#ThrowBackThursday

Vid den här tiden för fyra år sedan var jag, Bonnie och Hanna på Siesta-festivalen i Hässleholm. Andra året i rad för oss alla tre, men det var väldigt annorlunda jämfört med året innan. Vi hade i alla fall jätte roligt, såg många bra band och festade oss igenom de kalla nätterna...
 
Man får ju ha lite nostalgi på torsdagar numera så här kommer bilder:

Almost done!

Sådär, nu har jag flyttat allt utom mitt nattduksbord från mina gamla flat. Imorgon ska jag och Julia flyttstäda och lämna tillbaka nycklarna till agencyn. Hoppas på att jag får tillbaka depositionen snart så man kan ha lite skoj! Känns riktigt skönt att slippa bära på massa grejer ett tag framöver, hehe. Trodde att jag skulle tvätta nu när jag kom eftersom jag inte har några kläder till jobb rena, men inte för då är tvättlinan vi har redan helt överfull med grejer. Pilutta mig... Jag antar att jag får vänta till senare eller till imorgon senast, för det är verkligen kriiiiiis. Blä!
 
 
 

Puh...

Idag skulle varit min lediga dag, men jag var tvungen att komma in och jobba några timmar för Harri, och vad gör man inte för en vän och kollega huh? Vädret suger och jag har sovit så sjukt dåligt i natt, så nu ska jag powernapa, sen ska Nora hjälpa med mig att flytta mina sista saker från den gamla flaten. Och efter så ska jag bjuda på middag, pizza eller något annat fettigt! Mums. 
 

Street Party

Igår var det röd dag här i Englandet, så en pub nära min gamla flat hade lite street party. Vädret var svinfint, jag var ledig och humöret var på topp. Förutom att jag fått en ful bränna så var det en himla bra dag/kväll! Det är så här London är när det är som bäst! Sverige har inte en chans då! PUSS!
 

Fieldday

I lördags var det äntligen dags för Feldday i Victoria Park! Dvs en en dags festival. Superkul! Dock tog jag typ inga bilder, vete fan varför... Jag har bara den här på Chelsea när hon blev stoppad för typ tredje gången för att bli fotograferad för sin snygga outfit. Anyway, asbra dag!
 

I wanna go wherever, whenever you wanna go, wherever you wanna, I wanna go with you. Can I go with you?

 

Home sweet home

Att komma hem, om än bara för fem dagar, var helt underbart. Att få pussa på Quito, busa med Mollan, peta på Gul's tjocka mage, äta massvis med god mat, hänga med bästis, dricka vin med syster, eurovisionmysa med familjen, spela krocket med kusinerna, se ännu en fölunge föddas på Nötesjö Farm och bara strusa runt i lilla lilla Malmö. Jag hade det så himla bra i fina och sommar varma Skåne. 
 

ESC in Malmö

Genrepet
 
Alltså, BRA JOBBAT SVERIGE OCH MALMÖ! Så himla bra show de hade fixat. Jag var ju som sagt och såg genrepet inför lördagens final, förutom att vi stod upp i tre timmar så var det så nedrans bra! Jag höll på Norge eller Finland (heja grannarna!), för Norges låt var asbra och Finlands var ju så mycket schlager som det kan bli, så det ska va eller hur? Men det var ju en annan granne som vann, inte illa det heller. Nästa år hoppas jag på att gå på Eurovision 20 minuter bort - i Danmark! Wiho. 
 
Fast det bästa var ju lätt mellanakten om Sverige, bara dör så bra. Om inte annat så kan vi ju driva med oss själva, även om mycket av det är sant... Och Petra Mede, trodde hon skulle vara sådär jobbig som hon brukar, men hon skötte det här svinbra. Kanonkul!
 

Malmö

I'm coming home!
Om en timme ungefär jag ska bege mig till flygplatsen, för att sedan ta flyget till Sturup. Iiih, längtar så sjukt mycket! Ska bli så nedrans skönt att komma hem till Svergie lite, har ju inte varit i Malmö på fem månader. Så, det är på tiden. PUSS!
 

ShoreBitch!

Jopp, i lördags var det ShoreBitch igen. Jag seriöst älskar den klubben, har så sjukt kul där varje gång. Gick dit med hela goa familjen från gamla flaten och Nora, min nya svenska flatmate. Dansade tills fötterna värkte. Och linslus som jag är så fastnade jag på några bilder, ensam. 'Hej! Jag har inga vänner' typ. Tss.
 

2013 - 05 - 11

Lördag och jag är ledig. Skönt! 
Igår var jag helt död när jag kom hem från jobb, däckade i sängen vid halv fem och vaknade två timmar senare, fortfarande lika utmattad. Pratade lite med Oscar på skype, drog och handlade mat (för det var löning igår och aldrig har jag varit så glad för det, hade £1 kvar på kontot. Inte lätt att betala två hyror), åt och sen däckade jag igen vid elva. Sov fram till sex imorse. Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på idag, kanske drar in och shoppar lite. Får se. Hoppas bara att den här jävla huvudvärken som suttit i sen The Knife ger med sig snart...Och sen ikväll är det ShoreBitch igen, peppen! 
 

The Knife


Cheers!

Den här dagen har gått så himla fort. Jag har jobbat, duschat och nu tänkte jag ta tag i lite tvätt och städning. Imorgon är det jobb igen, sen THE KNIFE(!) på kvällen - kommer bli fett. Fredag blir det säkert en tuff jobbdag och kanske Sextape med Julia på aftonen, eller kanske bara en skön hemmakväll om jag är för sliten, lördag är det ShoreBitch's 1 year birthdayparty på schemat och om en vecka åker jag hem till Malmö. Åh, vad jag längtar! Tur att jag har fullspäckat schema så tiden går snabbt. 
 
 
 

Bloggkampen

Jag började av en slump kolla på den här mini-serien som H&M gjort, helt fast direkt och jag är ändå ingen hästtjej. Kanske för jag vuxit upp med det här och ärligt talat så blir man lite småsugen på att rida igen. Det kommer ändras om en och en halv vecka när jag träffar Namnam som slängde av mig för x-antal år sedan, men jag skadade mig ordentligt och har bara ridit en gång sen dess. Men ändå. Saknar min gamla ponny, Mini, han var bäst! Men jag blev för lång och kunde inte rida honom längre...
Anyway, kolla på den här:
 

London

Idag, 5 maj 2013, så har jag bott här i exakt ett år. För ett år sen kom jag hit, osäker, rädd, men framförallt exalterad. Jag är sjukt stolt över mig själv, att jag flyttade hit helt själv utan att känna någon. Det här året har varit det bästa i mitt liv, jag har lärt mig så mycket och står nu på egna ben, ingen mor som kan hjälpa mig, ingen syster som kan rädda mig från elakingar, ingen far som kan få mig på gott humör. Bara jag. Och det är så nedrans bra. Tack London, jag älskar dig!
  

Summertime

Mm, alltså vädret! Ba dör! Typ sommar nu ju, tror det var 20 grader här idag. Olivia frågade om jag ville hänga med Regents Park efter jobb och det ville jag såklart, sprang till forever21 på rasten och köpte en bikini för 3 pund som jag egentligen inte har (men det gör inget för jag jobbar varje dag fram till löning, kan äta på jobb) och drog sedan till parken och stekte. Liv kom också förbi. Så jävla skönt, nu har jag rosiga kinder och gott humör. Ikväll blir det chill och imorgon jobb. Jag älskar vår/sommar London.
 

Josefin! ♥

Idag var ingen vanlig dag för idag kom Josefin till London! Bara över dagen, men det var så himla skönt att ses igen efter ett halvår, jag har saknat min cipikompis så mycket! Vi åt tjockismat, njöt av solen och bara pratade så nedrans mycket! Man samlar ju på sig en del samtalsämnen när man inte ses så ofta. Nu sitter hon på tåget till sin pöjk i Blackpool och jag sitter på mitt rum och har precis avslutat ett skypesamtal med Oscar. Nu ska jag nog ner och koka lite te, sen krypa ner i sängen med en film.
Puss, en sån bra dag!
 

RSS 2.0