Puh.

Usch, är så matt idag. I huvudet och i kroppen. Nu vill jag bara sova och hoppas att det är bättre imorgon, två dagar sen är jag ledig en dag, ska bli skönt. Imorgon blir det dessutom poolparty hos James, peppen!
Jaja, natti natti!

Amatörfilm, hej!

Hehe, jag har en ny rolig app. Den har jag lekt med idag och av det gjorde jag en liten amatör film. Kul!
 

Nostalgitripp


Tisdagslista

Hur har din dag varit?
Puh, tröttsam. Jag försov mig imorse, så kom en halvtimme sent till jobb, sen var det jobbiga kunder som tvunget skulle ha skinny milk i deras porrige, fast vi redan gjort klart en med whole milk. Grr. Och så har jag haft så himla ont i huvudet, skyller på det här vädret som inte vill bestämma sig om det ska vara varmt, kallt eller regnigt. Ingen bra dag helt enkelt.

 

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Om far skulle bestämt skulle jag heta Gisela, tack mor för att du stoppade det!

 

Vilket är ditt största beroende?
Just nu, toast.

 

Vad gör du när ingen annan ser?
Jag vet inte, allt det där vanliga. Dansar i underkläder, eller vänta, det gör jag även om någon ser... Hm.

 

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
När jag lyckas göra ett perfekt löv eller hjärta i kaffet, då blir jag lite extra glad.

 

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Oj, jag vet inte. 


Vad beställer du på krogen?
En pint. Eller om jag är på en klubb och vill dansa hela natten, då är det jägerbomb som gäller.

 

Vilken är din största skräck?

Att bli levande begravd, klarar inte av trånga utrymmen och dessutom kanske det kommer in massa spindlar och så ska man behöva dö så, i fullständig panik. Usch!


Hur gör man för att ragga på dig?
Man drar någon cheesy, old school line som får mig att skratta. Men det är också ända tillfället man får vara cheesy med/mot mig.

 

Vad har du funderat över på sistone?
Vad som händer härnäst, jag har ju bott här ett tag nu, vad är nästa steg liksom? 


Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Hm, det var nog när mina ben började värka något fruktansvärt i fredags natt/lördag morgon. Fast det berodde nog på utmattning helt enkelt, varit vaken 24 timmar och hade jobbat, sprungit runt och dansat. Klart att kroppen säger ifrån.

När skäms du?
Jag skäms inte så ofta, jag gör bort mig flera gånger om dagen, så har väl lärt mig att skratta bort det

 

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?

Uuh, dagen efter vår spontana söndagsfest i höstas. Jag var tvungen att jobba, kroppen värkte på de konstigaste ställena, blåmärken över hela ryggen och benen (vet fortfarande inte varför) och hade en konstant huvudvärk hela dagen. Fast känslan från dagen innan hängde liksom kvar.

 

Vem är den mest kända människa du talat med?
Oj, jag jobbade ju på Sturup i två år och dit kom det många svenska kändisar. Men det bästa för mig var nog när Ola Salo kom och köpte en vegetarisk hamburgare. Min största tonårscrush liksom.


Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Freakin' , asbra, no shit, f*tta 

 

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
När en främling på stan sa: 'Du har en sån fin näsa, kan jag få ditt nummer?' Konstigt. Men roligt.


Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
'Var har jag lagt mina nycklar/min telefon?'

 

Vad gör du när du är ledsen?
Är tystlåten, lyssnar på deppmusik och snyftar när jag ska sova.


Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
En fin sextiotalsinspererad klänning med någon fin urringning i ryggen. 


Har du någon gång slagit någon?
Jag har knuffat till en del killar som ger sig på lilla naiva Julia, men slagit? Nä, inte på senaste.

 

Vad ser du fram emot just nu?
Sommar! Dricka öl, grilla, sitta i parker, uteserveringar, gå i tunna kläder.

 

(som vanligt från niotillfem)


Men inga själar lyser, och hela staden fryser, och jag är fast i nått försök att komma över. Allt det där du sa, om att du älska mig men bara måste dra. Jag ville inget hellre än att ha dig kvar, det vet du.


Pass två - Check!

Sådär, kom nyss hem från simhallen. Simmade ungefär en halvtimme längre den här gången, men kom på att jag kanske ska hålla koll på hur långt jag simmar i fortsättningen... Var lite i min egen värld idag. Hehe. Är lite trött nu, men skönt trött. Jag ska fortsätta kämpa, försöka i alla fall.
Ge inte upp Maya!!
 

linslus

Jag lyckas på något sätt ofta komma med på bilder från klubbar,that's what I do typ. Och alltid ser jag helt överdrivet glad ut med det fulaste smilet och handen vid ansiktet.Haha, fint!
 
Senast var det ShoreBitch i fredags och det var awesome(!), dansade till halv sex på morgon, sen insåg jag att jag varit vaken i över 24 timmar i sträck, då var det dags att gå hem. Men fy tusan, lätt den bästa klubben i London. Jag har alltid så nedrans kul när jag är där. PUSS!

Only know you love her when you let her go

 

Quito <3

Igår var bebis hos hunddoktorn och drog ut lite tänder - han är gammal nu, mammas älskling. Men han har lovat att han ska leva för evigt. Jag saknar honom så mycket, min lilla hund.
 
 
 

Just keep swimming

Nyårslöftet för 2013 var att börja träna, det må ha gått två månader utan träning, men i torsdags var det dags. Jag inhandlade en ny bikini från H&M och begav mig till simhallen. Så skönt att vara tillbaka i vattnet! Och bra för min kropp också tror jag om man tänker på träningsvärken jag hade i både armar och ben igår, men det kan bara bli bättre. Och jag kan knappt vänta till imorgon då det är dags igen innan jobb. (Jag hoppas verkligen jag inte ger upp efter ett tag som jag annars alltid gör)
Beach 2013, here we come!
 

Sound of Music fever

Häromdagen såg jag på Sound Of Music och då jag insåg hur svårt det är att låta bli att sjunga med i låtarna, även om klockan är mitt i natten och man ligger med hörlurar för att inte väcka Julia. Då saknade jag Matilda och våra sing-a-long stunder.
Till Sound of Music, till Mamma Mia och till tusen Disney filmer. 
Så här kommer två favvolåtar med vackra Julie Andrews:
 (på tal om Julie, jag har haft "a spoon full of sugar" på huvudet sen jag såg Mary Poppins med Jesper förra veckan, den vill liksom inte försvinna. Men, den är catchy som tusan!)

So please, please, please, let me get what I want


Åh, vad skulle man inte göra för lite London-sommar nu? Så trött på det mesta just nu, vill ha värme och nya äventyr. Nu. Tack!
 

Drömmer om att rymma

Jag hade inget bangat att fly till något varmt land med bästis just nu...


Hej herr Elefant!

Japp, i tisdags blev jag av med min tatuerings-oskuld! Numera bor en elefant på mina revben. Jag är så himla nöjd! Ska ni tatuera er i London så rekomenderar jag verkligen er att gå till London Tattoo i Angel, jag gick til en tjej som heter Marie och hon var så nedrans bra. Värt varenda pund! Ja, så glad! Puss på er och på min elefant!
 
(den här bilden är tagen direkt efter jag tagit av plasten. Så, ja. Det kommer nog bättre bilder på den i framtiden, när den läkt och sådär. Får kanske planera in en photosession med Bonnsan snart)

It's time...


Anna Karenina

En helt fantastisk film! Övergångarna är otroligt bra och två av mina favvoskådisar är med, både Aaron Johnson och Keira Knightley. Mm, så bra bara. Se den! 
  

Brasiliansk fest

 
Igår hängde jag och Julia med vår nya brasilianska flatmate, Hugo till en brasiliansk klubb. Vi dansade salsa (gick ganska dåligt för mig) och skrattade så vi höll på och dö när en två huvud kortare kille skulle göra någon form av kast med mig och jag slog huvudet i någons knä. Jag är lika smidig som en elefant, kan inte hjälpas. Kul var det i alla fall!

Låten som spelas på repeat i mina hörlurar


RSS 2.0