En solig onsdag!

jag älskar det här vädret!
tjugotvå grader är helt okej, tycker jag!


Ja, nu ska det bli en liten skrytminut här på min blogg, be ready!
Imorse klev jag inte bara upp klockan sju - fast jag börjar klockan tio - utan jag cyklade in till svedala också (för er som inte vet det så är det ungefär 1,8 mil) på typ 35 minuter (det ni!) och som om det skulle vara nog?! Nej nej, jag tror inte det hörrni. Jag cyklade hem efter skolan också, på ungefär 40 minuter eftersom jag hade motvind större delen av vägen, men alltså har jag cyklat ungefär 3,6 mil denna dag på ungefär 75 minuter, det vill säga 1 timme och 15 minuter!
Erkänn att jag är bra? Jaja, det gör ni! Sjuuuuukt bra.
Slut på skrytminut!

Förutom att jag har varit duktig idag så har jag gått i skolan och haft bild samt röst och rörelse och när jag kom hem la jag mig ute i trädgården med min syster och mina på bebisar (hundar) och schtekte med en bra bok och en flaska vatten, kan det bli bättre? Jag mår bra när jag gör sånt här känner jag, när jag inte tänker på skolan och bara kan slappna av. Skönt! Sandra är dessutom påväg ner till Skåne igen, toppen! 
Imorgon är det valborg, grillning bakom casinot klockan fem och sen runt sju drar vi till pildammarna och om det är tråkigt där åker vi till lund - hoppas på att det för en gångs skull blir ett lyckat valborg!

Hejsvej! 

Jag ger er några av mina sommarminnen en fin dag som denna:
det skulle vara helt okej att bli såhär brun igen - sommaren 05 när vi var på semester i frankrike. sommaren 06 får gärna komma tillbaka igen.   Jag och Sandra Jag var på språkresa i england 07. Mallorca 08 med mor och mormor. Jag skulle gärna bli blond och brun igen, tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0