Skynda fynda!


En heldag på stan

+ Brun/vit-randig tröja från Gina Tricot, 149 kronor
+Latextajts från Zara, 129 kronor
+ Vita hörlurar från Tiger, 30 kronor
+ Gult nagellack från Tiger, 20 kronor
+ Limegröna kinaskor från Tiger, 40 kronor
+ Grått linne från H&M, 68 kronor

Sandra var personen jag spenderade min natt hos, dock fick jag mig bara fyra timmars sömn för att hennes väääldigt äckliga papegoja började skrika klockan fem på morgonen och sen kunde jag inte sova för att jag var rädd att den skulle komma och peta mig i håret eller något, den gjorde allt för att irritera mig och jag vågade aldrig somna om. När klockan var sju bestämde vi oss för att göra oss iordning för att åka in till stan innan Sandra skulle jobba, vi tog halv tio bussen in till Malmö och tog varsin powernap. Väl inne i stan började vi vår shoppingtur på Hansa för att sedan fortsätta ner mot Zara och efter det gågatan upp mot trianglen. Tiden gick väldigt snabbt och sen var det dags för mig att möta upp Henny och dags för Sandra att sticka och jobba. Jag och Henny tog en fika och sedan våran vanliga kolla-på-skor-runda eftersom vi båda är helt besatta av skor, sedan köpte vi som vanligt varsin slushice och satte oss vid kanalen. Klockan blev halv fem och det var tid att ta bussen till min mors jobb och sedan åka med henne hem.
Kort förklaring över min dag, puss&kram.


failures always sounded better, let's fuck it up...

Bright Eyes är perfekt musik för min sinnesstämmning för tillfället.

Det som dock inte vore perfekt just på grund av min sinnesstämmning är att berätta detaljerat om min helg, så jag drar det kort och snabbt.
~ 400 kronor till mig efter min fredagkväll som barnvakt.
~ Stapelfestival igår på både gott och ont.
~ Tre till fyra timmars sömn inatt.
~ Glass, gifflar och coca cola vid ankedammen med Sandra idag.
~ Pushing Daisies maraton med Matilda.

Pushing Daisies är nog en av de bästa serierna som finns.
Så gullig, så fin, så underbar!




Barnvakt på en fredagkväll

Ja ni, nu sitter jag här ensam framför datorn i mina grannars hus. Jag fick ju som jobb denna afton att sitta barnvakt till mina små galna grannbarn, Erik (10 år), Emma (8 år) och Emil (5 år). Nu ligger de i säng för att sova och jag har inget annat för mig än att sitta här och skriva, dock tänkte jag titta igenom deras enorma filmsamling senare för att se om det finns någon intressant film att se på, dessutom lovade jag barnen att jag skulle bygga klart deras The Sims hem och vad skulle jag vara om jag svek dem? Inget vidare pålitlig kanske. Jaa, jag får se hur jag gör och får se när deras föräldrar kommer hem - för det har jag ju ingen aning om faktiskt.  Jag får erkänna att det känns lite lamt att sitta här på en fredagkväll medan andra är ute och hittar på roliga grejer, men samtidigt... Jag behöver pengarna, även om jag inte tror att det blir så himla mycket jag får, men bättre än inget. jag fick ju i för sig min lön från friskis och svettis idag... Blev faktiskt besviken när jag bara fick 3000 kronor, kändes lite snålt och jag hade räknat ut att jag skulle få mer, men vem vet... Jag kan ju ha räknat fel, det vore kanske inte första gången. Men men, imorgon ska jag i alla fall till stapelfestivalen med Mattias och Sandra, hoppas på det bästa såklart.

Nej, jag får väl se till att jag inte sviker dem med mitt uppdrag.
Önska mig lycka till!
Goodbajs!

Välkommna herr och fru sommar!


Häääärligt! Sommaren är äntligen här och förhoppningsvis för att stanna ett par månader.
Visst är det skönt att kunna gå runt i shorts och linne klockan sju på kvällen?
Nu sitter jag här endast iklädd trosor och fars aningen förstora skjorta med håret uppsatt i en slarvlig knut på huvudet och tänder som värker enormt, min tandställningsdiet verkar vara igång ännu en gång. Fast, jag tänkte faktiskt inte sitta här och klaga idag utan berätta om min gårdag.

Jag vaknade runt halv tolv eftersom min syster sjöng en morgonsång för mig, jag blev som vanligt shitsur och försökte somna om utan något resultat, jag drog mig upp ur soffan där jag spenderat natten och gick ner för att bloggsnoka lite. Efter en stund ringde jag min mor och frågade vem som skulle ta mig till tandläkaren som jag hade en tid hos 14.20, men såklart skulle hästarna komma före. Ni förstår, våra hästar är min mors liv. Efter ett vredesutbrott fixade min syster det genom att erbjuda sig att köra mig in till svedala så jag kunde ta bussen in till malmö. Jag var hos tandläkaren i god tid och fick sitta och vänta en stund på att komma in, men inte allt för länge eftersom de kallade in mig tidgare än väntat. De fixade lite med min tandställning och jag fick en ny tid den 24 Augusti, sen var jag klar för att gå och eftersom jag inte hade annat att göra till Mattias (dvs Gurkan) slutat jobba gick jag lite och kollade på sommarean där jag hittade en lila klänning för 90 kronor,  den köpte jag ju såklart för den där sista hundralappen som låg i min plånbok.
Tillslut ringde Mattias och sa att han slutat jobba för dag och jag tog första bästa bussen hem till honom, när jag kom dit bestämde vi ganska snabbt att vi skulle åka för att äta lite pizza vilket vi också gjorde. Efter att ha suttit i gräset och smällt våra pizzor bestämde vi - eller snarare jag - att vi skulle åka tillbaka till honom och gå ut en runda med hans hund, Troja. Vi var ute i runt en och en halvtimme sen var det dags för mig att åka hem eftersom den gamlingen skulle jobba idag, efter mycket om och men körde han mig och hem och jag la mig och tittade på X-men som pågick på tv4+, dock hann jag inte kolla så länge förrän mina ögonlock blev tunga och jag somnade in.

indieghetto

 
ah, indieghetto är riktigt sött faktiskt.





Impulsresa? Jatack!

Det är helt sjukt, men jag är riktigt, riktigt sugen på att göra en impuls resa.
Jag menar, tänk er att bara packa en väska och dra någonstans för att ha picknick eller för att festa eller vad som helst egentligen... AH, frestande? Jag vet, riiiiktigt jävla frestande.
Dock är det störigt att alla har jobb som de kan underhålla sig med, alla förutom jag - som vill impulsresa i svergie. Jag funderar starkt på att sticka till Karlskrona och festa med det trevliga folket som bodde i vårt camp på siesta.
   Vill ni följa med? Jatack! Ska ni genast skrika.

Vi känner väl för ännu en minnesvärd sommar? En sommar som sommaren 2006!
visst känner vi för ännu en minnesvärd sommar?
en sommar som sommaren tvåtusensex.

Du är för dålig för att kasta sten!

Gud ja, jag vet! Jag har varit väldigt slarvig med att uppdatera min blogg på senare tid. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt varför, jag har liksom haft tid och så... Men ja, jag har bara inte känt för det.
Det har hänt massor ju, det får visas med många bilder och korta förklaringar.

¤ Siesta var fett ös medvetslös!
     Vi träffade mycket trevligt folk, drack massor med öl, rökte massor med cigg och såg underbara konserter.
         Det var även lite tjafs, men vad annars när man bor tillsammans tre tjejer?

¤ Jag klarade matte B! 
         Det kändes så jävla bra när man kom tillaka från siesta och får höra att matten var avklarad, awesome!

¤ Systra min tog studenten!
         Jag är väldigt glad för hennes skull och längtar massvis till min stundent om ett år.

¤ Skolavslutning och en tur till Skanör.
         Mitt livs sista sommarlov är äntligen här och vi firade det med att åka till Filips stuga i Skanör där
         Mattias, Simon och Filip väntade på oss. Vi tog årets första dopp, spelade kubb och kortspel,
         drack öl samt groggar och regndansade. Mycket roligt faktiskt!

Det har förstås hänt så mycket mer saker, men det är väl så att kalla det - småsaker. Det känns som denna sommaren kommer bli sommar -06 all over again, peeerfekt!

Siesta
siesta! siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!siesta!

Matildas student


Skanör


Hejrå!

RSS 2.0