Mr Cutieface

Förra veckan fick jag ta hand om lilla söt-valpen Oscar medan Harri och Johnny var på jobb. Alltså en sötare valp får man leta efter, han är så himla lydig och duktig. Tyvärr fick han en urinvägsinfektion i slutet av veckan, stackaren. Jag spenderade hela fredagen med honom fram till Johnny kom hem från jobb, men han var mest trött och ville helst bara sova i mitt knä hela dagen lång och det fick han såklart. Och förresten, nämnde jag hur söt han är? Haha. Tack Harri och Johnny för att jag fick vara hundvakt, det var superkul! Puss.
 
 

V I B

I lördags var jag på ShoreBitch med Richard, och vi fick vara Very Importent Bitches för kvällen (pfft, som om vi inte alltid är det! Ha). Det var väldans kul och sommaren är här så jag kunde gå ut i bara ben utan att frysa. Kärlek på det! Längtar till alla sommarfester sätter igång.
 
 
 
 

Hair model

I helgen var jag hårmodell för Evie som hittade mig vid Oxford Circus. Jag blir ju så lätt uttråkad på mitt utseende så tyckte det skulle vara en kul grej, och det var det verkligen. Hon gjorde mitt hår blondare med blå som gick över till grön dipdye, jag brukar inte gilla grönt i hår men det är verkligen superfint! Och i söndags då så gick vi (jag + 8 andra modeller) catwalk inför en del människor - jag var så nervös, mina ben skakade och mitt ansikte twixade men jag trillade i alla fall inte, tro det eller ej! Hade fina vänner och bf som var där och tittade, så kändes bra. I alla fall, en väldigt kul och annorlunda helg - tack!
 
 

NB reunion and poppy Oscar

I fredags var Joppe i London och han anordnade en liten återträff för oss som jobbade för Nordic Bakery förut. Det var superkul att träffa alla igen och extra kul var det att träffa världens sötaste lilla valp named Oscar. Alltså bara dör så gullig han är. Jag hoppas att mitt schema kommer vara bra så jag kan bli hans lilla dogwalker och extra mamma, för jag är redan helt förälskad! Puss på fina vänner och fin vove.
 
 
 
 

Me and London, two years!

Jaha, så då har jag varit i London i två år. Helt sjukt vad tiden går snabbt, förra året var året då jag egentligen skulle flytta tillbaka till Sverige - men jag ändrade mig efter att ha haft en fantastisk sommar och efter att ha träffat så många nya människor som faktiskt inte skulle lämna London på åtminstonde några år, vilket var helt nytt för mig at the time. Det har varit ett bra år, mycket har förändrats, det mesta till det bättre. Det här var året då jag vågade stå på mig mer, tog risker, blev kär och har förmodligen skrattat mer än någonsin förr, men det var också året då Quito gick bort, då jag grät så jag skakade, då jag var så fattig att jag inte ens visste om jag skulle kunna vara kvar. Men det bättre väger helt klart tyngre, jag kan inte se mig någon annanstans än just här, just nu. Jag älskar London, jag älskar alla mina vänner och jag älskar hur jag lever här i världens bästa stad.
 
Här kommer några bilder från facebook från det senaste årert, från den 5 maj 2013 till den 5 maj 2014:

Mathieu

Mathieu kom till London för några dagar i förra veckan, var så himla kul att träffa honom igen. Vi gick runt lite överallt, drack öl, klubbade, skrattade, dansade och hade några allmänt bra dagar. Vi ses snart igen bästa storebror.
 

RSS 2.0