Haru fest eller?

I fredags hade Sandra aka Binkan sin 18-årsfest, här är lite bilder därifrån.
Bilderna har jag tagit från Sandras bilddagbok.
http://biinkan.bilddagboken.se/Jag är sjukt trött och orkar inte skriva helt ordentligt, men vi börjar från torsdagen denna vecka.
Mattias var gullig som bjöd på bio och även pizza (fast han egentligen inte fick), vi såg Harry Potter och halvblodsprinsen och den var faktiskt riktigt bra. Efter bion åkte vi hem till Mattias och sov för att gå upp klockan tio nästa dag. Sagt och gjort, mitt alarm ringde 10.00 och jag fick bokstavligt talat dra upp Mattias från sängen så vi kunde göra oss i ordning och åka in till stan för att shoppa. Jag inkasserade ett par nya korallfärgade jeansshorts från Carlings, 199 kronor och ett svart inne från Gina Tricot, 129 kronor. Sen var det snabbt hem till Mattias igen och fixa till en partylook inför kvällens festligheter.
Kvällen var fruktansvärt rolig trots att baksmällan dagen efter inte var det.


Puss och kram

ibland lyckas jag bra ändå...


denna bild tog jag häromdagen när jag och Karolina hade drink-kväll.
jag är faktiskt ganska stolt, så låt mig skryta!
puss och kram

Ännu en vecka har passerat i mitt liv...

Nu har jag varit segdeg igen eftersom jag inte har uppdaterat min blogg på en vecka, det har som vanligt hänt en del och precis som vanligt så orkar jag inte dra upp det... Men jag kan väl som vanligt dra den kort korta versionen av min vecka som passerat.

Måndag: Jag och Matilda tog bilen till hästveda för att bo i min morbrors torp över natten. Efter att ha kört vilse ett antal gånger kom vi fram och där var även mormor, Ulla, Stina och mina små kusiner Wilmer och Ludwig. Vi fikade och lekte i solen, åt god mat och spelade frågespel (obs, mitt lag vann!).

Tisdag: Väcktes 08.00 av en liten busunge vid namn Wilmer, åt en god frukost och klöv massa ved hela dagen. Tog tåget hem till Malmö runt 15.00 för att träffa Mattias, vi åt på stan och åkte hem till honom för att se på film.

Onsdag: Vaknade upp hos Mattias nöjd över att han är tjänstledig så vi fick sova ut, åkte hem till mig och hade picknick och vattenkrig i min trädgård.

Torsdag: Åkte tidigt in till stan för att träffa min kära kusin, Moa. Vi gick runt lite och det inhandlades nya skor och örhängen, for sedan hem till käraste farmor och farfar för att fika och prata lite. Träffade sedan Mattias i någon timme.

Fredag: Stressade hela dagen för att hinna åka in till Malmö och hämta ut mina nya glasögon (sjuukt snygga) och sedan åka till Oxie på en överraskningsfest för någon jag inte ens visste hur han såg ut, det var trevligt men vi drog vidare till svedala och Simons hus där festen var i full gång.

Lördag: Klockan var 13.20 när jag och Mattias vaknade och jag fick gå upp direkt och klä på mig för att åka med mor på hennes kusinträff på vintregården, jag satt mest med min lilla Quito bebis och försökte tänka på annat än min huvudvärk.

Nu sitter jag här ochfunderar på att bädda min säng och lägga mig och läsa 'I taket lyser stjärnorna' för si sådär tionde gången, jag är ju inte så trött precis. Jag får se! Men det kommer in bilder senare när min dator bestämmer sig för att vilja skanna in bilderna från kamran.
Puss och kram.

En klänning som nog har hängt i gaderoben alldeles för länge...

en bild från nu och en bild från våren 2oo6.
same dress, kind of cute actually.

En härlig sommarkväll i Juli

Här sitter jag i Sandras extremt varma rum och väntar på att hon ska bli klar för att åka vidare till Bonnsan för en härlig tjejkväll med öl, drinkar och vin. Jag har ju inte träffat min kära Bonnie banan på en månad och jag saknar henne , därför kommer det självfallet bli fruktansvärt roligt ikväll. I'm totally feeling it darling.
Puss och kram!

RSS 2.0