Beslutångest och partyparty

Mjau, just nu sitter jag och Sandra och kuckilurar.
Jag har beslutångest över min outfit inför kvällen... Ska jag ha:
1) Mina beiga chinos med ett flätat brunt skärp, ett svart lössittande linne, en svart hood och converse
2) Glansiga, svarta leggings med en vit tunika och mina nya, svarta, högklackade vinterskor
Tufft beslut, I knoooow!

Anyways, kvällens planer är lite luddiga eftersom folk har svårt att bestämma sig... Men jag kommer antagligen sticka hem till Adam och partaja där, eftersom jag verkligen, VERKLIGEN inte pallar någon jävla svedalafest med människor som inte tål mig och jag inte dem. Hm, hoppas på fest i Malmö.
Nu ska Sandra få se mina olika outfit och bestämma åt mig.

Puss och kram


Favoritfyllebild!


Looking good, but feeling sad



Usch, jag känner mig ful, utanför och ensam.
Jag har inte sminkat mig på jag vet inte hur länge, jag sätter jämt upp håret i en knopp på huvudet så mina stora öron står ut och jag klär mig i ett par leggings och en för stor tröja.
Jag har nästan inte blivit medbjuden till något på hela veckan - jag vet om att jag har varit ganska fast här ute, men jag hade ju faktiskt kunnat göra en del saker.
Jag har ruttnat här ute på landet i en vecka och det är inte många som känt för att hålla mig sällskap. Det ända jag haft som sällskap är mina hundar, Quito och Fingo, men de är ju inte särskilt pratglada. Ingen har heller tänkt tanken på att ringa upp mig för att prata lite. 
Igårkväll satt jag och storgrät till världens töntigaste film, som jag för tillfället inte minns namnet på, bara för att den slutade lyckligt.
Gud, jag är så patetisk... Skoja inte!

Imorgon ska jag i alla fall köpa skor och lite annat, det får jämt en på bättre humör.
Jag och mor ska också till morfars grav imorgon, jag har inte varit där på jätte länge och har lite dåligt samvete, för jag saknar morfar varje dag och ändå har jag inte tagit mig tid för att besöka hans grav.
Och förhoppningsvis ska jag hinna övningsköra lite imorgon också, måste komma igång med det ordentligt nu!

Nu har ni hört nog om mitt klagande tror jag, puss och kram.

 


Dag 6


om en timme slipper jag vara ensam
mor och far kommer äntligen hem igen!


Gråtkalas

Jag gråter lika mycket varje gång jag ser den här videon.


Ett misslyckat försök att lugna ner mig själv

För er som inte vet det så bor jag ute på landet och när jag säger att jag bor ute på landet tänker de flesta att det är mer som ett hus som ligger lite utanför ett samhälle. Men nej, jag bor på en gård som ligger mellan skurup och svedala, här går inga bussar ens - jag är alltid helt beroende av mina föräldrar när det gäller att komma härifrån. Lyktstolpar finns här ju, men det är fortfarande helt mörkt klockan åtta på kvällen. Nu är klockan 21.15 och jag har precis varit ute och gett hästarna deras kvällsmat och jag blir lika rädd varje gång jag gör det ensam, ficklampan håller jag i ett stadigt grepp, hundarna tätt intill mig och småspringer hela vägen ut till stallet och samma sak när jag ska tillbaka in igen. Ja, jag skrämmer upp mig själv och det är alltid svårt att somna efteråt. Det är sånt jag slipper nu, sånt jag slipper när mina föräldrar äntligen kommer hem imorgon eftermiddag, ikväll var sista kvällen jag var tvungen att göra det där på väldigt, tro mig, väldigt, vääääldigt länge.
Just nu sitter jag här, har tänt upp nästan hela huset och skakar lite grann och måste hitta på ett sätt att få mig att tänka på annat och att blogga brukar ju hjälpa, men jag är ju dum nog som skriver om just det jag inte ska tänka på, så det kanske inte hjälper så värst mycket... Jag tror jag ska spela lite The Sims eller typ kolla på olika bloggar, det brukar ju faktiskt funka bra.
Aaaah, djupa andetag. Nu vet ni vad jag har stått ut med denna vecka, det är superkul... Lovar.

Dag 5

Torsdag (1 dag tills mor och far kommer hem):
Ja, då var sista dagen här, sista dagen med ansvar och ensamhet. Det känns skönt!
Klockan är 15.10 och jag har mockat en box, men har två kvar - pausade för att Catha kom och skulle mocka till Sunny och hennes box går snabbare än de boxar jag ska mocka - och jag känner inte alls för det. Man blir skitig, får manshänder och jag undrar om jag någonsin kommer sluta lukta häst! Aaah, om jag inte går ut och gör klart det nu så kommer det bli mörkt innan jag tar in hästarna och då blir de vilda... Det är inte kul alls. Jag ska nu ge mig själv en mental knuff i ryggen så jag kommer ut!
Wish me luck.

Saker som bör inskaffas snarast:

Högklackade vinterskor


Vinterjacka


Vit tunika


Svarta paljettleggings


Jag ska till stan med Sandra och Mattias på lördag, hoppas på att köpa någon av de här sakerna i alla fall...

Dag 4

Onsdag (två dagar tills mor och far kommer hem):

Jo, ja, det är så... Jag är trött på det här.
Sandra sov hos mig i natt, men hon stack hem runt tolv. Resten av den här tråkiga höstdagen har jag varit ute och fixat med hästarna, borstat ut Ellas extremt toviga man, fotograferat lite till fotouppgiften som ska vara inne nästa vecka och spelat The Sims 3.  

Nu funderar jag på vad jag ska laga till middag, ska jag bara ta mackor eller laga hamburgare? Jag har som vanligt ingen aptit alls, men man måste ju äta... Hm, tricky, very tricky.

Idag, klockan 20.00, kommer det åttonde avsnittet på säsong två av True Blood ut på canal+first och jag kommer väl sitta klistrad som vanligt, sen är det förstås Grey's Anatomy klockan 21.00 på kanal 5. Mah, jag är nog kär i min tv just nu. Det är regnar hela tiden och här ute på landet finns inte mycket annat att göra.

Puss och kram


Dag 4

Tisdag (tre dagar tills mor och far kommer hem):

Dagen har än så länge varit ungefär som resten av dagarna jag har varit ensam, förutom att Josefin har varit här och vi har jobbat lite med vår projektarbete. Det känns faktiskt riktigt bra att vi kommit igång med att filma nu också, det kommer bli awesome.
Sandra ska komma hem till mig snart och innan det ska jag ut och mocka till hästarna, sååå.... Hurry up now or soon or something.

Och idag kära läsare upptäckte jag, när jag borstade mina tänder, att min hörntand som inte velat visa sig innan äntligen har börjat komma fram! Jag vet vad ni tänker; 'So what? Hur kan man bli glad över en tand?'
Men jag ska förklara för er. För ungefär fyra år sedan kom mina tandläkare i Svedala fram till att jag hade en mjölktand som inte trillat av sig själv, det tog två år, det vill säga två besök till, innan de bestämde sig för att dra ut den. Jag var sexton år och vågade inte annat än att hålla med och mina föräldrar blev ganska irriterade när de fick reda på att de dragit ut den utan deras tillåtelse. Såå, ja... Jag gick runt med en glugg som syndes ganska tydligt, inte så kul första året på gymnasiet. De försökte få den andra tanden att komma ut genom att skära i mitt tandkött så pass många gånger så att jag hann bli resistent mot bedövningsmedlet, förfarande syndes inte min hörntand. Efter eviga klagotelefonsamtal utan reslutat bestämde vi oss för att gå till en annan tandläkare, men innan det hände fick vi hem en lapp om att vi skulle till tandregleraren. En tandställning sattes in den 30 Mars 2oo9 (fast jag redan hade fina och raka tänder) och eftersom tanden efter sex månader fortfarande inte syndes till satte de in ett gummiband som fästes vid den gömda tanden och drog ner den och nu syns den äntligen och då kanske ni förstår varför jag blir glad?!


tandställning är inte så snyggt liksom


Dag 3

Måndag (fyra dagar tills mor och far kommer hem):

Det har varit en ganska lat dag, jag vaknade som vanligt tidigt och gick ut och gav hästarna frukost och det regnade som vanligt, väntade med att släppa ut dem i sisådär en timme. Sen tittade vi på Fucking Åmål (stort hjärta) och lite på tv. Jag gick ut och fixade allt med hästarna och sen kom Mattias och hämtade Rustan och jag gick ut med hundarna i ösregn... Hände en massa bajs som jag inte riktigt vill skriva om eftersom jag börjar gråta om jag tänker på det. Nu ska jag duscha, laga mat och lägga mig och titta på tv.

Jag vill att mor och far ska komma hem igen, det är inte alls kul att vara ensam och ha ansvar för alla djuren.


Mor och far                                                  Matilda och jag

Frankrike 2oo5, den ända semestern vi har gjort tillsammans.

Dag 2

Söndag (fem dagar tills mor och far kommer hem):

Glömde ändra klockan, så jag gick upp klockan sex för att ge hästarna frukost när jag egentligen skulle gå upp vid sju... Sen var jag supertrött.
Mattias, som sovit hos mig, hjälpte mig med att städa upp efter lördagens trevligheter. 
Vi bakade scones och tittade på reprisen av Idol.
Jag fixade med hästarna.
Vi gick ut med hundarna.
Mattias körde mig in till Malmö och jag mötte upp Rustan för att se på bio.
500 days of summer rekomenderas starkt!
Mormor körde oss hem och rustan sov hos mig.

Godnatt.


Middag hos mig




Middagen var trevlig i lördags.
Jag orkar inte ladda upp alla bilder här, men ni mina kära läsare kan alltid kolla facebook eller luftbil@bilddagboken.

Puss och kram


Dag 1, eftermiddag

Att göra idag:
- Ge hästarna frukost √
- Ta ut hästarna √
- Släpp ut hönsen √
- Ge hönsen mat √
- Ge katterna och hundarna mat √
- Städa ovanvångingen √
- Gå ut med hundarna √
- Ge hästarna lunch √
- Städa nedanvåningen
- Ta in hästarna
- Blanda kvällsmat (till hästarna)
- Stäng till hönsen
- Gå långrunda med hundarna
- Duscha (göra mig iordning)
- Laga mat
- Ge hästarna kvällsmat

Jag har ont i ryggen och är ganska trött, måste jobba på eftersom folket kommer hit om si sådär fem timmar och det tar ju en stund att göra det sista... men min perfekta städlåtlista hjälper mig! (finns länk på min facebook)


Dag 1

Ja, då är klockan 07.20 och jag har redan varit ute och gett hästarna deras frukost. Mor och far åkte för lite mer än två timmar sen, iväg till Italien far de för att hälsa på min syster, Matilda. Quito och fingo är mycket oroliga och ledsna, de tycker inte alls om när någon i familjen rester iväg och nu är nästan hela familjen bortrest, alla förutom jag som stannade hemma för att kunna ta hand om hästarna, hundarna, katterna och hönsen... Och självklart mig själv, jag ska klara mig själv här ute på landet i en vecka nu - det är mer ansvar än vad man tror på grund av alla djuren - de ska ha mat, hästarna ska ut varje morgon, hundarna ska ut varje morgon, det ska mockas, borstas och kelas med. Men, jag tror jag klarar mig fin fint fakiskt. Det ska bli skönt att få vara ensam ett tag, fast folk kommer väl komma och bo hos mig antagligen. Ikväll ska jag ha middag med god mat och vin.

Nu tror jag dock att jag ska gå och lägga mig i en timme för att sen gå ut igen och släppa ut hästarna i hagen.


I don't know what your target was, but you strike me at heart



Den vanliga höst/vinter deprissionen är tillbaka.
Jag må vara tjurig, ledsen och asocial, men det hjälper inte att bli arg eller besviken på mig.
Ni behöver inte heller fråga vad det är, för jag kan inte riktigt förklara... Det här är en fas jag går igenom nästan varje år och kanske beror det för att det är mörkt ute en stor del av dygnet, kanske beror det på att det är kallt, grått och tråkigt, kanske beror det på något helt annat - jag vet ärligt talat inte.
Det försvinner med tiden.


Plötsligt fick jag ett hugg i bröstet av saknad



Det blir väl så när man sitter och kollar på gamla bilder, nostalgin går över till saknad.
Jag saknar Tobias
Jag saknar Linda
Jag saknar Englandgänget
Jag saknar Matilda
Jag saknar Henny
Jag saknar Anna

Och något av det värsta är att jag vet om att några av dem kommer jag aldrig få upp kontakten med igen, även om till exempel Anna och jag var bästa vänner från fyra års ålder till femton års ålder, även om jag vet om att jag haft så fruktansvärt roliga tillfällen med alla...
Usch, vad jag är dyster... Jag tror jag ska lyssna lite på 60-tals musik och muntra upp mig för att plugga lite nutidakonst, kul - SUPERKUL! (eller så sätter jag på lite 60-talsmusik och tittar på skor istället! IIHK)
Godnatt.

Det är synd om mig

Okej, jag sa igår att jag inte var bitter... Jag har ändrat mig! Jag är superbitter, jag är trött, jag vill gråta. Det gör så ont, så jävla ont! Jag är hungrig, så jävla hungrig! Jag vill inte alls mer.
Jag sitter i skolan och skriver svenskarbete, men det går inte bra nu eftersom det ända som finns i min hjärna är smärta, smärta, SMÄRTA! Förstår ni liksom?
Låt mig gråta och sova!

Svenska Hollywoodfruar i Svergie 2

Haha, jag älskar det!


20 Oktober

idag är en dag som förut hade en menning, nu är den mest en i mängden.
för två år sedan var jag lyckligast i världen, så även för ett år sedan.
nu är jag också lycklig, men inte alls på samma vis.

One day I'll fly away

Aj, aaaj, aaaaaaj. Nu har den där sköna bedövade känslan försvunnit - alltså inte från bedövning på det sättet, utan på det sättet när tandställningen spänner lite skönt sådär - och tänderna och käken har börjat värka, inte skönt alls. Vax är min bästa vän för tillfället också eftersom det river sönder min läpp.
Nu ska jag ta en alvedon, hoppa in duschen och göra mig iordning för att åka in till Malmö igen eftersom jag, Karolina och Josefin ska se teater-2ornas version av Hamlet denna afton.
Godmorgon, Godmiddag, Godeftermiddag och Godnatt!

 

 


Tandställningsdiet

Japp, då var det dags igen... Idag ska jag sätta in tandställning i nedre käken också, fast jag är inte bitter, inte alls faktiskt! För att egentligen skulle de ha satt in en annan del nu, som för det första skulle gjort asont och för det andra skulle suttit inne i åtta månader och det betyder att jag kommer förhoppningsvid ha min tandställning i alla fall ett halvår mindre. Nu kommer jag dock inte kunna äta på ett tag, men jag klarar mig nog ändå. Skål! 


Siesta -09, roliga tider.


Hultsfredhelg

Ack, nu är jag hemma efter fyra timmars bilfärd med läsk, godis, tacochips och p3.
Att vara i hultsfred var trevligt, men det var nog mest trevligt eftersom man fick spendera tid med Sandra. Det får man ju nästan inte göra alls längre eftersom hon bor där i den hålan. Fast snart kommer hon hem och är hemma i fyra månader, det är helt okej faktiskt. Superokej!

För att sumera helgen i Hultsfred:
Fredag: Fyra timmar mycket (!) kall bilfärd, framme runt sju tiden. Åt pizza óch förfestade till allt ifrån Bubbles till Kate Nash och sen gav det iväg till maskeraden (som ni redan fått bilder ifrån). Det var kul, men drygt och vi stack hem och sov runt halv ett.

Lördag: Jag vaknade tidigt och satte mig i köket för att göra lite läxor, när Sandra vaknade drygade vi ett tag medan pojkarna sov. Sen gick vi iväg till Willys för att handla medan Filip och Mattias stannade hemma för att diska och städa. Kom hem och somnade framför tvn. Vi lagade jätte god mat, fläskfilé med krokanter och bearnaisesås och åt det medan vi tittade på Tjenare Kungen. Vi tittade på ännu en film, 40 days and 40 nights och lekte snurra flaskan. Sen sa vi godnatt och somnade.

Söndag: Vi vaknade runt 11.00, gick ner och handlade, bakade scones och packade ihop våra saker. Såg på reprisen av Idol och sedan var det dags att åka hem igen.
Jag saknar Sandra redan, men hon kommer ner till Skåne på torsdag igen så det är lugnt.

Puss och kram

Maskerad i hultsfred

förfest:

Jag som Coco Chanel hjälper Mattias med hans Luke Skywalker-outfit

Filip som endast på förfesten var denna sexiiicat med kungastav!

Sandra som schoolgirl.

Fest:

kungen krönte sin drottning

Luke Skywalker

Coco Chanel

Schoolgirl/drottning och kung

Två schoolgirls och kung!

Under kvällen bytes outfits, i alla fall för Mattias och Filip.

Filip bytte stil, men snyggt ändå.

 

Jag hade roligt även om det var lite drygt, men jag blev besviken på att ingen fattade vem jag var och när jag berättade för dem att jag var Coco Chanel så visste ingen vem det var. En stor besvikelse på oallmänbildningen i hultsfred alltså!!

 

Puss och kram.


Inte utan min syster

Om ungefär en timme ska jag hålla tal, jag är nervös.
Här är det för er som vill läsa i alla fall:

 
Kära lyssnare!

 Jag tror ni alla känner igen er när jag säger att det finns en person här i livet som följer en genom medgångar och motgångar, på distans och på nära håll. En person som både kan få en att skratta och gråta eller i mitt fall oftast göra både och samtidigt. I mitt liv är den här personen min syster, Matilda.

 Den 22 januari 1992 satt en rödhårig liten flicka på två och ett halvt år på sjukhussängen, bredvid sin mor, med sin nyfödda syster i famnen och sången som vackert kom från hennes lilla mun var ”bä, bä, vita lamm”. Det var den dagen då jag och min storasyster träffades för första gången. Nu har det gått 17 år, 9 månader och 8 dagar sedan dess och denna berättelse har vi, både min syster och jag, hört upprepas ett antal gånger.  

Under vår barndom fanns det naturligtvis både slag, hårda ord och gråt som i så många andras syskonskaror. Trots det så fanns hon där, som storasyster och vän när det behövdes. Hon hjälpte mig när någon var taskig mot mig, skyddade mig när de tuffa grabbarna i skolan tog till med hårdhandskarna. Hon var min skyddsängel, skolans tuffingar backade och jag fick en bättre tillvaro i skolan.

Under sjukdom och problem finns den där personen där, stöttar, uppmuntrar och helt enkelt bara finns tillhands. Min syster hjälpte mig när jag hade problem på grund av min dyslexi, när mitt hjärta blev krossat och när vänner svek.

Men så en dag så finns den här personen inte DÄR.
Matilda åkte till Kanada för att studera och var borta ett år, saknaden var stor trots internet kontakt och telefonsamtal. Det känns plötsligt väldigt tomt i ens liv och först då inser man hur mycket man älskar den där systern som man slagits med så många gånger, som man skrikit att man hatat och som man önskat skulle försvinna. Den där tomheten finns här även nu när hon för tillfället befinner sig i Italien, nu när man går det sista och spännande året i gymnasiet.

Trots att Matilda är den där tjejen som hade det lätt i skolan, bra betyg och är och alltid har varit enormt språkbegåvad, känner just jag ingen prestationsångest som de nämner i texten ”storasyster eller pseudotvilling”, men däremot tror jag det stämmer med en del andra saker, så som att jag som lillasyster har mycket enklare med att skaffa vänner. Ända sen vi var små har min syster varit den personen som hellre ligger och läser en bra bok än att umgås med ett gäng av tjejer och jag har alltid varit precis tvärtom.

Jag tror att alla ni här vet hur det känns att ha en sådan person i ens liv, en person som man vet att man kan lita på till 100 %. Det kan vara ett syskon, en förälder eller en vän, men man vet alltid att personen kommer att finnas där i vått och torrt, så som min syster finns där för mig och jag finns där för henne.


Svenska Hollywoodfruar

Ännu en tips från min kära vän Karolina.

Haha, kan man annat än skratta? Det är så likt alltså, Anna Blomberg ftw.
Precis som Anna Anka säger; "Sååååå jääävla kul!"


Nu är det också dokumenterat, mina hårfärger 2oo6 - 2oo9.

Juni -06, en guldblond hårfärg                     Augusti -06, rödrosa hårfärg
  
November -06, brunt med blå lugg                Febuari -07, rosa hårfärg
 
April -07, knallröd hårfärg                           Juli -07, Blond/rosa hårfärg
 
Augusti -07, vitblond                                      Januari -08, blond/blå hårfärg
 
Augusti -08, blond hårfärg                          Febuari -09, brunt med röd nyans
 
Mars -09, brunt med guldnyans                      September -09, ljusbrunt
 

Det är ju så att jag har haft samma färg flera gånger också, så som rosa och blont, men inte riktigt lönt att lägga upp samma bilder av samma färg. Men som sagt, det är som en dokumentär... Stackars mitt hår som det fick lida, men nu har jag inte färgat det mars och jag tror jag kommer låta det vara ett tag till. 
PUSS
 

This is my face and this is my mind

Min shoppingtur med Mattias och Filip blev ganska lyckad, jag hittade allt jag ville ha förutom ett par vita tyghanskar och Mattias shoppade, som vanligt när han går i stan med mig, loss med ett två par riktigt snygga chinos och en rutig skjorta. Nu får det snart vara nock, du blir ju bara snyggare och snyggare. Jag har en känsla av att det finns två snygga pojkar som kommer bli uppmärksammade i Hultsfred nästa vecka.

Nyinköpt:
Filthatt från H&M, 59.50 kronor
Pärlhalsband från Glitter, 44 kronor
Ett fint mönstrat band från Panduro Hobby, 24 kronor


Lite Coco Chanel i alla fall?
(fast jag kommer ju ha andra kläder)


Coco Chanel


Aaah, okej. Jag erkänner, jag har lite panik... Om en vecka ska jag på maskerad i Hultsfred och jag hade tänkt att klä ut mig till just Coco Chanel, men nu vet jag inte riktigt om jag kommer lyckas. Ack, jag ska i alla fall till stan idag med Mattias och se om jag hittar något bra.

10 thing I hate about you

Denna film från år 2000 är ganska söt ändå, med skådespelare som Heath Leadger och Julia Stiles.
Den är faktiskt grundad på en av William Shakespears pjäser tro det eller ej.




Borta bra, men hemma bäst

studiedag idag, tid över till att fotografera lite







Studiedag

Jag ska erkänna att det är riktigt skönt att vara ledig idag, att bara ligga och slappa medan man äter allt annat än något nyttigt. I love it! Enda problemet är att jag ska jobba ikväll, men jag oooorkar inte - jag funderar på att be någon jobba för mig, det skulle vara nice. Men men, jag förlorar pengar på det.
Ett oerhört jobbigt liv har jag.
PUSS

sista klassfotot för denna teaterklass


Oh dear god, I hope I'm not stuck with this one.

Mitt dåliga humör hänger tyvärr kvar även idag, denna kalla måndag i oktober.
Jag vaknade imorse och kände inte alls för att gå till skolan, men tvingade mig ändå upp. En varm dusch satt fint och sen skulle jag sminka mig, men då flög orken ur mig igen och även denna dag gick jag utan smink till skolan.
Okej, det har kanske inte varit en sådan där jobbig skoldag, men jag har ändå gått runt som en zombie och längtat till att klockan skulle slå 14.55 så jag kunde åka hem och baka scones och dricka kopp efter kopp med te. Nu sitter jag här, scones är i ugnen och Kate Nash spelas ur högtalarna. Jag tror jag ska titta på that 70'th show medan jag äter mitt mellanmål och sen ska jag sätta mig och göra min engelskläxa.

Godnatt (I wish)


jag älskar er mina små bebisar
när man gosar med er blir man alltid på bättre humör


Bästa receptet på bättre humör, skor.

Jag vaknade med hyfsat gott humör och går förmodligen och lägger mig med inte alls bra humör.
Ett tappert försök för att få mig att tänka på annat har som vanligt varit att kolla runt lite på skor, därför kommer jag visa vissa av dem nu (alla finns på nelly.com):

Finella Bootie Pumps SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM
199 kronor


Kingston SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399 kronor


Veronica SEK 1499, Rules By Mary - NELLY.COM
1499 kronor


Paris SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
499 kronor

och livet är livet...

Jag pallar inte be om förlåtelse något mer.


Lady Gaga - Paparazzi

Jag måste säga att den här musikvideon av Lady Gaga är bland det bästa jag sett.
Klockrent att Alexander Skarsgård är med och att de pratar svenska och Lady Gaga's uttal är det bästa när hon säger; "Pusspuss".
Nu ska jag inte skriva mer än: Njut!


Ooooh my god!



Igår fick jag de här skönheterna levererade till jobb.


De är som gjorda för mig, de passar perfekt, är chockerande lätta att gå runt i och gör ens ben bara så fruktansvärt snygga. De är så perfekta att jag till och med har på mig dem nu, jag är iklädd en stor T-shirt, trosor och dessa vackra skor - ni kan tänka er va? En mycket vacker syn! Jag blir i för sig ungeför fem cm längre än far min och han är 187 cm lång, men vad gör det? Folk får bli rädda för jätten som kommer gående, för jag älskar mina nya, fina, rosa, tretton cm höga skor.
Puss och kram


RSS 2.0