Besök i storstan

I helgen hade jag besök av mor, morbror och mormor. Supertrevligt! Vi åt gott, gick runt och kollade museum, shoppade, skrattade, såg Wicked, och hade det allmänt bra. Tack och tack för allt, så ses vi vid jul!
 
 

Ombre Lips

Något annat jag gillar med den här säsongens smink-trender är ombre lips. Man kan göra det i massa olika färger, jag föredrar mörka färger, som vinrött eler mörk cerise och lila, till min vinterbleka hy. Kan dock tänka mig att det blir snyggt med korall och neonfärger till våren och sommaren. Men som sagt, mina hy är blek och jag gillar höstmodet so for now, mööörkt. Fint som snus om jag får säga det själv, vilket jag får för att det är min blogg. Hehe. 
 
j
jag älskar hur fylliga mina läppar ser ut att vara, puss!
 

ShoreBitch!

Japp, ännu en gång. Haha, älskar verkligen den här klubben. Den här gången var den i Peckham och lämpligt nog var det samma helg som Pascal fyllde 25! Så det blev dubbelt firande. Och jag träffade två norska tjejer i toalettkön (ja, det blir så när man jämt går ut med endast killar, får skaffa tjejkompisar i toalettkön), supertrevliga. Så de kommer jag nog se mer av. Kul!
 
 

Mathieu

Han kom tillbaka! Om än bara för en helg. Hehe. Så himla kul att träffa storebror igen, vi festade, åt skräpmat, shoppade, pratade om livet, äventyrade och skrattade tills vi fick ont i magen. Jag, Pascal och Mathieu levde livet den här helgen helt enkelt. Så fint.
 
 
 
 
 

RSS 2.0