Julkänsla matchas bäst med en julplaylist

Med all denna snö så har jag börjat känna av den där mysiga julkänslan som man hade när man vaknade på julafton när man var yngre, det är ganska fint... Även om jag redan önskar att vintern vore över. Men, efter att ha julpyntat på jobb och här hemma så kände jag, det är dags för en julplaylist. Så här komme den!


29 November

Idag var en dag, en dag då jag var ledig från jobb, en dag som jag tillbringade med självaste Snyggefin. Jag fixade mina naglar, åt på subway för första gången i mitt liv och köpte ett snyggt vinrött läppstift.


Vin, Gin, Cider och Hippiebuss

Gud, JA! Jag är urusel på att uppdatera ibland. Jag har ingen sån där jätte bra ursäkt heller, det är nämligen så att jag helt enkelt inte känt för det. Dumt, men sant. Jajaja, nu ska ni få en snabb genomgång om vad som hänt sen sist!


En fredag kväll när Adam precis kommit hem från sin resa söp vi till vi stupade, bokstavligt talat.
Jag var ju ledig i nästan en vecka.
Så på en kväll mitt i veckan begav sig jag, Josefin, Mikael och Marcel oss till babel för att kolla på Rikets Sal, dricka lite för mycket supergod cider och träffa Jesper Rönndahl och sådära.Eftersom jag hade så mycket ledighet så tog vi en dag då vi åkte runt i hippiebussen, åt på IKEA, felparkerade, handlade färg, drack vin och handlade på second hand. Himla fint!

Och sen... Sen har jag bara jobbat och jobbat i två veckor, inte alls lika kul.

I know if I put my mind to it, I know that I really can do it


Jag lever, jag trivs.


Jobbar imorgon och sen är jag ledig i fem dagar, jobbar två, ledig tre - det känns slappt och skönt!
Dock kommer jag sakna chokladbollensdag, bästa stunden på dagen nästan!


Fyndat!


En stor stickad tröja från emmaus, 85 riksdaler!


En rutig oversize flanellskjorta från emmaus, 129 riksdaler!
(Hatt från H&M)


En svart klänning från Monki, 75 riksdaler!
(Rosett från Monki
Rosörhängen från glitter
Skärp från beyond retro)

Jag köpte även ett jerseylinne och en kjol med detalj från monki, men det blev inga bilder på det.
Jerseylinne för 90 riksdaler!
Kjol med detalj för 100 riksdaler!

Dagens outfit


Det blev en slapp och höstig outfit idag.

Mössa - Monki
Stickad tröja - Monki
Klänning - H&M

matchades med ett par gubbskor från dinsko.

Broder Daniel

I söndags när jag var halvt död gick jag runt i kiosken på jobb och kollade på pocketböcker. Jag bara sneglade över alla böcker när min blick fastnade på namnet: "Broder Daniel. When we were winning". En bok som Broder Daniel helt enkelt. Gammal BD-poppare som jag är så kände jag att jag var tvungen att köpa den. Ett bra köp, den är fin som snus!


Jag blir hemskt glad när jag läser det här.
"Det fanns andra band på skolan som spelade helt känslolös musik som repade flera gånger i veckan. Vi bestämde oss för att repa så lite som möjligt. Och låta tyngdpunkten i musiken ligga i en enkel expressivitet istället för något musikaliskt hantverk. Hantverket var, och är inte intressant för oss eftersom vi bara ville få kompisar. Detta har resluterat i att vi under sex åt kanske repat i genomsnitt 5-6 gånger om året. Dock är vi inte oseriösa med vår musik. Men serositeten ligger inte i hantverket."
- Henrik Berggren

Vintertid

I lördags jobbade jag morgon, så kom hem vid kvart över två. Jag tog en powernap och gjorde mig sen redo för att åka in till Malmö och dricka öl med Mikael, Marcel, Siri och Sofia. Jag fick vänta på möllevångstorget länge, för att de är väldigt långsamma av sig - sen drog vi till metro och drack lite öl och snackade skit. Jag skulle börja jobba 03.30, så vi gick hem till Mikael och Marcel och jag fick sova i två timmar innan Sandra kom och hämtade mig för att åka till jobb. Sammanlagt sov jag tre timmar på ungefär ett och ett halvt dygn. Risigt och snyggt på samma gång!


RSS 2.0