Storebror, lasagne och Glee

Jag mår ganska bra under omständigheterna, gör lite ont när jag ska resa mig, eller böja mig. Men för övrigt är det okej. Mathieu kom över idag också för att se hur det var med mig, bästa storebrorn ever. (för er som inte vet så har han flyttat ut från vår flat, men bor bara 10 minuter bort) Han drack öl, jag vatten och så pratade vi lite om livet. Så himla bra att ha en vän som honom. Nu blir det lite lasagne, sen Glee maraton. Puss!
 

Btw

Jag skulle hellre spenderat påsken såhär:

Sjukhusbesök

I natt vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i ryggen, låg vaken i flera timmar och försökte lägga mig på ett sätt så det inte gjorde ont. Somnade efter ett tag. När jag vaknade gjorde det fortfarande ont, gick till jobb, det blev värre, jobbade, blev ännu värre. Efter att ha gråtit konstant i en timme bestämde vi att det nog var bäst för mig att åka till sjukhuset. Finaste Yoshika åkte med mig. Och där fick vi svaret, en allvarlig urinvägsinfektion som gått till njuren... Kul! Nu blir det antibiotika i en vecka. Och ingen simning tillåten. Blä. Glad Påsk.

Livet just nu

Då var det dags att gå tillbaka till rutinerna efter några dagar ledigt, mindre kul. Jag känner mig så himla opepp på allt just nu... Vill ha sol, uteserveringar och varma nätter.

Kom, kom atombomb, om vi nån gång, nånsin blir som dom


Sunglasses ♥

De här coola brillzen har jag klickat hem från missguided.co.uk, jag hoppas mitt smala ansikte kan bära upp dem och att solen tittar fram så jag kan använda dem snarast! 
 
 

Världens bästa vän


Håkan ♥

Håkans nya singel får mitt poppar-hjärta att hoppa till lite, får mig att känna mig såhär igen ungefär:
Lyssna här!
 
 

Ses den 18 maj!

Nu har jag sett reprisen på mello finalen. Jag älskar verkligen mello, så bra. Och rätt låt vann, det var Robin eller Anton som skulle ta hem det tyckte jag och så blev det ju. Så vi ses på Eurovison genrepet den 18 maj. 
 
Själv ligger jag återigen sjuk med hosta, täppt näsa och halsont. Imorgon kommer jag gå ner och smälla till någon på vår agency. Okej, nej. Det kommer jag inte, men jag kommer vara arg och säga till dem att de faktiskt får fixa så att möglet som vi har på hela ovanvåningen tas bort. För jag är så nedrans trött på att vara sjuk hela tiden.

3D

Eftersom jag jobbar hela helgen så bestämde vi oss för att ha en myskväll hos James som nyss skafffat en tv med 3D. Vi spelade spel och tittade på film hela kvällen, supertrevligt!

Jag svär

 

While I'm still young I dream my days away


Pinguin

Hehe, nytt iPhoneskal. Så himla fint!


Vårdag

Idag har varit en sån himla bra dag!
Jag började dagen med att gå och simma, sen mötte jag upp Joppe och Hanna, vi drog till IKEA (blev lite besviken för att de tagit bort köttbullarna, men men), sen tog vi en turisttur till Abbey Road och kollade lite på Beatles stuff, och så mötte vi upp Liv och gick på promenad i det superfina vädret. När solen gick ner blev det kyligt och vi gick och drack lite te. Sist men inte minst, jag kramade mina vänner hejdå och gick för att få en massage. Så skönt! Nu ska jag sova och drömma lite mer om den här braiga dagen. Puss och tack!

If you fall for your reflection you will drown in a dream

First Aid Kit - King of the world

1, 2, 3, 4, 5, 6 år

2012
 
2011
 
2010
 
2009
 
2008
 
2007

Flytta på dig!

Ikväll peppar jag igång med den här: 

Oz The Great and Powerful

Åh, nästa biobesök så ska jag se den här. 
 

RSS 2.0