One year

Det har jag var för exakt ett år sedan, Valborg 2012.
Om fem nervösa dagar skulle jag flytta till drömstaden London på obestämd tid. Overkligt, men ändå så läskigt verkligt!
Jag skulle spendera Valborg, sista festen i Sverige på ett tag, med mina närmaste vänner som var kvar i Malmö. Jag gick på systembolaget för första och än så länge enda gången i mitt liv, köpte lite X-cider och åkte in till Pildamsparken för att se det årliga bålet. Men jag såg varken bålet eller drack upp mina cider, för mina vänner krånglade precis som alltid och det var då jag kände det. Det! Jag var så himla trött på lilla Malmö och alltid samma människor, samma samtalsämnen, samma saker om och om igen. Jag var redo för en storstad, även om den var läskig.
 
Idag, Valborg 2013. Hemma i mitt rum i Limehouse med te, film och nutella mackor.
Om fem dagar har jag kunnat kalla London för min hemstad i ett år. Ett år. Helt sjukt! Var tog tiden vägen?
Jag är så himla glad att jag vågade, att jag vågade ta tag i min dröm och flytta hit. Visst, det har inte alltid varit en dans på rosor. Den har vintern har varit tuff, men nu är solen framme, fåglarna kvittrar och livet känns bra. Jag kanske inte stannar för evigt, jag kanske inte ens stannar mer än sex månader till, jag vet inte riktigt vad jag ska göra i framtiden. Plugga här, plugga hemma, resa lite till? Donno. Men London kommer alltid vara världens bästa stad och jag kommer aldrig glömma mitt första år här.
 

Hair

 
Nej, man kanske skulle göra något roligt med håret igen... Hm, vad ska man hitta på den här gången?
 

Nordic Bakery

I fredags tyckte vi att det var dags för lite fest med jobbgänget. Så vi satt i parken, skrattade, drack öl och hade det bra.
Fina kollegor, de är så himla bra.
 

Homesick

Skit manhattan vad jag har hemlängtan idag, vill bara ligga i soffan och mysa med Quito, äta ostbågar och titta på svensk tv.
Inte långt kvar nu dock, 18 dagar tills jag landar på Sturup, snälla låt det gå snabbt!
 

Tough life

Flytt + sömnbrist + sju arbetsdagar i streck = dålig kombo. 
Fy sjutton vad jag varit död idag, helt utmattad. Stackars kunder på jobb som fick upprepa sig för att jag inte kopplade, och stackars vår nya tjej som jag skulle lära stänga. Varför ska jag alltid få lära upp nya när jag antingen är dötrött eller bakfull? Haha. Men det gick bra. Typ. Nu är jag ledig två dagar i alla fall, sköööönt! 
Imorgon blir det kaffefestival, parköl och utgång. Fett ös medvetslös!
 

New flat, new room

Jag bodde i det gamla rummet med Julia i nästan åtta månader, det var för det mesta en rolig tid, men nu kände jag att det var dags för något nytt! Så jag har flyttat till en lägenhet i Limehouse, det känns helt rätt och jag tror jag kommer trivas bra.
To be continued...


Barbecue weekend

Så jävla nice väder vi har, vi grillade både i fredags och i lördags. Så himla mysigt! En bra sista helg i lägenheten. Puss!


Trötter

Idag har jag varit och simmat, efter någon veckas uppehåll (pga antibiotikan och ren lathet). Var dock så himla mycket folk i simhallen, typ tonåringar som stannar i mitten och snackar, blir helt galen på sånt! Så simmade bara en halvtimme. Sen åkte jag och Julia till Westfield, inskaffade lite nya halsband och drack en supergod smoothie. Och halv åtta hade jag en lägenhetsvisning, och en till direkt efter. En var jätte fin och den andra sådär, men ska upp och gå på en till imorgon innan jobb så får se vart jag flyttar härnäst! 
Anyway, är så nedrans trött. Så nu blir det att nanna kudden. Godnatt!
 
Bjuder på en bild som är tagen när jag precis var hemkommen från Rhodos, efter att ha spenderat en natt på arlanda innan vi kunde ta flyget hem till Malmö. Jag känner mig ungefär lika trött nu. Natti!

I'm coming home

15 maj, dvs om exakt en månad sitter jag på flyget hem till Svea land.
Längtar efter bästis, djuren, familjen, maten, frisk luft, blandgodis, ostbågar, eurovision, skånska.
Låt tiden gå snabbt nu!
 

Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth. Age is an honor, it's still not the truth

 
 

Du var full och jag var full, i aprilsolen. Du är den sortens flicka jag gillar, du är tom och jag är tom.

 
Igår vaknade jag och var på så himla gott humör - antibiotikan hade klickat in, så nu gör njuren inte ont längre och solen sken, även om det var kyligt ute ändå. Jag jobbade fram till halv tre, och inte ens dumkunder kunde få mitt humör att svaja. Efter jobb gick jag och tog en kaffe med fina Liv, vi gick en promenad i längst kanalen och sen gick vi hem till henne och Jesper och lagade mat. Mumsigt! Klockan tio kände jag och Joppe att vi ville hitta på något, men eftersom jag inte kan dricka alkohol den här veckan så tyckte vi att någon varm dryck lät bättre. Vi gick till fika på Brick Lane, dock hade de hade slutat servera kaffe så det blev att vi drog hem till mig, drack te och tittade på Hissen, sen pratade vi till klockan slog halv två på morgon. Då var det dags att säga hejdå och godnatt. Hemskt bra dag tycker jag.

RSS 2.0