Påskhelg

Jaaa-a, jag vet! Jag har varit segdeg med att blogga under denna påskhelg, därför tänkte jag sammanfatta det kort med lite ord och bilder, enjoy!

Skärtorsdag: Sandra kom hem till Skåne denna afton och det gjorde mig förstås väldigt lycklig. Jag tog faktiskt min cykel, iPod och vattenflaska och begav mig till Svedala för att träffa denna vackra människa. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan moppe vidare till en fest i Oxie, festnissen som höll i partajet heter Pontus, vi drack ingenting eftersom vi helst ville köra hem också. Men ack, partypinglor som vi är, hade vi riktigt roligt ändå tills det dog ut - vilket var ganska tidigt faktiskt - och då tog vi mopeden och åkte hem igen.

Sandra och jag dansdansdans schtek som vi är, jag, hanna, emilia och tripp. puss

Långfredag: Efter en natt hos Sandra tog jag min cykel, iPod och vattenflaska och for hemåt igen - vilket var väldigt jobbigt eftersom jag hade motvind hela vägen hem, men snygga kroppen till festivalsommar är på G! När jag kom hem svettig och trött, var min kära morbror på besök över lunch och jag satte mig ner och drack lite kall mjölk tillsammans med min familj. Sen tog jag en efterlängtad dusch och la mig sedan framför tv'n där Jane Eyre pågick, somnade i en halvtimme och upptäckte sedan att jag kanske skulle göra mig iordning för kvällens besök hos farmor och farfar, eftersom farfar fyllde år denna dag. God mat serverades som vanligt, vi fick påskägg och tradtionen fortsatte som vanligt(som ni kommer se på bilderna som kommer här under) .
Jag var också väldigt poppis denna afton ska erkännas - först ringer Josefin och frågar vad som händer, jag svarar att jag är hemma hos min farfar och inte ska göra något annat. Påväg hem ringer Rustan och frågar vad som händer, jag svarar även honom med att jag inte ska göra mer än att åka hem och titta på star wars (episod III gick ju faktiskt på tv400). Jahapp och det tog inte slut med det inte, hemma och tittandes på star wars ringer Gurkan, full och glad och frågar även han vad jag ska göra denna afton och även han får samma svar. Sist, men inte minst ringer Bonnie och frågar samma sak och får även samma svar som de tre andra som ringt mig. Ja, det är svårt att vara poppis ibland!

systra och jag, påsktraditionen är på G! jag och kusinvitamin gör också den traditionella påskgrejen! Även Quito får vara med på denna traditon. Quito

Påskafton: Denna dag vill jag önska Rustan grattis, för att han fyllde faktiskt sjutton år. Var glad nu att du fick nämnas TVÅ gånger i ett inlägg på min oerhört intressanta blogg Rustan!
Jag vaknade halv tio denna morgon för att jag skulle hinna städa mitt rum innan mina släktingar från Stockholm samt mormor och Ulla från Malmö skulle komma på eftermiddagen. Det tog ju dock bara en timme att städa rummet, för att jag bara skulle plocka undan de kläder som låg slängda på mitt golv och i min soffa och damsuga. Sen blev det långtråkigt och jag gjorde mig iordning alldeles för tidigt, jag hjälpte till med lite småsaker i huset, tittade på tv, satt och solade på trappan med hundarna, satt vid datorn... allt gick långsamt och dessutom var de typ en halvtimme försenade, störigt för mig som hatar att vänta. Äntligen så kom de och vi letade påskägg och annat i trädgården för att sedan gå in och äta väldigt god mat, mot kvällen blev mina små kusiner, Wilmer och Ludwig trötta och de åkte hem och jag gick upp för att titta på star wars episod V, mycket bra!

mormor och ulla Wilmer, Ulla och far. Jag, Wilmer och Ludwig. Ludwig
Matilda och Ludwig mor och morbror Jag, Ludwig och Wilmer Wilmer och Ludwig

Påskdagen: Jag vaknade ovanligt tidigt den här morgonen, jag gick upp och tittade på svampbob fyrkant och gjorde mig sedan iordning för att sticka in till stan och träffa Gurkan. Vi gick på stan och jag bytade en tröja som jag fått av mor till en mindre storlek, vi tog också en fika och sen skulle han vidare till Trelleborg och jag åkte hem till mormor för att vänta och se om det skulle hända något på kvällen. Jag ringde runt lite och det verkade vara ganska dött, men Josefin var i alla fall pepp på att röka lite braceface. Sagt och gjort, så satte vi oss bakom casinot och pratade och rökte lite vattenpipa... Men det blev lite kallt och jag bestämde mig för att ta 21.15 tåget hem, far hämtade upp mig i svedala och jag somnade i soffan i en halvtimme eller något innan jag bestämde mig för att sätta mig här och berätta för er, mina bloggläsare, om min trevliga påskhelg!

 schtek i solen  
Korven, lilla Elliot.  Josefin med braceface Josefin, god och glad!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ulla från Malmö? Det låter inte alls skumt eller så. Sedan så var det episode fyra och inte fem - kan du inte dina romerska siffror unge?!

2009-04-13 @ 09:24:52
Postat av: Maya svarar

tyst med dig, jag hade ju faktiskt en som satt och tjatade på mig på msn och jag var dödstrött. Jag tänkte faktiskt att det var femman vi såg, men det var det ju inte. ^^

2009-04-13 @ 14:56:49
URL: http://sjoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0