Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en helg i huvudstaden.
Vi har varit på Junibacken med barnen, jag träffade Tobias som jag inte träffat sen way out west -08, vi har lagat festmåltider, druckit champange, varit ute och dansat och shoppat. Hemskt roligt! Ni ska få se bilderna från helgen snart!

Jag gjorde några fina inköp i alla fall:

Ett superrosa läppstift från make up store,
det kommer användas ordentligt i dessa gråa tider.
 

En röd basker från Beyond Retro,
den passar perfekt till min höst/vår-jacka.

Jag köpte en superfin klänning från topshop också (den finns det inga bilder på än dock), den är sådär supervårig och söt, med en jättefin urringning i ryggen. Jag kommer inte kunna vänta till solen kommer fram och fåglarna börjar kvittra - så den hänger nog med mig på någon fest framöver.

Mobilbilder

Om man bestämmer sig att kolla igenom mina mobilbilder så kommer man mest att hitta såna här foton, för jag fotograferar mest mina djur och självklart mig själv. (Ibland får man det) Nu vet ni!

Måndagsfestligt


Josefin tog ledigt från jobb så vi kunde umgås hela kvällen, efter att vi kollat lite efter jobb och sett Trassel så tog vi vars ett glas vin. Mest för att fira absolut ingenting och leva livet.


Sen bestämde vi oss för att dra till möllan en stund, då fick man ju snygga till sig - så på med rött läppstift och örhängen.


Apple-nörd.


Det blev ölcaféet och cider, päroncider. Mums.


Sen fick jag faktiskt åka hem, jag skulle ju ändå upp och jobba klockan fem. Och såhär lockigt kan mitt hår bli när jag gått runt med en knut på huvudet hela dagen. Dösynd att jag var tvungen att sova på det.

Kyla, denna kyla


Happ, så snöar det igen. Och blåser, supermycket! Jag var precis ute med hundarna, då fick man dra upp luvan och gömma sig lite. Nu ska jag i alla fall in till Malmö för att träffa Josefin och Karolina.
Sen är det bara tre dagars arbete, för på fredag åker jag till huvudstaden!

Godnatt!


Puh, sportlovet drog igång idag - dvs att folk åker på semester, dvs extra flyg på schemat. Dagen har i alla fall gått supersnabbt och nu när jag och mor sett klart mellofestivalen så ska jag gå och nanna kudden. Döskönt! Godnatt och dröm sött!

Fint, flätat och praktiskt!


Den här helgen är en jobbhelg och för att förfina min jobboutfit så hade jag idag ett flätat hårband som jag köpt på glitter för 89 kronor. Det är lite ljusare än min hårfärg, men vad gör det? Några arbetskamrater trodde i alla fall att jag hade varit ambitiös klockan fyra på morgonen genom att gå upp och fixa en helt perfekt fläta, men nejnej - jag valde att sova så länge som möjligt och ta ett sånt här snyggt och inte minst praktiskt hårband istället. Värd varenda krona!

Sjöman


Jag har velat ha en sjömansklänning och en sjömanskostym nu i jag vet inte hur många år. Och kolla vad jag hittade häromdagen, jag höll ju på att gå under av lycka! Jag testade den och bestämde mig för att köpa den utan att ens kolla på prislappen och det är det absolut bästa köpet på länge! Nä, nu får det bli vår och sommar så jag kan gå runt och vara sjömans-snygg!

Änglahår

Åh, jag älskar good-hair-days. Det finns nog inga bättre dagar tror jag.

Ibland...


... när jag vaknar på morgonen trängs de här två med mig i min 90-säng.
Men det gör ingenting, för jag älskar dem.

I've been waiting so long for this moment to come, it's time to move on

Usch, jag är så trött på allt.
Trött på vintern, trött på att jobba, trött på att alltid göra samma saker, trött på Svergie. Jag bara längtar till jag får svar från jobbet jag sökt på Rhodos - snälla, snälla, säg att jag får jobbet! Det skulle rädda mig lite, rädda mig från de här tråkiga rutinerna, från svek och detta hemska väder.
Blä, jag har gjort en låtlista som matchar min sinnesstämning.
Jag återvänder när jag är på bättre humör.


Jag ska dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här

Vi dansar för att det är det vi kan.

Dansar tills vi dör


Wah, vilken vecka. Den började med något magvirus, kräk och smärta - sen bara jobb, förseningar, sura miner och bitterfittor (ursäkta mitt ordval, men det finns inget annat ord för det). Men, den ska nog sluta bra. Igår såg jag och Josefin premiären på Heleneholm's musikal, Bad girls - de var superduktiga! Linus hade plåthusfest, så dit drog vi fort som sjutton - dansade och åt popcorn och åkte sedan till KB. Jag och Linus dansade till klockan var lite i fyra, i taxin hem kom jag på att jag varit uppe i mer än tjugofyra timmar i sträck... Jag somnade så fort jag la mig ner, med kläder och smink på mig. Det är så en bra kväll ska sluta, det är allt jag har att säga!

Fint, vackert, fantastiskt och ni vet alla andra såna bra ord, ni vet!

Idag tänkte jag visa er en klänning och lite smycken som jag har fått/köpt de senaste månaderna.
Så, nu kör vi!


Den här fick jag hem på posten igår, den är från nelly.com och är så söt. Den är hudfärgad och har flera underkjolar. Den är nog mina nya favvis, min nya bakelse. Väldigt kort förstås, men svarta strumpbyxor så var det problemet löst. Puss.



För er som inte vet, så har jag en favoritdesigner - Thomas Sabo. Hans smycken är så fina att jag får gåshud. Jag fick mitt första Thomas Sabo smycke när jag konfirmerade mig, då tyckte jag det var fult och töntigt - nu älskar jag det! Och jag har självklart fyllt på i samlingen. Hajringen fick jag i studentpresent och alla berlocker har jag fått i present lite här och var under de senaste åren. Himla fint är det!


De här två stora rosringarna beställde jag hem från have2have.se i december. De är helt perfekta när man har lite nedtonad outfit, eller när man är klädd i helt svart för då livar de upp utan att det blir för mycket. Fantastiskt!


Här har vi det jag beställde hem från cocoo.se. Ja, vad ska jag säga? De är underbara och jag tycker så hemskt mycket om dem. Bästa med cocoo.se är att de skickar med en söt liten lapp där de tackar och allt jag har att säga är - Tack själv!


Den här ringen och det här armbandet fick jag av Matilda så sent som i onsdags. Hon hade varit en vecka i Marrakech och kom hem med det här till mig. En liten kamel gömmer sig där i armbandet, hemskt fint!


Sist, men inte minst! Finns det något bättre en rosetter och glasögonhalsband? Nää, tror inte det. Halsbandet är från nelly.com och rosetten från H&M.


Sen kom livet.

Puh, jag njuter av att vara ledig i några dagar. För på torsdag är det dags igen och då jobbar jag nio dagar i streck, jag kommer säkert klaga och tycka att livet är pest. Men lyssna inte då, jag är faktiskt väldigt glad att jag har ett jobb överhuvudtaget.


Dagens frisyrtips!


Tänk va? Så mycket man kan göra med hår!
Idag flätade jag ett diadem, typ. Hemskt fint! Och superenkelt! Du gör bara en inbakad fläta som du börjar vid ena örat och slutar vid andra och med lite hårspray och dubbla klämmor så håller det nog ett bra tag. En sak du ska tänka på dock är att blöta en kam och kamma upp håret där du börjar flätan, för annars blir det puckligt och fult. Det var dagens frisyrtips, tack för mig!

RSS 2.0