Rhodos, Rhodos och lite mer Rhodos

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker tillbaka till Svergie, knäppt. Jag längtar hem och vill inte åka hem på samma gång. Jag längtar hem till min säng, jag längtar efter mina små bebisar, jag längtar efter att kunna sitta och ha fredagsmys med mina föräldrar, jag längtar efter att få shoppa. Jag kommer sakna värmen, Jason, grekerna, bar 2004 och alla supergoda samt superbilliga drinkar.
Ikväll ska jag till gamla stan med Jason och äta lite, sen får vi väl se vart kvällen leder oss. Sandra har ju dragit på sig någon sjukdom och har smittat av sig lite på mig, vi hostar oss igenom nätterna tillsammans - bästis och bundis. Fast Sandra mår tusen gånger värre än mig, dötråkigt. Men men, nu är ni väl trötta på allt mitt skrivande? Jo, kunde tänka mig det! Här kommer bilderna från häromkvällen:


En morgon, eller eftermiddag, på Rhodos


Uuuh, söndag igen då. Det är alldeles för varmt för att vara bakfull. Jag har ägnat morgonen åt att lära Jason svenska och druckit litervis med vatten, nu sitter jag på svenska bageriet och äter en macka med ägg och kalles kaviar och dricker pepsi. Fint som snus!

Uppdatering från Rhodos!

Tjeeena kexet!
Efter all otur som drabbade oss första veckan så har turen vänt och nu ska vi njuta fullständigt av sista tiden här. För första gången sedan vi kom hit så hade vi TVÅ vita dagar, bra gjort! Men idag är det fredag igen och då är det barstreet som gäller, idag (egentligen söndag, men vi håller inte koll på dagarna - så vi säger att det är fredag och söndag varje dag) så kommer det nya människor, dvs att det är ordentligt drag på barstreet! Vi hörs snart igen! Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. :)


Sola och bada med pina colada

Världsämst på att uppdatera, jag vet.
Nu befinner vi oss i alla fall i Rhodos stad. 40 - 45 grader i skuggan på dagarna, härligt! Jag fick nog lite solsting första dagen, men det var inget som inte lite öl kunde läka. Haha. Det är fest varannan dag, ibland på barstreet och ibland på vårt stammisställe Bar 2004. Det är skoj och lagom slitsamt.
Aah, jag vill berätta allt som hänt under veckan - men det skulle bli det längsta inlägget ever... Jag ska försöka korta ner det till några få menningar. Resan började inte så bra - vi blev lurade på pengar, förföljda och hade inbrott inom loppet på fyra dagar. Det var jobbigt och vi var väldigt nära på att åka hem igen, men nu är det löst och vi ska satsa på att ha så roligt som möjligt de sista två veckorna här (Vi har bestämt oss för att inte söka jobb, inget vi känner för). Men vi har i alla fall fått lite vänner, några greker och några engelskmän - vilket är extra bra för de ska stanna här ännu längre än oss. Men men, ni ska f se lite bilder nu. Jag är alldeles för trött (och lite bakfull) för att skriva sammanhängade.


De sista festligheterna i Svergie

Ja, på ett tag i alla fall.


Jag sitter i Sandras kök och håller lite koll på maten som just nu står i ungen. Sandra är i Malmö för att köpa sprit och för att hämta några gäster, så jag är alldeles ensam här. Och jag vill absolut inte sätta mig i vardagsrummet, för där är hennes äckliga, ääääckliga papegoja. Usch. Men, jag ska snart blanda lite välkomstdrinkar och så. Trevligt! Puss och kram, vi ses i natten! (Eller efter ett glas vin)

Finn ett fel!


Eller ett Helt Jävla Fucking Rätt!

Sju dagar


En vecka kvar gott folk, en vecka tills vi åker till Rhodos!
Idag tog jag fram min (eller egentligen Matildas) stora resväska och började packa ner lite kläder som jag vill ha med, men som jag inte tror att jag kommer använda denna veckan. Kläderna är inget problem, det är mina skor! Jag vet inte vilka jag vill ha med, och jag kan inte ha med för många heller. Jag kommer sitta kvällen innan och bestämma mig, tufft beslut. Jag tycker om dem alla! I alla fall, jag har inte bara packat idag - jag har suttit i trädgården med hundarna, läst och lyssnat på musik också. Om någon timme hämtar Sandra mig, ska sova hos henne i natt och sen blir det en heldag i Malmö imorgon. Pepp! 

Discokula


Mina naglar är lika silverglittriga som en discokula, jag gillar't!
Uuuh, nu ska jag släpa mig ner och städa mitt bombnedslag till rum. Gillar't inte lika mycket.


RSS 2.0