En solig onsdag!

jag älskar det här vädret!
tjugotvå grader är helt okej, tycker jag!


Ja, nu ska det bli en liten skrytminut här på min blogg, be ready!
Imorse klev jag inte bara upp klockan sju - fast jag börjar klockan tio - utan jag cyklade in till svedala också (för er som inte vet det så är det ungefär 1,8 mil) på typ 35 minuter (det ni!) och som om det skulle vara nog?! Nej nej, jag tror inte det hörrni. Jag cyklade hem efter skolan också, på ungefär 40 minuter eftersom jag hade motvind större delen av vägen, men alltså har jag cyklat ungefär 3,6 mil denna dag på ungefär 75 minuter, det vill säga 1 timme och 15 minuter!
Erkänn att jag är bra? Jaja, det gör ni! Sjuuuuukt bra.
Slut på skrytminut!

Förutom att jag har varit duktig idag så har jag gått i skolan och haft bild samt röst och rörelse och när jag kom hem la jag mig ute i trädgården med min syster och mina på bebisar (hundar) och schtekte med en bra bok och en flaska vatten, kan det bli bättre? Jag mår bra när jag gör sånt här känner jag, när jag inte tänker på skolan och bara kan slappna av. Skönt! Sandra är dessutom påväg ner till Skåne igen, toppen! 
Imorgon är det valborg, grillning bakom casinot klockan fem och sen runt sju drar vi till pildammarna och om det är tråkigt där åker vi till lund - hoppas på att det för en gångs skull blir ett lyckat valborg!

Hejsvej! 

Jag ger er några av mina sommarminnen en fin dag som denna:
det skulle vara helt okej att bli såhär brun igen - sommaren 05 när vi var på semester i frankrike. sommaren 06 får gärna komma tillbaka igen.   Jag och Sandra Jag var på språkresa i england 07. Mallorca 08 med mor och mormor. Jag skulle gärna bli blond och brun igen, tack!


Söndag

Jag kom precis hem från jobb - där det denna förmiddag kom fyra barn som alla ville titta på film, vilket som var skönt för mig. Jag menar, hur jobbigt är det att titta på disneyfavoriter? - och nu har jag satt mig här för att äntligen göra klart mitt samhällsarbete som skulle varit inlämnat för två veckor sen, bra maya! Sen tänkte jag även förbereda mig en aning mer för det nationella provet i engelska B, writing som vi ska ha på tisdagmorgon - jag ska erkänna att jag är väldigt nervös, eftersom jag som dyslektiker har svårt med engelskan. 
    - Hm, jag ska ha med mig någon gott som jag kan äta när jag skriver provet i alla fall, jag får väl be far köpa hem något... 
På tal om mat, jag är hungrig och utan mat i magen så kan man inte koncentrera sig. Jag ska nog ta en av bullarna som min syster flitigt bakade imorse och sen sätta mig med samhällsarbetet. (jag brukar inte vara såhär dålig med att ta tag i saker, men när det gäller saker som samhällskunskap eller typ städa mitt rum så ligger min självdisciplin på noll)

Anyways, önska mig lycka till!



Fredag

veckans låt: Teenager's romance - Ricky Nelson
veckan menning: Är du dum i huvudet eller?
veckans häng: På gräsmattan utanför skolans kansli.
veckans snacks: Cheese and onion chips.
veckans sämsta: Läxor.
veckans bästa: Att gå hem från sista lektionen inför helgen.
veckans tips: http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=2782

ikväll är det grillning på stapel, trevligt!



babababababap!


Onsdag

klockan är 15.32 och jag har ätit mig proppmätt på våfflor, väldigt gott!
Jag vet att jag inte har skrivit sen i lördags, men jag har varit på jätte dåligt humör och därav inte haft lust att skriva här. Men jag kan ju förklara kort vad jag har gjort nu sen jag skrev sist.
Lördagkväll blev ett fiasko och jag vill inte tänka på den.
söndag jobbade jag och vi hade även årets första grillning här hemma.
måndag var jag shittjurig hela dagen och min förkylning blir bara värre och värre, men på kvällen övningskörde jag för första gången med far och det gick faktiskt bra, både växla och backa (någorlunda i alla fall) och det fick mig på bättre hurmör.
tisdag var jag lite tjurig igen, men försökte vara lite munter så inte folk skulle bli trötta på mig... fick reda på lite bra saker som fick mig att bli något gladare och sen kom jag hem och pluggade större delen av eftermiddagen/tidigkväll, sen var det ugly betty + desperate housewives på tv - toppen.
idag har jag varit på mycket bättre humör däremot, hade bild på morgonen och sen teater-röst och rörelse, sen var det slut för dagen och far körde mig hem. Nu har jag pluggat och gjort våfflor och ska snart fortsätta plugga....

jao, nu vet ni!
hejs!

 
 

Lördag

klockan är 16.55 och jag har precis kommit hem från stan efter att ha träffat Sandra och Mimmi. Vi gjorde inte så jätte mycket eftersom ingen av oss har särskilt mycket pengar just nu, jobbigt! Men när Mimmi drog iväg på en dejt köpte jag och Sandra glass och satte oss vid kanalen, aningen blåsigt dock och eftersom jag är dum i huvudet så hade jag bara en tröja och en tunn kofta över, bra där Maya verkligen - min förkylning jublar!
Jag ska snart in i duschen och göra mig ordning inför kvällens festligheter, då vi ska till Axel och kanske till en lokalfest lite senare, trevlans.

Igår åkte ju jag och Gurkan till lund för att chillkröka med Rustan och hans vänner, men det var aningen drygt... Jag mådde inte jätte bra och drack inte mer än ungefär ett glas vin - 50 kronor för ett glas vin nu när jag har lite pengar... kul! Ack, jag och Gurkan tog tåget hem runt elva och sen kom min syster och hämtade mig på centralen.

hejsvej!

Godmorgon!

Snörvel, förkylningen har kommit på besök i min familj - både jag och syster samt mor och far har blivit förkylda nu lagom till att våren är kommen, vi har lika mycket tur som vi brukar. Tjoho!
 Jag ska snart iväg för att gå sista skoldagen den här veckan och det kan jag ju säga är jävligt skönt och ikväll bär det av till Lund för Gurkan och mig för att vi ska partaja med Rustan och hans vänner, trevlanstrevlans.

Men hörrni, idag är det ingen vanlig dag!
FÖR DET ÄR TOBIAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Jag hoppas att du kommer ha en jätte bra födelsedag och att vi ses snart igen, jag saknar dig!
grattis, Grattis, GRATTIS!

Tobias och Maya september -07!



nej, nu ska jag snyta mig och sedan gå till bussen som tar mig till skolan.
herrå!

blä

ajdå, jag har varken pluggat till idrottsprovet som jag ska ha om si sådär 45 minuter eller skrivit samhällsarbetet som ska jag inne idag - lite ångest yesyes. Jag får skylla mig själv för att jag är lat och dum dock, jag får se till att skriva arbetet i helgen istället - bättre än inget!

Om min far bara kunde snabba sig lite så jag kommer i tid idag, jag måste ju göra provet annars har jag säkrat mitt IG i idrott och det är inte precis något jag önskar. Jag hatar idrott, Jag Hatar Idrott, JAG HATAR IDROTT! döda mig?

En bar sak är i alla fall att jag ska sova i malmö till och med söndag, för att min kära syster passar mina kusiners hundar och bor alltså i deras hus under tiden de är i sydafrika. Nicebajs!

orken räcker inte till

Jag borde plugga till idrottsprovet, jag borde skriva klart samhällsarbetet, men jag orkar verkligen inte.
Istället sitter jag här och gör sets på http://polyvore.com och väntar på att Sandra ska komma hit och umgås med mig. Buuhu, ni får väldigt gärna döda mig, eller åtminstonde lägga mig i koma i någon vecka.

Jag och min syster fick en inbjudan från vårt gamla dagis 20-årsjubileum idag, vet inte riktigt om vi kommer sticka dit... men alltid något man kan fundera på i alla fall.

Och bara så ni vet så är mina nya skor fina.
hejs!

 





















ett set jag gjort idag!
lovely
lovely by Luftbil featuring Monsoon sandals

Skejt på stapel

Wellwell, i måndags var ju jag med Sandra på stapel för att take some pics när hon skejtade. Det blev lite si sådär, jag är ingen vidare fotograf... men jag lär mig, jag lär mig!
Anyways, här kommer några av dem;

sandra är på G snyggsandrayesyes, jaggillarattskrivaihopmenningarförattjagärdumihuvudet!

   

Back in school

Ååååh, jag orkar fan inte det här!
Jag är tillbaka i skolan efter ett mycket skönt, men aningen för kort lov. Samhällkunskap är inte särskilt roligt precis - vi sitter och har eget arbete, men dock sitter jag och bloggar, bilddagbokar, snokar på facebook och lyssnar på Peter, Bjorn and John istället och jag måste säga att det är mycket roligare än att koncentera sig på vad jag egenligen borde göra.
Mmm, snart är det lunch också... Hoppas att det är något gott! Okej, jag svamlar aningen, ack ack ack.
 

hey, shut the fuck up boy,
you are starting to piss me off
take your hands off that girl
you have already had enough
 Peter, Bjorn and John - Lay it down 

Hejsvej!
(jag lägger in ett inlägg senare om gårdagen när jag var på stapel med Sandra)


Påskhelg

Jaaa-a, jag vet! Jag har varit segdeg med att blogga under denna påskhelg, därför tänkte jag sammanfatta det kort med lite ord och bilder, enjoy!

Skärtorsdag: Sandra kom hem till Skåne denna afton och det gjorde mig förstås väldigt lycklig. Jag tog faktiskt min cykel, iPod och vattenflaska och begav mig till Svedala för att träffa denna vackra människa. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan moppe vidare till en fest i Oxie, festnissen som höll i partajet heter Pontus, vi drack ingenting eftersom vi helst ville köra hem också. Men ack, partypinglor som vi är, hade vi riktigt roligt ändå tills det dog ut - vilket var ganska tidigt faktiskt - och då tog vi mopeden och åkte hem igen.

Sandra och jag dansdansdans schtek som vi är, jag, hanna, emilia och tripp. puss

Långfredag: Efter en natt hos Sandra tog jag min cykel, iPod och vattenflaska och for hemåt igen - vilket var väldigt jobbigt eftersom jag hade motvind hela vägen hem, men snygga kroppen till festivalsommar är på G! När jag kom hem svettig och trött, var min kära morbror på besök över lunch och jag satte mig ner och drack lite kall mjölk tillsammans med min familj. Sen tog jag en efterlängtad dusch och la mig sedan framför tv'n där Jane Eyre pågick, somnade i en halvtimme och upptäckte sedan att jag kanske skulle göra mig iordning för kvällens besök hos farmor och farfar, eftersom farfar fyllde år denna dag. God mat serverades som vanligt, vi fick påskägg och tradtionen fortsatte som vanligt(som ni kommer se på bilderna som kommer här under) .
Jag var också väldigt poppis denna afton ska erkännas - först ringer Josefin och frågar vad som händer, jag svarar att jag är hemma hos min farfar och inte ska göra något annat. Påväg hem ringer Rustan och frågar vad som händer, jag svarar även honom med att jag inte ska göra mer än att åka hem och titta på star wars (episod III gick ju faktiskt på tv400). Jahapp och det tog inte slut med det inte, hemma och tittandes på star wars ringer Gurkan, full och glad och frågar även han vad jag ska göra denna afton och även han får samma svar. Sist, men inte minst ringer Bonnie och frågar samma sak och får även samma svar som de tre andra som ringt mig. Ja, det är svårt att vara poppis ibland!

systra och jag, påsktraditionen är på G! jag och kusinvitamin gör också den traditionella påskgrejen! Även Quito får vara med på denna traditon. Quito

Påskafton: Denna dag vill jag önska Rustan grattis, för att han fyllde faktiskt sjutton år. Var glad nu att du fick nämnas TVÅ gånger i ett inlägg på min oerhört intressanta blogg Rustan!
Jag vaknade halv tio denna morgon för att jag skulle hinna städa mitt rum innan mina släktingar från Stockholm samt mormor och Ulla från Malmö skulle komma på eftermiddagen. Det tog ju dock bara en timme att städa rummet, för att jag bara skulle plocka undan de kläder som låg slängda på mitt golv och i min soffa och damsuga. Sen blev det långtråkigt och jag gjorde mig iordning alldeles för tidigt, jag hjälpte till med lite småsaker i huset, tittade på tv, satt och solade på trappan med hundarna, satt vid datorn... allt gick långsamt och dessutom var de typ en halvtimme försenade, störigt för mig som hatar att vänta. Äntligen så kom de och vi letade påskägg och annat i trädgården för att sedan gå in och äta väldigt god mat, mot kvällen blev mina små kusiner, Wilmer och Ludwig trötta och de åkte hem och jag gick upp för att titta på star wars episod V, mycket bra!

mormor och ulla Wilmer, Ulla och far. Jag, Wilmer och Ludwig. Ludwig
Matilda och Ludwig mor och morbror Jag, Ludwig och Wilmer Wilmer och Ludwig

Påskdagen: Jag vaknade ovanligt tidigt den här morgonen, jag gick upp och tittade på svampbob fyrkant och gjorde mig sedan iordning för att sticka in till stan och träffa Gurkan. Vi gick på stan och jag bytade en tröja som jag fått av mor till en mindre storlek, vi tog också en fika och sen skulle han vidare till Trelleborg och jag åkte hem till mormor för att vänta och se om det skulle hända något på kvällen. Jag ringde runt lite och det verkade vara ganska dött, men Josefin var i alla fall pepp på att röka lite braceface. Sagt och gjort, så satte vi oss bakom casinot och pratade och rökte lite vattenpipa... Men det blev lite kallt och jag bestämde mig för att ta 21.15 tåget hem, far hämtade upp mig i svedala och jag somnade i soffan i en halvtimme eller något innan jag bestämde mig för att sätta mig här och berätta för er, mina bloggläsare, om min trevliga påskhelg!

 schtek i solen  
Korven, lilla Elliot.  Josefin med braceface Josefin, god och glad!

Godnatt!

veckans bästa

Vet ni vad som händer imorgon?
Nej, det vet ni inte och därför tänker jag berätta det för er,
SANDRA KOMMER TILL SKÅNE! Det bästa som hänt den här veckan.

Vår film som jag gjort kommer därför upp på min blogg denna dag!


Söndagsafton

Tröttheten slår på on-knappen.
Jobb, en jobbig unge som var där i typ två timmar.
Träning, alltid roligt att träffa henny, men nu är jag slut fan... borde träna mer alltså, om det inte regnar imorgon så ska jag cykla in till svedala,  snygg kropp till festivalsommaren here I come! (om jag orkar) Imorgon ska jag hem till Josefajn i alla fall och baka kanelbullar och suga lite braceface i solen förhoppningsvis. Schtek som fan.
Jaja, jag ska nog sova snart... Godnatt!

Jag och JosefajnJag och Henny

Söndagsmorgon

Aaah, gäsp - klockan är 07.24 och jag är uppe för att jag ska, om femtio minuter, åka iväg till jobb. Det erkänns att jag inte riktigt är pepp på det här, men vad ska man göra? Dessutom var jag dum och lämnade min iPod i skolan, så nu får jag hitta något annat att underhålla mig med på tåget samt bussen. 
Jag och Henny ska i alla fall träna efter jobb och det är ju bra, även om jag känner att jag inte har ork till det heller. Ack man måste ju röra på sig en aning, annars kommer jag ju dö i förtid eller något - det känns inte bra liksom. 
Daaaamn, nu ska jag äta frukost (jag kan ju faktiskt tugga igen, 1 - 0 till mig) och sen ska jag packa ihop mina saker och åka til tåget! Önska mig lycka till! 
Quito min shito!   han är lika vaken som jag är.


 

jag älskar det här!

tjugotvå grader i solen, I'm feeling fine.
en bild är mer än tusen ord brukar det ju sägas, så här kommer bilder från min förmiddag!

Matilda Quito är envis som en gammal get.

mysa i solen med mina bebisar jag och Quito solar. titta, höns! Freja, strike a pose! Systeryster, Matilda ger hönsen bröd. komsi komsi hönsen!


Nya favoriten

Ack, denna låt går ju inte bara inte att tröttna på.
Peter, Bjorn and John är dock så bra.


vår, Vår, VÅR!

FINALLY, våren är här och humöret nästan ända i topp, om det inte vore för dumdum så skulle det vara upphissat upp i himlen. Sista dagen innan påsklovet idag, slö och bra. Idrott, matteprov, svenska, opera (som var lååångtråkig), samhäll i en halvtimme, sen vart det sluuuuut! Aaah, härligt att vara ledig i drygt en och en halv vecka med sol och värme (förhoppningsvis). Imorgon ska vi till helsingborg och partaja, pepp som fan! schtek i värmen
MRAOW, goodbye my dear!

 


min dag

Förberedande nationella i svenska B idag, det gick ganska bra antar jag. Slutade 10.45 och fick åka hem till mormor där jag typ dog av hunger, kan ju inte tugga och hon hade inget mjukt hemma, sen åkte jag in till stan och träffade upp Henny som jag inte har träffat på flera månader. Vi hade roligt som alltid, vi går så bra ihop så jag förstår inte varför vi inte ses så ofta längre... Dåligt! Jag har köpt nya skor igen, fast de kostade bara 199 kronor och var ett par vanliga vita tygskor. Det behövs verkligen eftersom min syster alltid tar mina vita converse, ack ack.
Igår inhandlades även nya brills, riktigt hippiesnygga - mraow.
Hejsvejs!


RSS 2.0