Lena - Satellite

Jag brukar inte bry mig så mycket om eurovision-vinnaren, men jag måste säga att årets vinnare var en värdig vinnare. Hennes låt är inte bara svängig utan sätter sig på huvudet direkt. Jag hörde den en gång och sen sjöng jag på den en hel dag. Jag gillar't!


Fredag, 02.48

Aah, varför kan jag inte sova? Jag hatar när man sitter uppe och tänker en massa, man blir ju deppig. Jag känner för att äta glass, men har ingen aptit på samma gång. Det är konstigt. Allting.
Jag har i alla fall saker att se fram emot!

- Matilda kommer hem imorgon
- Vi har två föreställningar kvar
- Utsparkslekar nästa vecka
- Jag tar studenten om sex dagar
- Vi, jag och Matilda, far till italien om nio dagar


Kate Nash - Do Wah Doo


16 Maj

Naomi, som är min systers häst, är supertjock. Dock inte för att hon ätit alldeles för mycket, utan för att hon har en bebis i magen. Snartsnart kommer ett föl att springa runt och busa i hagarna här hemma. Förhoppningsvis fölar hon efter Matilda kommit hem den 29 maj.

TjockisNamnam:

14 Maj

Party hos Hanna. Det blev lite snefylla för alla, men det var ändå en mycket rolig kväll. Jag glömde dock att jag hade kameran med mig, så det blev bara två bilder.


Måndag

Gud, det är måndag och jag är dödstrött. Långhelger är kanske inte det bästa när man har teaterperiod, men imorgon ska vi i alla fall ha ett genomdrag och det känns ganska skönt att vi har repat igenom hela pjäsen. Sjukaste att vi har premiär om tio dagar! Aah, kom gärna och se oss btw.
Vi spelar på inkonst, bergsgatan 29, MALMÖ
Onsdag 26 maj, 19.00
Lördag 29 maj, 19.00
Söndag 30 maj, 1400
 

Söndag

Dåligt uppdaterande, jag vet! Men jag vill bara säga att jag har skaffat en blogg till, för att tjäna in lite pengar ni vet. Där uppdaterar jag bara när det gäller kläder, skor och utseende. Så jag kommer inte sluta skriva här, men ändå. Besök mig jätte gärna där!
För att komma vidare till min andra blogg, klicka här!

Fredag, pepp

Ikväll blir det utgång för mig och Hanna. Vart vi ska vet vi inte ännu, vi får se vart kvällen leder oss. Slå en pling om ni vill träffas.  


 

 


Teaterperioder

Första teaterperioden, es1D:

andra teaterperioden, es1D:
Tredje teaterperioden, es2D:Fjärde teaterperioden, es2D:Femte teaterperioden, es3D:Tänk att vi är inne på vår allra sista månad, på vår allra sista teaterperiod någonsin. Om tjugoåtta dagar kommer vi bli utsparkade från heleneholms gymnasium och aldrig komma tillbaka, inte för att gå i skolan i alla fall. Det är så sjukt. Det har varit underbara år och nu ska vi njuta av vår sjätte teaterperiod så det bara stänker om det!

Lördag, första maj

Igår var det valborg och det var ganska kul. Jag hade ont i min mage så jag kände inte riktigt för att dricka, men jag var pepp ändå. Vi var först hos Catha, sen drog jag, Hanna, Emilia, Folle och Tripp till tallriken och såg på bålet. Det var dock riktigt jävla kallt, så vi träffade upp Adam och drog hem till Johan. Mor och far kom och hämtade mig vid ett, halv två och när jag kom hem däckade jag med smink och allt på, awesome.


RSS 2.0