Ni ska få bilder, de är dock inte jätte bra eftersom de är tagna med en väldigt dålig kamera. Men de duger väl. Enjoy!


Lördag, planering

Då var första helvetes veckan snart över och nästa kommer mot mig i full fart.

Men idag är det lördag och jag ska faktiskt ta det lite lugnt och ha roligt, i alla fall ikväll. Jag ska visa er min väldigt fint planerade dag:
1. Skriva på mitt religionsarbete.
2. Övningsköra med far.
3. Duscha och göra mig i ordning inför kvällens festligheter.
4. Hjälpa till med maten och äta hemma.
5. Party hos Pepp-Adam all night long.

Det var ett helt år sedan vi festade med Pepp-Adam, så jag känner mig riktigt pepp inför aftonen! Jag ska ta på mig en snygg partyoutfit och försöka ta lite bilder faktiskt, så ni får se senare hur kvällen blev.
Nu ska jag övningsköra med far.

Puss och kram

Onsdag

Våren är på väg, jag känner det.
Solen skiner.
Snön försvinner mer och mer för varje dag.
Kom vår, kom!



Jag sitter här och skriver på mitt religionsarbete. Det går inte bra. Inte bra alls. Jag vill slå någon med en penna. Helst min lärare. Mest för att hon ger såna jobbiga arbeten. Nu ska jag fortsätta skriva om konfirmationen. Fast jag inte vill. Jag önskar att man kunde hoppa av religion A. Då hade jag gjort det. Hejdå. 

Staygold & Robyn, Spank Rock & Damien Adore - Backseat

Hur skulle man kunna tycka illa om den här låten? Den är helt underbar och jag älskar texten!
Njut säger jag bara, Njut!


Let's get the job done in a parkingline, that is true love, that is true love.
Let's get the job done in a parikingline, in the backseat, in the backseat of your car.

 

 


Uppdatering!

Okej, jag sa till er sist att jag skulle uppdatera när något hände. Jag har ingen bra förklaring till varför jag inte gjort det, men jag har inte varit på humör helt enkelt. Så.

Jag har i alla fall köpt nya skor. De är i läder och är väldigt söta och passar perfekt till våren och sommaren. Nu vill jag helst att snön och slasket ska försvinna så jag kan börja använda dem tillsammans med till exempel min höga jeanskjol.  


Jag har även pysslat lite faktiskt, jag har inte bara sytt upp min mors gamla kjol utan och gjort örhängen. Eftersom jag inte har några hål i öronen, så gjorde jag klippsörhängen. Det är väldigt enkelt och blir fint.

Man behöver:
- Smyckeslim.
- Knappar, pärlor, eller vad som egentligen.
- Sax eller något att knipsa med.
- Klippers.


Jag använde några fina knappar som jag hittade, man knipsar bara av öglan och klistar på klippers, låter det torka i 24 timmar och sen är det klart! Man har ett par nya fina örhängen.


RSS 2.0