Tisdag

Idag satte vi igång med att repa, härligt!


Linnéa: Men vad sitter du och glor efter?
Morgan: Jag ser om man ser Tok-Elof därborta på sinnessjukhuset.
Linnéa: Håjåjåj. De har gått och lagt sig för länge sen. Det gör dem klockan åtta. 
(...)
Morgan: Nattbiträdet sa att dem kallar honom något annat också: Runk-Elof.
Linnéa: Huva, va hon springer runt och pratar skit!

Måndag

Kortfattat om helgen.
Fredag: Karolina och jag tog varsin cider på golden innan vi drog vidare till babel där vi dansade och hade skoj. Träffade några göteborgare som pluggade i lund, hängde med dem till lund och 'efterfestade' i deras studentkorridor.
Lördag: Kristoffer skulle kommit till Malmö, men han blev sjuk. I sista sekunden bestämde jag mig för att åka till karlshamn istället, på en timme hann jag göra mig ordning, packa ihop min väska, hämta mina p-piller och åka iväg till centralen. Väl i karlshamn så gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt, åt pizza och tittade på Star Wars samt Mean Girls.
Söndag: Vi sov länge och sen tog jag tåget hem vid halv tre. När jag kom hem beställde jag min studentklänning, åt och däckade sedan i soffan.
Studentklänning (jag ska ha en vit såklart):


Idag dock! Idag börjar teaterperioden, vår allra sista teaterperiod!


Fredag

Så var sista skoldagen avklarad, på måndag börjar teaterperioden och vi har premiär den 28 maj på inkonst. Kan de bli bättre eller? Njaaaa, tror inte det!
Ikväll blir det utgång. Jag och Karolina ska fira som aldrig förr! Det blir väl inkonst, babel eller någon annan trevlig klubb som gäller denna afton. Aaah, livet är toppen.

Kvällens tänkbara outfit:
En svart sammetsklänning från MQ
Chanelinsperade strumpbyxor från Lindex
Svarta gladiatorkilklackar från Monki
Svart kavaj från H&M


Tisdag, dagens outfit och dagens tips!

Dagens outfit:

Kavaj - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Weekday
Skor - Monki


Dagens tips: En sak som jag hatar är när man satt upp håret i en knut när det var blött och sen tar man inte ner det förrän dagen efter och det har blivit så himla stort och lockigt. Jag brukar gilla lockarna, men tycka att det blir för mycket. Men idag kom jag på hur man faktiskt kunde göra det där ruffset snyggt! Gör en inbakadfläta i luggen och ut en bit i det långa håret och fäst med en klämma på baksidan, fläta en vanlig fläta bakåt och fäst med en klämma. Sen är det klart, blir en lite hippieaktig frisyr, men jag gillar't!
Puss och kram!

En helg i Karlshamn

I fredags efter skolan tog jag tåget till Karlshamn. Kristoffer hoppade på i Kristanstad för han hade varit och köpt sin Macbook. Ja-a, jag är lagom avundsjuk, en dag ska jag ta den och springa iväg!

sjukt nöjd med sin nya mac.

I alla fall, på kvällen kom hans vänner och vi spelade spel. På natten lyckades jag svälja ploppen till min tungpircing (panik!), men det fanns inte mycket att göra mer än att försöka hålla kvar staven. Jag har fortfarande ingen plopp, men jag ska köpa det senare. 

Lördagen började ganska segt, men sen blev det en konståkningsshow där Kristoffer supersöta lillasyster, Patrica medverkade. 
 
Jag skulle kunna dö för att vara lika söt som Patrica.


Det blev inga vidare bilder, men det här är lejonkungen i alla fall.

Igår, söndag, gick vi på promenad.


När vi kom hem igen mådde darling inte alls bra, hade feber och hostade massor. Vi la oss i sängen och bara låg där ett tag, sen var det dags för mig att ta tåget hem igen. Men sjääälvklart skulle det hända en olycka så att tågtrafiken till Malmö blev stoppad. Jag satt i Bromölla i två timmar innan reservbussarna kom, två timmar senare var jag i Lund där mor hämtade upp mig. Tydligen var det en kille som hoppat framför ett tåg, obehagligt. Men jag har i alla fall haft en jätte mysig helg.
Nu sätter sista skolveckan igång och sen är det teaterperiod och sen STUDENTEN!

Onsdag, sol, sol och glädje




Vädret är underbart och jag blir så himla glad.
Jag kände för en riktig sommaroutfit, därav bilderna.
Så kommer jag nog se ut hela sommarn, mycket marinblått, randigt och högklackade skor.

Solglasögon, H&M
Linne, H&M
Skärp, Monki
Kjol, Monki
Skor, Dinsko


Onsdag

Aah, 50 dagar kvar till studenten! Förstår ni det? Det är helt sjukt.
Dessutom så har vi bara sju skoldagar kvar, för sen har vi teaterperiod. I vår slutproduktion ska min grupp spela En uppstoppad hund som är skriven av Staffan Göthe, jag har nästan läst igenom manuset och gillar det faktiskt! Ni som vill se oss så spelar vi på inkonst sista helgen i Maj.

Anyways, det var länge sen jag visade dagens outfit nu... Så, här är dagens outfit:


Skjorta - Hittade jag på Emmaus för 150 riksdaler
Jeans - Weekday


Måndag, inbjudningskort till studenten

Igår fixade jag inbjudningskorten till min student, jag blev ganska nöjd och ska skicka ut dem så fort som möjligt. Jag har skrivit upp en lista folk som jag ska skicka kort till, men om ni inte får något och känner för att komma så är det bara att höra av er så löser jag det på momangen!  

Såhär blev resultatet i alla fall:


Söndag, min helg

Kortfattat om min helg:

Fredagkväll - Det verkade inte som om någon var pepp på att hitta på något, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Självklart blev folk mer pepp framåt kvällen, men då var det redan försent. Men det var ganska lugnt eftersom jag somnade tidigt.

Lördag - Jag städade nästan hela dagen, mitt rum blev väääldigt fint vill jag påpeka. Mor sa att hon inte sett det så välstädat sen vi gjorde vid det för tre år sedan. På kvällen åkte vi hem till farmor och farfar, eftersom min farfar fyllde 77 år. Och bestämt i sista minuten kom Kristoffer till skåne och vi åkte hem till mig och tittade på Mad men och låg och pratade en stund innan vi somnade.

Söndag - Josefin kom hit i förmiddags och vi jobbade med vårt projektarbete. När Josefin åkt hem la jag och Kristoffer oss i soffan och tittade på changeling. En timme efter det skulle Kristoffer hem.
Nu har han åkt och jag känner mig som en sån jobbig nykär sak som saknar honom fast vi bara har varit borta från varandra i någon timme. Tss, töntigt jag vet.

Men, nu ska ni få njuta av en bild på honom, mest för att jag tycker han är snygg.


Fredag, Louisiana

Idag åkte vi på studieresa med klassen, till Louisiana i Danmark. Det är ett så fint museum. Vi åt god mat, kollade på utställningar och gick runt i trädgården. Jag umgicks mest med Josefin och Karolina, vilket var fruktansvärt roligt eftersom vi inte umgåtts på ganska länge nu. Ihk. Här kommer lite bilder;


Torsdag, vårkänslor

Trots att det blåste rejält var det skönt att sitta ute i trädgården med hundarna. Jag plockade lite snödroppar, gick barfota och låg i solen tillsammans med Quito. Jag känner att våren och värmen har varit väldigt saknad! Snälla, snälla, snälla låt det vara varmt oh skönt ett tag nu! Då blir jag hemskt glad.


RSS 2.0