Krossad mobil


Under Teddybears i fredags så försvann min mobil, jag gick runt utan mobil hela helgen. Men igår ringde en kille till mig och sa att han hittat min mobil. Ja, jag blev glad! Glaset är krossat med den fungerar och man ser fortfarande allt på skärmen, men om inte annat så har samsungs "det är fint att peka"-mobiler sjukt bra kvalité.


Jag kan sluta, kan du?Acne

Vega SEK 2799, Acne - NELLY.COM Hybria Lea SEK 3495, Acne - NELLY.COM
Pin Lea SEK 2795, Acne - NELLY.COM Admire SEK 3999, Acne - NELLY.COM
Det vore helt okej om någon ville skänka 3000 kronor till mig så jag kunde köpa någon av dessa underbara acne-skor. Kom igen, ni vill? Jo. Det vill ni!

Donut bun

Bästa dansfrisyren någonsin!
I lördags levde vi som i en musikvideo och dansade igenom hela stan. Dvs non stop dansade i tre timmar! Och den här underbara och väldigt söta frisyren höll fruktansvärt bra. Rekommenderas starkt!


Lär er att göra en donut bun:

Livet är en fest

Bokstavligt talat! Livet är fan en fest.
Jag festade fredag och lördag, sov hela söndag, vilade upp mig i måndags, fortsatte festa igår, vilar idag och sen fortsätter festandet torsdag och fredag. Sen ska jag upp tidigt och sitta barnvakt på lördag. Jag kommer nog gå i sönder, lite. Men, är det inte så det ska vara? Eller? Hur var det nu? Aah.
Jag kommer ha ihjäl mig, men det är inte varje vecka jag är ledig och det är malmöfestival.


Nämen, då var man blond igen!

Efter att inte färgat mitt hår på ett och ett halvt år så kunde jag inte hålla mig längre, jag gjorde ljusa slingor i lördags. Det är ljust och fint, men jag ska nog färga mina ögonbryn snart också. Aaah, men. Jag är nöjd!
På fredag börjar Malmöfestivalen, jag peppar som saaatan!


Soffa och stereovagn i slottsparken

Det var en varm kväll i fredags och Adam kom på den fantatiska ideén att sitta utomhus, men inte på marken inte! Nejnej, de tog ut soffan och massa stolar från hans lägenhet och satte i slottsparken. Allt detta plus superbra musik som kom från stereovagnen så blev det en lyckad kväll! Tacktacktack!
Then I stopped dreamingSolglasögon - Urban outfitters
Skjorta - Fars gamla
Underkläder - Sonya Rykiel
Skor - Dinsko

Rosett av hår

Jag satt framför youtube och kollade på Lady Gaga videos, då jag tänkte: 'jag ska minsann testa göra en hårrosett!'. Sagt och gjort, jag fixade ihop en rosett på tio minuter och blev faktiskt väldans nöjd. Om man anstränger sig och gör det mer ordentligt så kan det bli en riktigt snygg frisyr att springa runt med på dansgolvet. Japp, här kommer bilder:

 


Onsdag

Gud, dagarna går så himla fort. Det är redan onsdag och jag ska snart bege mig av till jobb. Jag kan knappt vänta till fredag, då jag och Karolina åker till Stockholm! Vi har hittat en perfekt nattklubb som vi ska besöka på lördag. Ah, det kommer bli absolut underbart!

Nej, vet ni vad? Den här videon gör mig så glad och får mig att orka ta tag i att cykla till jobb. So here you go:

Ha den äran far min!


Igår fyllde far 53 år, vi firade med väldigt god mat och ännu godare hemmagjord glass.

Ellabus, 1 Augusti

Jag och mor åkte iväg för att hälsa på vår "lilla" Ella bus. Hon går på bete med världens socialaste hästar, man kommer in i hagen och genast har man mular som luktar och puffar på en överallt. Framförallt när man har godis i fickan. Så fina så!

RSS 2.0